Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Alıntı☘️

Amin kizlar Rabbim bu müjdeyi hepinize duyursun inşallah.Ben çok tatlı tüketen biriydim.Öncelikle tatlıyı kesmekle başladım işe Eşime paharmaton çinko keçi boynuzu özü icirdim 5 6 ay Hergün soda tükettik sadesinden Hergün 2 fincan sade türk kahvesi içtik Hazır saka su içmeye basladik Ben karbonatlı suyu tüketmedim midem bulandı 3 ay bio kadin fitil kullandım deneme yaptığım gün dahi kullandım fitil tabiki öğlen kullandım yumurtlamami hem doktor hemde testle kontrol ettim pikten 12 saat sonra deneme oldu bende tık yoktu heyecan ve stresten Denemeden sonra sağıma dönüp duamı ettim

Evet bu üyeden bahsetmiştim deneme günü fitil kullanan kullanıcı adı bile aklımda 😁

Evet bu üyeden bahsetmiştim deneme günü fitil kullanan kullanıcı adı bile aklımda 😁
Ben bu sayfaları çok geç keşfettim malesef erkek bebek isteyenler sayfasını da hamile kaldıktan sonra gördüm neyse nasip artık bakalım yarın 13 haftalık oluyoruz hiç hastaneye gidecek cesaretim yok dua edin kızlar kabul olacağına eminim hiç tabımdagının insanın dua etmes çünkü 🥰🤲

Ben bu sayfaları çok geç keşfettim malesef erkek bebek isteyenler sayfasını da hamile kaldıktan sonra gördüm neyse nasip artık bakalım yarın 13 haftalık oluyoruz hiç hastaneye gidecek cesaretim yok dua edin kızlar kabul olacağına eminim hiç tabımdagının insanın dua etmes çünkü 🥰🤲
Bende ikinci kızıma hamileyken keşfetmiştim. Allah gönlüne göre versin.

İnşaallah canım hayırlı, sağlıklı bir oğluştur karnındaki bebiş 🤲🏻 ovülasyon testiyle hamile kaldın dimi?

Allah gönlündekini duymayı nasip etsin hayırlısıyla🙏🏻🙏🏻🙏🏻

2 ekim adet başlangıcı 6 yada 7 gün sürdü 20 gün temiz kalıyorum genelde adetin 10.günü ilişki oldu canım

X