Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 102 60,0%
  • Kız

OY: 69 40,6%

• Ankete Katılan
    170
Bio kadın fitil canım. İltihab,Enflasyon felan varsa kurutuyor. O yüzdende vajen alkali oluyor. Erkek bebek için mantar, enfeksiyon, iltihab felan olmaması lazım
Bio kadın geçen aylarda satışı yoktu son zamanlarda alanınız oldu mu? Ben iki kutu ondan kullandım, şimdi neo penatron onu kullanıyorum

Kızlar yeni topik hayırlı olsun. Allah nasip ederse bende nisan ayında denemelere başlarım. Bundan önce 5 ay denemeler yaptım gebelik oluşmadı. Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar versin inşâAllah

Kızlar yeni topik hayırlı olsun. Allah nasip ederse bende nisan ayında denemelere başlarım. Bundan önce 5 ay denemeler yaptım gebelik oluşmadı. Rabbim hepimizin gönlüne göre hayırlı, sağlıklı, salih evlatlar versin inşâAllah
Hoş geldin canım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah 🙏 senin kaç kızın var

Silikleşmeye başlamıştı. Dr da her an çatlayabilir demişti. O akşam oldu. Ateş de ölçüyordum ozamanlar.
Canım ateş ölçme yöntemi hakkında bilgin var mı? Ateş yükseldiği zaman yum geliyor, düşüş olduğu gün de yum oldu çat olacak demek mi oluyor? 🧐

Rabbim hayırlısıyla erkek evlat nasip etsin canım sana ve bize 🤲🏻🥰 bende bu ay takip yapcam yarın adetin üstünden 10.gün oluyor sabah bir tane mi yapayım yoksa üç saat arayla devam edeyim mi 16 günü ağrı oluyordu hep
Aminnn canım inşallah 🤲🏻💙💙💙
Canım yarın sabah ilk idrarı wc yap sonra yarım bardak su iç 3 saat sıvı hiç bişey tüketme kahvaltını yap ama çay süt meyve suyu vs gibi şeyler içme meyve yeme 3.saat sonrası testi yap laboquik kullnacaksan 3damla damlat teste 4 fazla gelir aklında olsun bu şekilde her gün aynı saatte yapmaya özen göster koyulaşma başlayınca 3 saatte bir arayla yapmaya başlarsın 😘

Şuana kadar hiç fitil kullanmadın mı eğer Kullanmadıysan içinde 7 tane felan oluyor. Bir kutuyu kullan bence. Enfeksiyon.,mantar felan varsa kurusun.

Şuana kadar hiç fitil kullanmadın mı eğer Kullanmadıysan içinde 7 tane felan oluyor. Bir kutuyu kullan bence. Enfeksiyon.,mantar felan varsa kurusun.
Hiç kullanmadım canım ya ve sanki akıntımda oluyor, belkide enfeksiyonum da vardır

X