- 14 Kasım 2019
- 737
- 1.026
- 26
Çok sağol canım amin inşallah, Rabbim hepimizin gönlüüne göre versin tez zamandaSeymanur53 hayırlı olsun bebişin Allah sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin canım bizlerede tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah çok sevindim önceki mesajlara baktım ama gözümden kaçmış olabilir belki de unuttum. Belirtilerin varmıydı ilk andan itibaren ? Şuan neler yaşıyorsun ?Yumurtlamadan sonraki Kaçıncı gün görmüş oldun testte? beklemede olanlara yardımcı olmuş olursun hem
Var canım bence kan verMerhaba arkadaşlar testim bole çıktı acaba gebelik olabilr miEki Görüntüle 2794120
Böyle şeylere bakma bence. Ben ilkini bilmiyorum ama 2. Kızım sağdandı. Nasip kısmet böyle şeyler. Üzülme.Kızlar ben ultrasonla baktırdım. Sol yumurtam 22.8 mm olmuş.yarina falan çatlar muhtemelen. Ve benim sağ yumurtalık küçükmüş ebat olarakta.cok mutsuzum.hep soldan yumurtam oluşuyor.gecen ay sağda büyümüştü ama sol daha büyüktü doktor daha baskın sol demişti.zaten deneme de tutmadı.kizlara soldan hamile kaldığım için bunu sağ yumurtamdan olsun istiyorum.bu ay deneme yapmayacağım.cok üzgünüm sanki hiç bir zaman oğlum olmayacak gibi hissediyorum
Sağolasın canım.bu ay deneme yapmayacağım.icimden gelmiyor. Onumuzdeki ay tekrar gideceğim doktora.yine sol yumurtamdan olursa ya nasip deyip deneme yapacağım.esime e vitamini aldım bir ay kullansın bakalım.hayirlisiBöyle şeylere bakma bence. Ben ilkini bilmiyorum ama 2. Kızım sağdandı. Nasip kısmet böyle şeyler. Üzülme.
Evet cnm bugun aynen hayirlisi buymus demmekki neyse artik önümüzdeki maçlara bakarizBugün adet günün dimi canım yoksa da hayırlı olsun inşallah
Bugun cnm hayirlisi tabiki ilk denemede tutacak diye birsey yok eger adet olmazsam bugun yarin sabah yine yaparim testiAdet günün mu bugün canım. Hayırlısı neyse o olsun ya belki vardır da erken yapmissindir.
Bunalrı düşünmek için daha çok erken hiç aklına getirme benim rüyalarım hep kız üzerine idi tamamen ümidim bitmişti ama He eğmişim gittiğinde daha da duaya sarıldım daha da sarıldım oyüzden duanı hep et hiç rüyalara takılma bence rabbim ginlğmdekini nasip etsin inşKızlar bende dememe yapmıştım, bat a 5 gün var, dün gece rüyamda pırlanta tek taş yüzük gördüm, hatta taşı biryere takılıp düştü, sonra buldum, pırlanta yüzük çoğunlukla kızmış internetten okudum, fikri olan var mı
Hayırlı olsun canım çok sevindim adına rabbim oğlan olduğu müjdesini de nasip etsin inşÇok sağol canım amin inşallah, Rabbim hepimizin gönlüüne göre versin tez zamandayok bende hiç belrti olmadı ama şöle bişiy var tam deneme olduğu hafta dişçiye gittim antibiyotik kullandım ( gebelik riskine uygun antibiyotükti) o antibiyotiğin yan etkisindenmi ne bikaç akşam yemekten sonra mifem çok altst oldu, sora işte 14 Şubatta deneme oldu 23 şubatta betam 5 çıktı ilk o gün testte silik gördüm ondan önceki günlerde testlerim hep negatifti
Var canım bence kan ver
Oy kuzum amin Allah razı olsunBunalrı düşünmek için daha çok erken hiç aklına getirme benim rüyalarım hep kız üzerine idi tamamen ümidim bitmişti ama He eğmişim gittiğinde daha da duaya sarıldım daha da sarıldım oyüzden duanı hep et hiç rüyalara takılma bence rabbim ginlğmdekini nasip etsin inş
Canım bence bunlara kafanı takma bolca dua et inşallah Rabbim kaderine yazmıştırKızlar bende dememe yapmıştım, bat a 5 gün var, dün gece rüyamda pırlanta tek taş yüzük gördüm, hatta taşı biryere takılıp düştü, sonra buldum, pırlanta yüzük çoğunlukla kızmış internetten okudum, fikri olan var mı
Doğru canım, Allah herkesin gönlündekini nasip etsin inşCanım bence bunlara kafanı takma bolca dua et inşallah Rabbim kaderine yazmıştır
Kan testimi yaptirdinizMaalesef yokmuş uzun süre li kaldığı için bu çizgi cikmis
Canım adet geldi mi? Son durum ne?Kan testimi yaptirdiniz
Daha gelen giden yok cnmCanım adet geldi mi? Son durum ne?
Canım 1 kişi kaldı bildirim yapmayanSelam kızlar Tefriciye bitirmeyen arkadaşlarım çok uzattik.siradaki arkadaşımın hakkına girmeyelim.biraz vakit ayırıp hemen bitirelim.
Hadi yaa hayırlısı olsun inşallah canım. Belki de güzel haberler alırız bi test daha mı yapsan kiDaha gelen giden yok cnmbekliyorum bakalim
Aynen cnm hayirlisi bakalim dun test yaptim negatif diye çöpe atmistim 10 dk icin de tekrar baktim silik bir cizgi vardi ama gecersiz sayiliyor diye önemsemedim cnm eger pazartesiye kadar adet olmazsam kan veririm cnmHadi yaa hayırlısı olsun inşallah canım. Belki de güzel haberler alırız bi test daha mı yapsan ki