Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Aynen cnm hayirlisi bakalim dun test yaptim negatif diye çöpe atmistim 10 dk icin de tekrar baktim silik bir cizgi vardi ama gecersiz sayiliyor diye önemsemedim cnm eger pazartesiye kadar adet olmazsam kan veririm cnm
Aaaa ciddimisin yaa benim kaç tane tanıdığım bu şekilde öğrendi hamileliğini 🤗 hadi inşallah yaa 😘😘😘🤲🏻💙

Aynen cnm hayirlisi bakalim dun test yaptim negatif diye çöpe atmistim 10 dk icin de tekrar baktim silik bir cizgi vardi ama gecersiz sayiliyor diye önemsemedim cnm eger pazartesiye kadar adet olmazsam kan veririm cnm
Bende kızıma hamileliğimde silik çıkınca çöpe atmıştım 😍 bence hamilesin 🙏🏻

Aaaa ciddimisin yaa benim kaç tane tanıdığım bu şekilde öğrendi hamileliğini 🤗 hadi inşallah yaa 😘😘😘🤲🏻💙
Ya cnm insallah 🥰🤲kasiklarimda halen agri var adet olacakmissim gibi umut biraz da olsa var bekeleyim pazartesi gunune kadar olmazsam yaparim cnm😊😁

Bende kızıma hamileliğimde silik çıkınca çöpe atmıştım 😍 bence hamilesin 🙏🏻
Ya öylemi diyorsun cnm🤗 hayirlisi olsun benim önceki hamileliklerim de hiç silik olmadigi icin önemsemedim insllah olmazsam adet kan veririm cnm😍

Kız ben silik çizgiyle öğrenmistim hamile olduğumu.ay bence hamilesin inşallah yarabbim 💙💙💙 oğlan bebeğin olsun nur topu gibi

Kız ben silik çizgiyle öğrenmistim hamile olduğumu.ay bence hamilesin inşallah yarabbim 💙💙💙 oğlan bebeğin olsun nur topu gibi
Amin cnm insallah rabbim hepimize nasip etsin🤲 bekliyorum insallah adet olmamda guzel haberi veririm sizlere bacim😇 sen naptn cnm deneme yaptin mi?

Ayy amiin kuzum inşallah. Yine beraber aynı heyecanları yaşayacağız desene 😅 bu sefer hiç bir belirtiye takilmayacagiz söz 😂🤞
😁aynen ya zaten şimdi bütün adet belirtilerimi vs öğrendim gebelikle kıyaslamayacağım 😁 inşaallah bakalım her deneme ayrı heyecan olacak bize orası kesin 😍 sen doktora gidecek misin yine dememe yapmadan?

😁aynen ya zaten şimdi bütün adet belirtilerimi vs öğrendim gebelikle kıyaslamayacağım 😁 inşaallah bakalım her deneme ayrı heyecan olacak bize orası kesin 😍 sen doktora gidecek misin yine dememe yapmadan?
Aynen kız yumurtlama sonrası benim kasik ağrım ara ara devam ediyor. Bir dahakine asla gebeliğe yormam😂😂
ben yine doktora gideceğim inşallah sağ dan yumurtlama olur sol olursa da ya Allah bismillah deyip deneme yapacağım. Artık nasibimizde ne varsa 🤲💙

X