Allah razi olsun cnmCanım inşallah herşey dilediğin gibi ilerlesinteşekkürler canım insan belirti arıyor ya kendinde ondan sordum ne yazıkki bende pms belirtisi bile yok
13 gün oldu canım hayırlı sı olsun bakalım 2, 3 gün sonra test yaparım gelmesseAllah razi olsun cnmcnm her hilelok.farkli oliyor kiminde belirti cok oliyor kiminde olmuyor bile inşallah bu ay senin ayin olur topikteki tum bacilarima isteyenlere herkese yurekten dua ediyorum senin kac gun oldu cnm yumirtlamanin üzerinden
Hadi hayirlisi olsun cnm13 gün oldu canım hayırlı sı olsun bakalım 2, 3 gün sonra test yaparım gelmesse
Ben de bu ay deneyeceğim tek ilişki düşünüyordum...Kızıma regl sonrası çokça ilişki ile hamile kalmıştım.Şimdi ovulasyonla takıp edip tek ılıskı düşünüyodum reglim suan da nasıl yapıcam acaba iyice kafa çorbaBende bu ay yine bir kez deneme yaptım, adet oldum, sanırım tek ilişki ile hamile kalma şansı çok çok az, beklemekte üzüyor insanı, 2 ilişki mi denesem diye aklımda
Amiin canım rabbim dualarımızı kabul etsin.hepimize hayırlı kandiller.Kandilimiz Mübarek Olsun arkadaşlarım
Rabbim dileyen isteyen herkesle birlikte bizlere de gönül muratlarımızı yaşamayı nasip etsin inşallah, duası kabul olan kullarından eyleyip oldu sevinciyle müjdelesin her birimizi
Bu akşam için katılmak isterseniz her birimiz için 100 tane " Rabbi hebli mines salihin" çekelim dualarda buluşalım inşallahisteyen olursa yazsın bi liste yapıp okumaya başlayalım hemen
Bende de tek ilişki tutmadı canım.iki sefer deneme yapmayı düşünüyorum.pikken ve ilk silinmede deneyeceğim.cunku benim pikten sonra hemen açıldıBende bu ay yine bir kez deneme yaptım, adet oldum, sanırım tek ilişki ile hamile kalma şansı çok çok az, beklemekte üzüyor insanı, 2 ilişki mi denesem diye aklımda
Seninde kandilin mübarek olsunKandilimiz Mübarek Olsun arkadaşlarım
Rabbim dileyen isteyen herkesle birlikte bizlere de gönül muratlarımızı yaşamayı nasip etsin inşallah, duası kabul olan kullarından eyleyip oldu sevinciyle müjdelesin her birimizi
Bu akşam için katılmak isterseniz her birimiz için 100 tane " Rabbi hebli mines salihin" çekelim dualarda buluşalım inşallahisteyen olursa yazsın bi liste yapıp okumaya başlayalım hemen
Ayy maşallah yaa gözünüz aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim, gönül muradınla müjdelen çok çok sevindim inan bu güzel mübarek günde ne güzel haber verdinkızlar sonuçum çıkmış 85,18 diyor değer nasıl kızlar
Aminn canım inşallah ekledim seni deAmiin canım rabbim dualarımızı kabul etsin.hepimize hayırlı kandiller.
Duaya ben katılırım
Allah razı olsun canım benım senın hakkını unutamam rabbim bu mubarek günde yüzünü güldürsünAyy maşallah yaa gözünüz aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim, gönül muradınla müjdelen çok çok sevindim inan bu güzel mübarek günde ne güzel haber verdin
Hayırlı olsun canım. Rabbim sana hayırlı, sağlıklı bir oğlan nasip etsin inşaAllahkızlar sonuçum çıkmış 85,18 diyor değer nasıl kızlar
Herkese hayırlı kandiller diliyorumKandilimiz Mübarek Olsun arkadaşlarım
Canım arkadaşım kalbi güzelim ne yaptık ki keşke daha fazlası gelse elden ama takdir en güzel yerden geliyor inşallah Rabbim kaderine hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat yazmıştırAllah razı olsun canım benım senın hakkını unutamam rabbim bu mubarek günde yüzünü güldürsün
Demi cnm regaip kandilinde deneme olmuştu nerden bilecektim bebişin tutup miraç kandilinde size güzel haberin vereceğemi insallah sağlıklı bir gebelik sekilde ilerler inşallah kızlar oğluşum oluyor diye yazdığım günleri görüm
İnanin kızlar hep aklımdasınız inşllah hepiniz güzel haberler verirsiniz bu ay
Canımmmmm seni direk yazmalıydım zatenHerkese hayırlı kandiller diliyorum
Canım ben de varım❤❤