- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.901
seninde cnm hayırlı cumalarGunaydinnnn hayirli cumalarr :) Rabbim hepimizn gonlune gore versin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seninde cnm hayırlı cumalarGunaydinnnn hayirli cumalarr :) Rabbim hepimizn gonlune gore versin :)
canım kalp atışları da 160 170 cıvarı demıs ayrıca ultrason resmıne gore de bana kız gıbı geldı ama ınsallah yanılmışımdır herkesın gönlüne gore versın mevlam bu mübarek gun hurmetınecnm ben hala doktor yanılmıştır diyorum cok küçük daha cünkü yanılma payı cok oluyor inşallahta öyledir
tabiki yazarım cnm bizlerde merak ediyoruz sonuctaRenkli ultrasona girme imkanı varsa bence ona girsin bu kişiyi çok merak ettim ilerleyen zamanlarda öğrenirsen bizede yazarmısın canım
Nasıl bi doktormuş o 12 haftalıkken pek tahmin yapmıyorlar bana 14 sen sonrA yapmışlardıRenkli ultrasona girme imkanı varsa bence ona girsin bu kişiyi çok merak ettim ilerleyen zamanlarda öğrenirsen bizede yazarmısın canım
yumurtlamanda 12 gün gectiyse büyük ihtimalle cıkar cnmkızlar adetime tam 7 gun var.erken bebelik testi yapsam belli olurmu kı
Ya bu kalp atışını doktora sorduğunuzda size ters cevap vermiyor demi??ben sormaya çekiniyorum cinsiyeti tahmin edeceğimi bilipte bana yok öle şey saçma falan demesinden çekiniyorum kaç haftalıkken sorunca doğru çıkıyocanım kalp atışları da 160 170 cıvarı demıs ayrıca ultrason resmıne gore de bana kız gıbı geldı ama ınsallah yanılmışımdır herkesın gönlüne gore versın mevlam bu mübarek gun hurmetıne
allah yardımcınız olsun senin ve bütün hamilelerin cnm rabbim muradını versin inşallahyok takıp yapmadım oluruna bıraktım bakalım kısmet artık rabbım hayırlı sağlıklı nasıp etsinde çok kotuyum ıkıgundur yemek yıyemıyorum su içemiyorum boş boş ıstıfra etmekten boğazım kanıyor
cnm kanama şeklindeyse git derim ben ihmale gelmez için rahat eder hemgunaydın herkese kızlar sabah akıntım acık kahve koyu krem gıbıydı şuanda bişey yok beklesemmı dr arasammı
cnmcım testlerini buraya atma imkanın varsa iyi olur hem yeni gelenlere fikir olur cnm hemde bakarız bende bu ay atıcam test resimlerini fikir olsun diyeTakipteyim canım şu an. Henüz t çizgisinde bi değişiklik yok. Bugün adetin 10. günü. 2-3 gün sonra başlar herhalde koyulaşmaya
kanama değildi akıntı şeklınde bır dahada olmadı tekraralarsa gıderım inşallah olmazcnm kanama şeklindeyse git ama akıntı ise bişey yoktur cnm
çarşamba gıtmıştım hıc sıkıntı yok dedı kanamada yoktu kızımı kaldır ındır yoruldum dun bıraz sabah ondan olabılır beklıyorum tekraralarsa gıdecem kan yada koyukahve değildi yogun krem acık kahve gıbıydıCnm bi git bence baksin duruma gore ne olur olmaz tedbir alir progestron hapi verir gerek gorurse ,kese cevresinde kanama olup olmadigina bakar yani ihmal etme git cnm
süt özellikle cnm sade süt içmem ama neskafe yaparım sütle günde 2 bardak ve peynir yumurta tavuk cok tüketirdim aklıma gelenler iki kızım var şuan hamiş değilim amaKız bebislerine hamile kalmadan önce yiyip ictikleriniz nelerdi? yani kız için niyet eden anneler,ovulosyonla takip edenler biraz bilgi alayim
protein değil cnm kalsiyum ve magnezyum ağırlık lıSodayi nadir kullanırız.hic almayiz artık.esimde sigara içer ama genelde akşamları koca bir bardak ayranı vardır bazen sürahi ile içer.bende severim.sut ve süt ürünleri,protein ve magnezyum yüklü besinler tüketilmelidir diye duydum.
Sende mi kız istiyordun Cnm.belki biseyi 100 kez soruyorum ama isimlere çok dikkat etmiyorum k bakma..
iyidir allahın izni ile iyi düşün iyi olsun cnm benimBenim amniyoda sorun çıkmıştı ya o yüzden mutlaka gel dedi bide şimdi onu düşünüyorum inşallah bebeğim iyidir
inşallah bu ay olacak rabbim nasip etmişseıyıyım canım güzel gıdıyor sızın de haberlerınızı bekliyoruz sabırsızlıkla :)
kacıncı haftada baktırmış ama o önemli cnmcanım kalp atışları da 160 170 cıvarı demıs ayrıca ultrason resmıne gore de bana kız gıbı geldı ama ınsallah yanılmışımdır herkesın gönlüne gore versın mevlam bu mübarek gun hurmetıne
Hayırlısı cumalar canımKızlar Günaydın
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
Allah bu cuma hürmetine bize umudumuzu versin
yok canım neden demesinki ama haklısın bazen gıcık olanlara insan denk gelebiliyor 6 veya 7 ci haftalardaYa bu kalp atışını doktora sorduğunuzda size ters cevap vermiyor demi??ben sormaya çekiniyorum cinsiyeti tahmin edeceğimi bilipte bana yok öle şey saçma falan demesinden çekiniyorum kaç haftalıkken sorunca doğru çıkıyo
Canım erken daha adete 3-4 gün en erken çıkıyorkızlar adetime tam 7 gun var.erken bebelik testi yapsam belli olurmu kı