- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #19.121
Allah razı olsun canım Rabbim sana da kolay doğumlar nasip etsin dualarında unutma biziİnşallah hayırlısıyla gönlündeki tutunur sana canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım Rabbim sana da kolay doğumlar nasip etsin dualarında unutma biziİnşallah hayırlısıyla gönlündeki tutunur sana canım
Teste devam canim acilma oluncailiski olsunCnm
Yumurta çatlamamış 18 mm 15. Gündeyim napmam lazım sizce
Sanki kacirmissinngibi ama bilmiyorum utrasyinda daha cat olmamis diyorsun bu gunmu gittin utrasyonaEki Görüntüle 2019658 Eki Görüntüle 2019656 Bugünkü testim yardimci olurmusunuz
sagol canim alah sizinde yardimciniz olsun darisi size islahhCanım gözün aydın sağlıkla doğmuş paşa, sıra bizlerde inşallah
vala testlere gore catlama coktan olmus canim ama sen utrasyonda daha cat olmamis diyorsun o yuzdn yaniltici bisi diyemem alah gonlundekini nasip etsin4 saat sıvı almadan yaptım şeffaf akıntıyı da gördüm ilişki olmalı mı ne zaman olmalı kızlar bi bakınEki Görüntüle 2019848
Sanki kacirmissinngibi ama bilmiyorum utrasyinda daha cat olmamis diyorsun bu gunmu gittin utrasyona
sagol canim alah sizinde yardimciniz olsun darisi size islahh
vala testlere gore catlama coktan olmus canim ama sen utrasyonda daha cat olmamis diyorsun o yuzdn yaniltici bisi diyemem alah gonlundekini nasip
Valla kafam çok karışık denemeyi düşünüyorum artık gerisi Rabb'ime kalmiş
Bizimde öyle olacak galiba son anda bir isim bulunacak, nasıl gidiyor kardeşi nasıl karşıladı kıskançlık falan oldumu canımSagol canım bende seni etiketliycektim sesin cıkmıyor diye bizimde son ana kadar isim arayısımız vardı emin degildik erkende dogunca ela olsun dedik oyle kaldi
İnşallah canım, şimdi bir sorun olmaz ben senin haftandaykende gitmiştim sıkıntı olmadı, sadece biraz fazlaca mola verdik, düz yolda zaten seni sarsmadığı için sende içini ferah tut, bişey olmaz, ayrıca yol boyu tepemde bir canavarla gittim yani ona rağmen bişey olmadı çok şükür, oğlum fazlaca yoruyor beni ama haala doğurmadım, bu gidişle 40 haftayıda geçer doğumum gibi geliyor o kadar hareketliyimki bende tık yok :))O zaman artık gelebilir bebis. Sağlıkla gelsin inşallah. Sınavlar da zor olur valla hem çocuk hem hamilelik. Allah kolaylık versin canım. Ben de gidicem 1000 km yola. Doktor arabayla gitme dedi ama ben öyle çocukları bırakıp kendim gidemem. Kendi arabamizla ağır ağır gideriz. Bebeği beklemek de çok heyecanlidir. İnşallah biz de görürüz o günleri
Evet canım yollar çok güzel artık. Düz yolda bi şey olmaz inşallah. Bizim çocuklar da çok sık mola istiyorlar. Yavaş yavaş gideriz artık. Bi canavar da bize geliyor kısmetse. Sonraki yolculuklar daha da zor olabilir. Hayirlisiyla gidelim inşallahİnşallah canım, şimdi bir sorun olmaz ben senin haftandaykende gitmiştim sıkıntı olmadı, sadece biraz fazlaca mola verdik, düz yolda zaten seni sarsmadığı için sende içini ferah tut, bişey olmaz, ayrıca yol boyu tepemde bir canavarla gittim yani ona rağmen bişey olmadı çok şükür, oğlum fazlaca yoruyor beni ama haala doğurmadım, bu gidişle 40 haftayıda geçer doğumum gibi geliyor o kadar hareketliyimki bende tık yok :))
Bence normaldir canım rahim büyüyor diyedir tabi ağrısı fazla olursa doktora git ama ağrı yoksa rahim büyüyor bebek büyüyor diye oluyordurKızlar kasıklarımda ağrı var 17+3 oldum ama özellikle yatakta dönerken oluyor hep tuvalet gelmiş gibi hissediyorum normal midir
Aminnn inşallah sağol canım allah razı olsun inşallah ederim elbet Rabbim isteyen herkese o duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım Rabbim sana da kolay doğumlar nasip etsin dualarında unutma bizi
Allahin izniyle olur canım yumurtaların da bir sıkıntı yoksa neden olmasın ki tedbir bizden takdir Allahtan Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin sana da gönlünce nasip etsin inşallahAllah razı olsun cevaplarınız için benim durum biraz farklı yaş 36 fsh 15 amh 0,23 yani birkaç Dr tüp bebek dedi ama kendiliğinden de olabilirmiş çok şükür iki tane evladım var Rabbim olmayanlara da nasip etsin. Denemek istiyorum şimdi yani tutmaya da bilir artık takdir Rabb'imin ol demesine kalmiş. Bana dua ederseniz sevinirim
İnşallah gönlündeki tutar canım ama sanki yumurta yu kaçırmışsın gibi geliyor bana çok siliklesmis çünkü ultrason da da çatlama mis gözükmüs inşallah hayırlısıyla gönlündeki olurKızlar ilişki oldu bunu az önce yaptım yorumlarmısınız
Bende şuan 39 uncu haftadayim canım sancılar bazen önceden olur bazı kadınlar da ise aniden herşey başlar ve biter bence stres yapma canım bebek geleceği zamanı kendisi belirler ama olmasa da artık suni sancı verirler ameliyat en son başka bir çare kalmadığı zaman tercih ediliyor inşallah Rabbim sağlıcakla bir sancı da kurtarsınHanımlar merhaba..
39. Haftadayım ama nst de sancım çıkmıyor. Böyle giderse ya sezeryan ya da suni sancı olucak sanırım. Bu durumunyalayan oldu mu sancım neden çıkmıyor acaba
Bende şuan 39 uncu haftadayim canım sancılar bazen önceden olur bazı kadınlar da ise aniden herşey başlar ve biter bence stres yapma canım bebek geleceği zamanı kendisi belirler ama olmasa da artık suni sancı verirler ameliyat en son başka bir çare kalmadığı zaman tercih ediliyor inşallah Rabbim sağlıcakla bir sancı da kurtarsın
isalah gonlundeki tutar canim hayirkisi olsunKızlar ilişki oldu bunu az önce yaptım yorumlarmısınız
Aminnn canım inşallah zaten hep öyle oluyor o kadar bekledik ama bu son zamandır varya yıllar gibi geliyor insana geçmiyor bir türlü Rabbim inşallah hayırlısıyla doğurmayi da nasip etsin hepimize inşallah aminnnOna kavuşmayı o kadar istiyorum ki artık gerçekten her gün daha doğmadı mı laflarından da sıkıldım sanırım. Hep dua ediyorm Rabbim hayırlısı ile kucağımıza aldırsın 9 ay bekledik bir hafta kalmış ama insan telaş yapıyor ister istemez sen de hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşallah
Ayy canım oğlun mu olacak ya çok sevindim oh ne güzel, kızların vardı şimdi oğlun olacak ne güzel rabbim herkesin gönlündekini nasip ediyor, 3. Den vazgeçiyordum ama içimden bi sesde vazgeçme diyor :) sonraki yolculuklarda zor olmaz çünkü ablaları var oyalar onu annesi. Bizimki tek olunca hep bana sarıyo :) sağlıkla al inşallah kucağına canımEvet canım yollar çok güzel artık. Düz yolda bi şey olmaz inşallah. Bizim çocuklar da çok sık mola istiyorlar. Yavaş yavaş gideriz artık. Bi canavar da bize geliyor kısmetse. Sonraki yolculuklar daha da zor olabilir. Hayirlisiyla gidelim inşallah