Evet o önemliTam tarih derken temizlik gününün tarihi mi
Çin takvimi değil ki atıyımBana tavanız ben baksam takvime olur mu
Ekim 9 en temiz gün çünkü baktım şimdi uygulamaya 6 gün sürmüşTam tarihler gerekiyor.
Kızmı çıkıyor yoksaÇin takvimi değil ki atıyım
Yo valla bişey çıkmadıKızmı çıkıyor yoksa
Ya canım korkunun ecele faydası yok napalım artık nasipte ne varsa o olacak ama genelde takvimlerde hep kız çıkıyorYo valla bişey çıkmadıbiraz uzun sürer atarım sana,
Yumurtlama takibi dışında bişey yaptın mı pekiYa canım korkunun ecele faydası yok napalım artık nasipte ne varsa o olacak ama genelde takvimlerde hep kız çıkıyorAma inş rabbim yaptığım duaların hürmetine gönlümdekini verir
Eşim bir hafta keçi boynuzu özü içti saguk duş felan onun dışında ilişki öncesi dualar vardı onları okuduk işteYumurtlama takibi dışında bişey yaptın mı peki
Ya baksana iki kız bir anne herşeyi yapmıştı ama nasip işte artık pekte yumurtlama takibine de inanamıyorumEşim bir hafta keçi boynuzu özü içti saguk duş felan onun dışında ilişki öncesi dualar vardı onları okuduk işte
En son ne zaman adet oldun kaç gün sürdü ve en temiz olduğun günü yazar mısın birde kaç günde bir adet oluyorsun. Takvime bakıyım bi
İnşAllah erkektirYa baksana iki kız bir anne herşeyi yapmıştı ama nasip işte artık pekte yumurtlama takibine de inanamıyorum
Kişiye göre canım deneme yapmadan özel mesaj at bana bakalım sana. Adet bitince yaz banaNe takvimi canım hangisine bakıyorsun?
Canım bende adetten sonra atsam sana bakar mısın ne çıkacak banaKişiye göre canım deneme yapmadan özel mesaj at bana bakalım sana. Adet bitince yaz bana
Tabiki canım özelden yazarsınCanım bende adetten sonra atsam sana bakar mısın ne çıkacak bana
Tamam canım yazacağım inşaallah sen kendinde o takvime göre mi yapıyorsun?Kişiye göre canım deneme yapmadan özel mesaj at bana bakalım sana. Adet bitince yaz bana
Evet canım yumurtlama ona denk gelince yapıcam. İkisiinide tuttururum inşallahTamam canım yazacağım inşaallah sen kendinde o takvime göre mi yapıyorsun?
Evet canım yumurtlama ona denk gelince yapıcam. İkisiinide tuttururum inşallah
Bende istiyorum cnmKişiye göre canım deneme yapmadan özel mesaj at bana bakalım sana. Adet bitince yaz bana