" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim.bende pko var.bi kizim var allah basgislasin tup.bebek tedavisiyle oldu..bende suan ikinciyi istiyorum rabbm nasip ederse bide oglum olsun istiyorum.bu ay dr.um femara ve catlatma ignesi uyguladi.dogum kontrol hapini biraktiktan sonra adet olmuyorum o yuzden gebede kalamiyorum.2tane biri 19 biri 16 mm yumurta olusmustu cat ignesi oldum.sadece 36.saat iliski onerdi.baska yok dedi..bakalm rabbm herksn gonlune gore versin once saglikla hayirla...

Ben normaldede karbonatli su icerdim.muz yedim 13 gun boyunca gunde 2 tane.soda ictm gunde 2 tane yine...sut icmedm.yogurt yemedm.bu surecte.esimede iliski oncesi aci sert bi turk kahvesi icirdim kizlar.tedbir bizden takdir allahtan tabiki..nasip kismet artk.haftaya hamilelik olup olmadigi belli olucak ins olmustur:anneadayı:

Selam herkese.nasilsiniz canlar?bebisler nasil? meleklerim benim2 meleklerim benim2 Haber varmi?özlemisim sizi:KK200:
Selam canım valla herkes koptu gitti merak icerisindeyim bende meleklerim benim2 meleklerim benim2 ve besirsu besirsu dan hic ses yok insallah iyilerdir ben 2cocukla ugrasip duruyorum oglene kdar oglum okulda o geliyor basliyoruz odevlere bi yandan bebek bi yandan oteki cok sukur rabbim saglik versin kosusturuyoruz yani sen nasilsin canım

Selam canım valla herkes koptu gitti merak icerisindeyim bende meleklerim benim2 meleklerim benim2 ve besirsu besirsu dan hic ses yok insallah iyilerdir ben 2cocukla ugrasip duruyorum oglene kdar oglum okulda o geliyor basliyoruz odevlere bi yandan bebek bi yandan oteki cok sukur rabbim saglik versin kosusturuyoruz yani sen nasilsin canım
Öylemii.malesef gelmiyorlar demek.anliyorum canim seni.ilk zamanlar zor oluyor.sürüyor biraz oturmasi düzenin. Ama büyüyüncede zor.orasi ayri.benim büyük 7 olucak.kücükte 4.5 yasinda.inan kosusturma bitmiyor.kücük krese götürüyorum sabah 7.30 da.sonra kostur kostur digerini okula.eve dön isleri yap yemek yap.iste bitermi.sonra aliyorum okuldan kresden sirasiyla.büyük kizim dersleri digerinin yemegi derken gece oluyor.simdi tatil 2 hafta.ondada dinlenmek yasak. Hasta oldu kizim.pestili cikiyor insanin.anliyorum canim seni.inan o yüzden vazgectim.3 bebek isinden.ilerde ne olur bilmiyorumda.iki cocukla gercekten zor.Rabbim korusun yavrularimizi.biz Hep onlar icin yorulalim:KK200:

Selam kızlar gerçekten kimse kalmamış gurupta :KK43: bende mevlüt falan yaptım onun hazırlığıydı sonrasında toplanması temizliğiydi derken giremedim, birde oğlum çok gazlı hep bağırıyor fırsatım olamadı, 56 günlük olduk çok şükür, Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 canım çok geçmiş olsun ya bi nazar var galiba çocuğun üzerinde Allah yardımcın olsun, ben iki çocukla valla pestilim çıkıyor, senin 3 maşalah maşallah sana, annemde bugğn gidiyor bakalım ne yapacağım Allah hepimize yardım etsin

Selam kızlar gerçekten kimse kalmamış gurupta :KK43: bende mevlüt falan yaptım onun hazırlığıydı sonrasında toplanması temizliğiydi derken giremedim, birde oğlum çok gazlı hep bağırıyor fırsatım olamadı, 56 günlük olduk çok şükür, Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 canım çok geçmiş olsun ya bi nazar var galiba çocuğun üzerinde Allah yardımcın olsun, ben iki çocukla valla pestilim çıkıyor, senin 3 maşalah maşallah sana, annemde bugğn gidiyor bakalım ne yapacağım Allah hepimize yardım etsin
Gazlı bebekte çok zor allah yardımcın olsun

Öylemii.malesef gelmiyorlar demek.anliyorum canim seni.ilk zamanlar zor oluyor.sürüyor biraz oturmasi düzenin. Ama büyüyüncede zor.orasi ayri.benim büyük 7 olucak.kücükte 4.5 yasinda.inan kosusturma bitmiyor.kücük krese götürüyorum sabah 7.30 da.sonra kostur kostur digerini okula.eve dön isleri yap yemek yap.iste bitermi.sonra aliyorum okuldan kresden sirasiyla.büyük kizim dersleri digerinin yemegi derken gece oluyor.simdi tatil 2 hafta.ondada dinlenmek yasak. Hasta oldu kizim.pestili cikiyor insanin.anliyorum canim seni.inan o yüzden vazgectim.3 bebek isinden.ilerde ne olur bilmiyorumda.iki cocukla gercekten zor.Rabbim korusun yavrularimizi.biz Hep onlar icin yorulalim:KK200:
Öyle canım zor vallahi ileride belki fikrin degisir kısmet ben 2den fazla istemem derim mesela buda erkek.olsaydi son diyordum artik ne olursa sansima dedim annem sen cesaretsizsin diyordu hep ama bana 2den fazlasi gercekten zor geliyor cok yipraniyorum oglum cok huysuz bir bebekti 2sene gece uykusu uyumadim emekleyene kadar butun gun kucagimda evin icinde dolasirdim ac aç uykusuda ayakta sallanirdi birakirsam kalkardi ayagimdayken bende uyurdum annem gelmese evde yemek pişmezdi bidaha cocukmu aman aman dedim hep 6yasina glene kadarda istemedik sonra kardes istiyorum demeye basladi surekli oylelikle karar verdik yani bana 2cocuk ideal geliyor hem egitim acisindanda egitimine cok önem veriyoruz uzakta iyi okula yolluyoruz masrafi cok oluyor simdi 2.yede aynilarini yapmak zorundayiz yani sirf bakmaylada bitmiyor geleceklerinide dusunmek gerekiyor sen yurtdisindasin olanaklariniz daha iyidir burda mahallemizdeki okullarda cocuklar bir sinifta 60 kisi okuyor türkiye sartlarinda 2den fazlasi gerek yok diye dusunuyorum tabiki herkesin kendi düsüncesi hakkinizda hayirlisi ne ise o olsun insallah canim

Allah yardımcın olsun canım sabret 3.aya girince biraz daha iyi olur insallah belkide tamamen biter sancısı

Ben normaldede karbonatli su icerdim.muz yedim 13 gun boyunca gunde 2 tane.soda ictm gunde 2 tane yine...sut icmedm.yogurt yemedm.bu surecte.esimede iliski oncesi aci sert bi turk kahvesi icirdim kizlar.tedbir bizden takdir allahtan tabiki..nasip kismet artk.haftaya hamilelik olup olmadigi belli olucak ins olmustur:anneadayı:
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım Rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah

Sagol canım benim allah razı olsun ne yapalım bende çok yoruluyorum ama Rabbim onların yokluğunu da göstermesin. Maşallah size iki ayı doldurmuşsunuz bile biz 10 gün sonra allah kısmet ederse 3 ayimizi dolduruyoruz hayırlısıyla. Rabbim yürüdükleri günleri büyüyüp evlenip yuvadan içtikleri günleri de göstermeyi nasip etsin inşallah

merhaba hanımlar yarın 34+0 olacam bi sıkıntı yok suanlik ama hissettigimi gunden beri hep sağda bu kız orda top olup nefesimi kesiyor vesağa yatınca deli gibi oynuyor şuana kadar hiç solda hissetmedim artık sağ tarafimda olması ufak ufak rahatsız etmeye başladı beni sürekli aynı yerde doğumdan sonra bile sağ tarafımsürekli oynayacak gibi geliyor bana hatta sinir yaptı bende bile diyebilirim var mı benim gibi olan

Kızlar bi sorum olacak. .66 kiloyla hamile kaldım. .şu anda 34 haftalık hamileyim ve 68 kiloyum. .bebeğim 2800gr mış yani 2 hafta önden gidiyo. .acaba bi sağlık sorunum olabilirmi diyabet gibi fln. .

Kızlar bi sorum olacak. .66 kiloyla hamile kaldım. .şu anda 34 haftalık hamileyim ve 68 kiloyum. .bebeğim 2800gr mış yani 2 hafta önden gidiyo. .acaba bi sağlık sorunum olabilirmi diyabet gibi fln. .
sen bence kilonu tekrar kontrol et..66 kilodan 68 olunmaz en az 5 kilo alman gerekir.. bebegin suyu plasentası ve bebekle minimum 5 kilo alman lazım...
ayrıca bebeğin gelişimi çok iyi hic bir sağlık sorunu yoktur..

Sagol canım benim allah razı olsun ne yapalım bende çok yoruluyorum ama Rabbim onların yokluğunu da göstermesin. Maşallah size iki ayı doldurmuşsunuz bile biz 10 gün sonra allah kısmet ederse 3 ayimizi dolduruyoruz hayırlısıyla. Rabbim yürüdükleri günleri büyüyüp evlenip yuvadan içtikleri günleri de göstermeyi nasip etsin inşallah
Amin canımm inşallah,yaa birde korkum varki sormayın, bu gün 60 günlük olduk 45. Günde korunmadız bi ilişki oldu malesef :KK43: ama lohusalık kanamamda 42-43 günde bitti, acaba hamile kalırmıyım test yaptırmaya korkuyorum :KK43:sağlık ocağı değilsindir hemen olmaz dedi ama karşı komşum 40. Günki ilişkisiyle hamile kaldı, geçen hafta 2 gün adet olur gibi sulu kan geldi adet oldum sandım ama gerisi gelmedi yani koyu renk akıntı şeklinde devam ediyor doktora gitmeye korkuyorum :KK43:

X