" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Valla bilmiyorum ki bozuk mu
Benim çok koyulaşmadan çatlıyo bence
İlişki olsa tehlikeli mi
Canik.bilmiyorum ki keske ardindan bi test daha yapsaydin belki o testin yaniltmis olabilir yada coz bi idrar la yaptin o testi normalde 3 saat iki saat gitme tuvaleteki yaptiginda dogru sonuclari alabilesin ama sik sik tuvalete gidiyorsan 3 saat ocinde sonra o testi yapiyorsan yaniltir seni idararinida tutman gerek

image.jpg
image.jpg
Bugünkü testim yardimci olurmusunuz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 23
Kizlar canlarim allah sizden tek tek razi olsun rabbim.gonlunuzdekileri size nasip etsin iyi dilekleriniz ve dualriniz ic8n ayrica bi tesekeu ediyorum birda kardes gibi olduk inanin dogum yapar yapmaz buraya yazmak icin firsat bekliyodum.o kadar ki aklimdasiniz darisi diger hamislere isallajhh:KK200::KK50::KK36::KK36::KK36:
Canım gözün aydın sağlıkla doğmuş paşa, sıra bizlerde inşallah :KK200:

4 saat sıvı almadan yaptım şeffaf akıntıyı da gördüm ilişki olmalı mı ne zaman olmalı kızlar bi bakınEki Görüntüle 2019848
Bildiğim kadarıyla şeffaf akıntı çatlama işareti.. bence bu akşam çok geç olmadan deneme olsun..
Ayrıca kendinizi çok şartlamayın stress yapmayın yoksa hormonlar etkileniyor siradan bir ilişkiymiş gibi düşünün..

Nerelerdesin canım sen? Dogurdun mu acaba diye düşünmeye başlamıştım
Yok canım ya doğurmadım henüz, o kadar yoğundumki eline telefonu alamaz olmuştum, artık rahata erdim bol bol evdeyim, artık rahat rahat girebilirim, benim malum okulum vardı sınavlarım finallerim bütlerim oldu hemen peşinden bayram girdi ve ben 8 aylık hamile halimle 1000 km öteye memleketime gittim :)) dr git dedi bişey olmaz dedi ve gittim valla kendi arabamızla gittiğiim için sorun olmadı, şimdi ise evime geldim bebeğin kıyafetlerini yıkadım bugün, yarında ütülerim inşallah, geriye sadece ev temizliğim kalıyor pazartesi falanda onu yaptırdımmı benden rahatı yok her an doğum olabilir :))

İsmiyle yaşasın inşallah canım, bende merak etmiştim adını, bizim isim haala belli değil ya çocuk doğacak neredeyse, kapı süsü falan yaptırcam ama isim belli olmayınca bekliyorum öylece
Sagol canım bende seni etiketliycektim sesin cıkmıyor diye bizimde son ana kadar isim arayısımız vardı emin degildik erkende dogunca ela olsun dedik oyle kaldi

Yok canım ya doğurmadım henüz, o kadar yoğundumki eline telefonu alamaz olmuştum, artık rahata erdim bol bol evdeyim, artık rahat rahat girebilirim, benim malum okulum vardı sınavlarım finallerim bütlerim oldu hemen peşinden bayram girdi ve ben 8 aylık hamile halimle 1000 km öteye memleketime gittim :)) dr git dedi bişey olmaz dedi ve gittim valla kendi arabamızla gittiğiim için sorun olmadı, şimdi ise evime geldim bebeğin kıyafetlerini yıkadım bugün, yarında ütülerim inşallah, geriye sadece ev temizliğim kalıyor pazartesi falanda onu yaptırdımmı benden rahatı yok her an doğum olabilir :))
O zaman artık gelebilir bebis. Sağlıkla gelsin inşallah. Sınavlar da zor olur valla hem çocuk hem hamilelik. Allah kolaylık versin canım. Ben de gidicem 1000 km yola. Doktor arabayla gitme dedi ama ben öyle çocukları bırakıp kendim gidemem. Kendi arabamizla ağır ağır gideriz. Bebeği beklemek de çok heyecanlidir. İnşallah biz de görürüz o günleri

X