Allah razi olsun cnmBariz belli canım.hayirli olsun inşallah sağlıkla büyür bebiş
Allah razi olsun cnmBariz belli canım.hayirli olsun inşallah sağlıkla büyür bebiş
Hayırlısı olsun cnm hakkinda insallah sağlıkla artisin olurİnşallah canım benim çok teşekürler
Perşembe vereceğim kuzum, geçen ay kimyasal yaşadım 2 günde 1 çok yorucuydu en azından yükselmiş olur biraz daha diye düşündüm.
Canımmm yarın kesin güzel haberler vereceksin sen bize hadi hayırlısı olsun ben burdayım diyor ama bebiş
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah annecim geliyorum diyor bebişinMerhaba kızlar , hepinizin kadınlar gününü yürekten kutluyorum, bende test yaptım silik çıktı geçen ay Kimyasaldan dolayı endişelerim var 5 gün geçti adetimde sizce var mıdır
Allah razi olsun canim benimCanımmm yarın kesin güzel haberler vereceksin sen bize hadi hayırlısı olsun ben burdayım diyor ama bebiş
Oyy Allah razı olsun canım kardeşim Rabbim duysun sesimizi bu mübarek günlerdeAllah razi olsun canim benimrabbim sanada burdaki bacilarima da nasip etsin yarin kan verince asm den sonuc hemen aliniyormuydu cnm
Canım çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Kuzumm Allah razı olsun, çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasip etsinCanım hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah annecim geliyorum diyor bebişin
Amin cnm dualarimdasinizOyy Allah razı olsun canım kardeşim Rabbim duysun sesimizi bu mübarek günlerde
Canım sabah verirsin öğleden sonra arayıp öğrenirsin e nabıza da düşer zaten
Cnm Allah razi olsun insallah kanda görürümCanım çok sevindim Allah hayırlı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.Kaçıncı günde öğrenmiş oLdun ? Belirtilerin varmı ?
Aminnn canım inşallah ilk evvel anneliği hiç tatmamış kardeşlerime daha sonrasında da benim gibi gönül muradı olanlara nasip etsin AllahımKuzumm Allah razı olsun, çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasip etsin
Canım ne yaptın kan verdin mi?Amin cnm dualarimdasiniz
Tamam cnm dr arar öğrenirim olmazsa
Verdim cnm yarin cikar dedi sonuçCanım ne yaptın kan verdin mi?
Sen e nabızdan bak canım öğleden sonra çıkabilirVerdim cnm yarin cikar dedi sonuç
Tmm cnm çıkarsa sonuç hemen yazarim buraya insallahSen e nabızdan bak canım öğleden sonra çıkabilir
Namazımı kıldım.TEFRİCİYE LİSTEMİZ
R rana20
SoLeiL12
Ruveydam2015
@Cute-sugar
Hayallerimmm3
@Birbilsem1132
Nurelifefe
M Maviayyy
K kelebkkk
Kızlar şuan ki güncel listemiz bu şekilde. Listedeki herkes devamlı bir şekilde en kısa sürede okuyup beni etiket yaparak bildirim yapsın
Lütfen 3 gün içinde okuyalım listemizi tamamlayalım
Kişi başı dua sayımız 490, dua sahibi kendine 524 tane okuyacak.
Rabbim niyetlerimizi kabul etsin inşallah oldu sevincini yaşatsın her birimize
Nurelifefe canım sıra sende namazını kılıp haber verince başlayalım, dilersen duanı da paylaşabilirsin
Canım inşallah herşey dilediğin gibi ilerlesinCnm Allah razi olsun insallah kanda görürüm
Cnm adet gunu yaptım negatifti cope atmistim baktim cok soluk cizgi gordum önemsemedimyani 16.gün cikti cnm adetim gecmesini bekledim dunde sabah yaptim 5 dk.olmadan cikti çizgi belirtim cnm yumurtlama gununden bugune kasik ağrım hic geçmedi birde agzimda sanki tat eksikligi vardi demir kokusu gibi birseydi benim iki belirtim vardi cnm