" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Canım nasılsın, nasıl geçiyor son günler? Bitmiştim tüm hazırlıklar paşa bekleniyordur artık, valla diyorumki bende şu haftada geçsede doğsa ama bizimkinin hiç niyeti yok :) o kadar harekete sarsıntıya rağmen bu haftayı bulduk :) sendede durum farklı değildir ev çocuklar ama sende 39. Haftayı görmüşsün, inşallah sağlıkla kucağına al canım

saglikla hayırlısiyla al kucagin a sende o ladar guzel bi duygu ki sancilar varmi ne alemdesin gelmicek senin bebek rahatini seviyo galiba

Sagol canım allah razı olsun iyiz şimdilik çocuklarım hastalandı kaç gündür onlarla uğraşıyorum şimdi biraz daha iyiler çok şükür ellerinden öpsünler. Hiç sorma canım bu son zaman geçmek bilmiyor o kadar zaman bekledik ama bu son zaman geçmiyor hiç sanki bir an dogsun istiyor insan. Herşeyi tamam hazır sadece doğmasını bekliyoruz çocuklar biraz yoruyor ama oda olucak elbet ne yapalım. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor

saglikla hayırlısiyla al kucagin a sende o ladar guzel bi duygu ki sancilar varmi ne alemdesin gelmicek senin bebek rahatini seviyo galiba
Hiç sorma canım vallahi her gün bir hevesle uyanıyorum ama ne gelen ne giden var galiba bizimki rahatına düşkün ama böylede geceleri ben mahvoldum hiç rahatım yok uyuyamiyorum. Nefes almakta zorlanıyorum bilemiyorum inşallah bir an önce sancılar gelirde doğar bizim ki Rabbim hamile olan herkesin yardımcısı bizimde yardımcımız olsun inşallah. Sen nasılsın canım paşan ne durumda daha gazı varmı geceleri fazla uyanıyor mu

Sağol canım. Vazgeçme valla. Rabbim iki meyveden de tattirsin. Hepsinin yeri ayrıdır. Seninkiler de abi olup küçüğü çok severler inşallah

Bizimde öyle olacak galiba son anda bir isim bulunacak, nasıl gidiyor kardeşi nasıl karşıladı kıskançlık falan oldumu canım
Kıskanclık yok suan cok seviyor surekli opmek kucagina almak istyor hic yanlız birakamiorum hemen cocugun basina gidiyor oyuzden zorlanıyorum biraz hangi odaya gitsem cocuguda yanimda goturuyorum canım

Herkese slm. Yıllar öncesinden üye olmuştum ve yıllardır msj atmamıştım. 2 kizim var büyük olan 8 küçük olan 4 yaşında buaralar yine bebek stresi sardı eylül ayı gibi düşünüyoruz. Alkali diyetine başladım umarım faydası olur ve benimde inşallah bir paşam olur

İnşallah Rabbim hayırlısıyla gönlündekini nasip eder canım yavrularını da allah sana bagislasin inşallah

valahi son zamanlar cekilmez biliyorum heleki geceleri kabus oluyo digar isalah bu onumuzdeki hafta sancilarin bjrden cogalsin islah gunu tam artik heran diye diye yoruluyor insan rabbim sanada nasip etsinkisa zamanda isalhh bizimki cok agliyo gece bi 3 saat uyanik ve muzmizli geciyo gunduzleri biraz daha iyi uykusuzluk hat safada bende ama annem burda oldugu icin cok rahat misafirler gelip gidiyo hem annem hm benim icin ama simdilk iyiyiz canim

Sagol canım inşallah ama dediğin gibi son zaman geçmek bilmiyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Uykusuzluk iki üç ay sürer belki sizde ama gündüzleri fazla uyumasın ki geceleri uyur öylr yoksa bebekler geceyi gündüz ile karıştırıyor. Allahtan bizde misafir fazla yok kimsemiz yok burda en fazla bir iki aile gelirse oda o yönden kafam rahat çok şükür canım. Akşamları emzirmeye kalktığında başta yüzünü falan yıka hep canın yanında yatırma çok küçük çünkü insan hemen uykuya dalıyor. Bir kaç ay sonra inşallah uykusu düzelir paşanın

Herkese günaydın ya bişey soracam tatildeyken ilaçlarım bitti ve temin edemedim ortalama 1 hafta kullanmadım ne Demir hapı ne damlamı bugün gidip alacam inşallah bişey olmaz demi kızlar
Yok canım bişey olmaz ben de demir hapları ni iki ay kullanmadim ama bende git gide halsizlik ve çarpıntı fazlalaştı ben hep bişey olmaz dedim ama ben baya bir süre almadım onun için sen şimdiden git al bir haftadan ama bişey olmaz.

Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim. .bebegimin tekmelerini alt tarafımda hissediyorum. .kontrolume bir hafta var. .beklemelimiyim. .gidip bi gorunuyum mü. .Ayrıca rahimdede sanki son ay da bebek donermis gibi bi sertlik olusup geçiyo. .lütfen fikir verin

bende oyle yapiyorum canim hemwn yuzumu yikayip oyke enziriyorum bide cok kugimda uzandirmiyorum oturup enzirip besige birakiyorum sadce gazini cikarinca uyaniyo emerrken uyuyo oyle koyarsam besige uyanmaz ama gazini çıkartip koysugumda uyaniyi sen nasilsin bugun hergun seni bekliyorum canim ne zmann gelicwk bebisi diye

Kızlar Ya bişey diyecem belimin sağ üst kemikleri feci halde nefes alamıyorum bazen diyebilirim sizce nedendir yada napmam lazım dün acile gittim kanaman olmadığı sürece bebekle ilgili tehlike yok dedi tabi çok şükür ama dayanacak gibi değilim artık ben bi haftadır Demir ilacımı ve damlamı kullanmıyorum onla alakalı değildir herhalde yada bilmiyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…