Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
İnşallah canım benim çok teşekürler 💜

Perşembe vereceğim kuzum, geçen ay kimyasal yaşadım 2 günde 1 çok yorucuydu en azından yükselmiş olur biraz daha diye düşündüm. 🕊️
Hayırlısı olsun cnm hakkinda insallah sağlıkla artisin olur🤲

Allah razi olsun canim benim💙 rabbim sanada burdaki bacilarima da nasip etsin🤲 yarin kan verince asm den sonuc hemen aliniyormuydu cnm
Oyy Allah razı olsun canım kardeşim Rabbim duysun sesimizi bu mübarek günlerde 🤲🏻💙👶💙🤲🏻
Canım sabah verirsin öğleden sonra arayıp öğrenirsin e nabıza da düşer zaten 😘❤️

Oyy Allah razı olsun canım kardeşim Rabbim duysun sesimizi bu mübarek günlerde 🤲🏻💙👶💙🤲🏻
Canım sabah verirsin öğleden sonra arayıp öğrenirsin e nabıza da düşer zaten 😘❤️
Amin cnm dualarimdasiniz🤲
Tamam cnm dr arar öğrenirim olmazsa😍😉

Canım çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.😇💙 Kaçıncı günde öğrenmiş oLdun ? Belirtilerin varmı ?
Cnm Allah razi olsun insallah kanda görürüm 🤲
Cnm adet gunu yaptım negatifti cope atmistim baktim cok soluk cizgi gordum önemsemedim🤭 yani 16.gün cikti cnm adetim gecmesini bekledim dunde sabah yaptim 5 dk.olmadan cikti çizgi belirtim cnm yumurtlama gununden bugune kasik ağrım hic geçmedi birde agzimda sanki tat eksikligi vardi demir kokusu gibi birseydi benim iki belirtim vardi cnm 😍

🍀🍀🍀 TEFRİCİYE LİSTEMİZ 🍀🍀🍀

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
Ruveydam2015 Ruveydam2015 ✅
@Cute-sugar ✅
Hayallerimmm3 Hayallerimmm3 ✅
@Birbilsem1132 ✅
Nurelifefe Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın 🙏🏻
🌺🌺🌺 Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

📍📍📍
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 Nurelifefe Nurelifefe canım sıra sende namazını kılıp haber verince başlayalım, dilersen duanı da paylaşabilirsin 🤗😘❤️

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
@Cute-sugar ✅
@Birbilsem1132 ✅
Nurelifefe Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

🎈🎈🎈 Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın 🙏🏻

📍📍📍
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙

🌾 Nurelifefe Nurelifefe canım sıra sende namazını kılıp haber verince başlayalım, dilersen duanı da paylaşabilirsin 🤗😘❤️
Namazımı kıldım.
Bismillahirrahmanirrahim
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
"Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle." Yüce rabbim hakkımızda hayırlı ise tez vakitte hayırlı sağlıklı salih bir erkek evladı refiye nur kardeşimize nasip eyle. Amin.

R rana20 ✅
SoLeiL12 SoLeiL12 ✅
@Cute-sugar ✅
@Birbilsem1132 ✅
Nurelifefe Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk

📍📍📍

🌾 Nurelifefe Nurelifefe duası ;

Bismillahirrahmanirrahim
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
"Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle." Yüce rabbim hakkımızda hayırlı ise tez vakitte hayırlı sağlıklı salih bir erkek evladı refiye nur kardeşimize nasip eyle. Amin. "
🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Cnm Allah razi olsun insallah kanda görürüm 🤲
Cnm adet gunu yaptım negatifti cope atmistim baktim cok soluk cizgi gordum önemsemedim🤭 yani 16.gün cikti cnm adetim gecmesini bekledim dunde sabah yaptim 5 dk.olmadan cikti çizgi belirtim cnm yumurtlama gununden bugune kasik ağrım hic geçmedi birde agzimda sanki tat eksikligi vardi demir kokusu gibi birseydi benim iki belirtim vardi cnm 😍
Canım inşallah herşey dilediğin gibi ilerlesin😇 teşekkürler canım insan belirti arıyor ya kendinde ondan sordum ne yazıkki bende pms belirtisi bile yok 🙄🤭

X