- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.881
Benim ilk dogum.sezeeyandi kizim 3kilo 800 dogmustu onceden sanci falan hic yoktu ayni gun tek olsdu sanci belki ilk gebelikti hissetmedim hic bizde ilk gebelikte anneler anlamaz derler ilk gun gunduzden basladi aksami leke gordum hastaneye gittim dogum baslamisti bunda ilk kez boyke onden yalanci sancılar hissediyorum her gebelikte farkli bi tecrube oluyo demekki erkek bebekler gec dogarda diyolar ama bakalim bi ne zaman dogurucazz bizde allahin izniyle saglikla dogursaydik da bebeklerimizden bahsetseydik artikSagol canım benim allah razı olsun Rabbim isteyen herkese gönüllerince nasip etsin inşallah
Kız hemen herşeyimiz aynı valla ha bende kızımı 38+5 doğurdum oğlumu da 40+0 de doğurmuştum tam gününde yani. Ama dediğin gibi bu üçüncüsü erken de gelebilir birden açılma da olabilir doktorlar da diyor üçüncü veya 4 lerde artık daha çabuk veya erken olabiliyor diye. Leke falan olursa giderim şimdilik leke yok inşallah diğer çocuklarımda da olduğu gibi başta sancı gelir sonra suyum patlar öyle daha iyi evde suyum patlarsa ambulansla gitmem gerek korkarım yoksa bişey olur diye ama başta sancı olursa daha iyi sancılar sıklaşırsa hastahane ye rahat rahat gideriz öyle inşallah. Bu perşembe yine kontrolüm var doktorda en son randevum da ayın 20 sinde iki hafta arayla 20 sine yetişir mi bilemiyorum artık inşallah o zaman kadsr doğmuş olur allahin izniyle
Ha aklima gelmisken kizim.sezeryan ile oldu bu normal olucakmis doktorum bugun oyke dedi bakalim hayirlisi