Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Canım inşallah herşey dilediğin gibi ilerlesin teşekkürler canım insan belirti arıyor ya kendinde ondan sordum ne yazıkki bende pms belirtisi bile yok
Allah razi olsun cnm cnm her hilelok.farkli oliyor kiminde belirti cok oliyor kiminde olmuyor bile inşallah bu ay senin ayin olur topikteki tum bacilarima isteyenlere herkese yurekten dua ediyorum senin kac gun oldu cnm yumirtlamanin üzerinden

Allah razi olsun cnm cnm her hilelok.farkli oliyor kiminde belirti cok oliyor kiminde olmuyor bile inşallah bu ay senin ayin olur topikteki tum bacilarima isteyenlere herkese yurekten dua ediyorum senin kac gun oldu cnm yumirtlamanin üzerinden
13 gün oldu canım hayırlı sı olsun bakalım 2, 3 gün sonra test yaparım gelmesse

Bat bu ayın sonu olan var mı arkadaşlar?

Şeffaf su gibi (yapışmayan) akıntı yaşayan var mı?

Bende bu ay yine bir kez deneme yaptım, adet oldum, sanırım tek ilişki ile hamile kalma şansı çok çok az, beklemekte üzüyor insanı, 2 ilişki mi denesem diye aklımda
Ben de bu ay deneyeceğim tek ilişki düşünüyordum...Kızıma regl sonrası çokça ilişki ile hamile kalmıştım.Şimdi ovulasyonla takıp edip tek ılıskı düşünüyodum reglim suan da nasıl yapıcam acaba iyice kafa çorba

Kandilimiz Mübarek Olsun arkadaşlarım
Rabbim dileyen isteyen herkesle birlikte bizlere de gönül muratlarımızı yaşamayı nasip etsin inşallah, duası kabul olan kullarından eyleyip oldu sevinciyle müjdelesin her birimizi
Bu akşam için katılmak isterseniz her birimiz için 100 tane " Rabbi hebli mines salihin" çekelim dualarda buluşalım inşallah isteyen olursa yazsın bi liste yapıp okumaya başlayalım hemen

Amiin canım rabbim dualarımızı kabul etsin.hepimize hayırlı kandiller.
Duaya ben katılırım

Bende bu ay yine bir kez deneme yaptım, adet oldum, sanırım tek ilişki ile hamile kalma şansı çok çok az, beklemekte üzüyor insanı, 2 ilişki mi denesem diye aklımda
Bende de tek ilişki tutmadı canım.iki sefer deneme yapmayı düşünüyorum.pikken ve ilk silinmede deneyeceğim.cunku benim pikten sonra hemen açıldı

Seninde kandilin mübarek olsun
Bugun niyetliyim dualarımdasınız kızlar sizlerde dualarınızda beni anarsanız cok mutlu olurum
R rana20 canım düşüncen güzel katılırım ben inşallah

Ayy maşallah yaa gözünüz aydın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim, gönül muradınla müjdelen çok çok sevindim inan bu güzel mübarek günde ne güzel haber verdin
Allah razı olsun canım benım senın hakkını unutamam rabbim bu mubarek günde yüzünü güldürsün
Demi cnm regaip kandilinde deneme olmuştu nerden bilecektim bebişin tutup miraç kandilinde size güzel haberin vereceğemi insallah sağlıklı bir gebelik sekilde ilerler inşallah kızlar oğluşum oluyor diye yazdığım günleri görüm
İnanin kızlar hep aklımdasınız inşllah hepiniz güzel haberler verirsiniz bu ay

Herkese hayırlı kandiller diliyorum
Canım ben de varım❤❤

Canım arkadaşım kalbi güzelim ne yaptık ki keşke daha fazlası gelse elden ama takdir en güzel yerden geliyor inşallah Rabbim kaderine hayırlı sağlıklı uzun ömürlü Salih bir erkek evlat yazmıştır şükürler olsun ki bu güzel haberi aldık inşallah oldu haberini de alacağız inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…