" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Hayırlı olsun canım hamileliğin inşallah kucağına da aldığın günleri görürsün allahin izniyle. Hamilelik başlarında doktor alttan muayene ediyor genellikle çünkü daha çok küçük karından tam herşeyi belli olmuyor. Hem her kontrolde de zaten alttan muayene eder doktor rahim ağzı için yinede doktoruna danış canım ama benim bildiğim alttan olması şart. Bulantılar da normal canım hatta sadece sabah akşam normal bazılarında sabahtan akşama kadar sürüyor ama 12 inci haftadan sonra genellikle bulantılar geçer inşallah sende de fazla sürmeden biter canım. Belirtilerin de cinsiyet ile bence hiç alakası yok gebelikten gebeliğe değişiyor canım inan bana
Teşekkur ederim cnm sagolasin zahmet verdim.amin ins..sende bebegini saglicakla al kucagina az kalmis seninde..cok opyrm.

Sagol canım benim allah razı olsun Aminn inşallah Rabbim nerede kimin ihtiyacı varsa onun yardımcısı bizimde yardımcımız olsun inşallah. Bizde allaha şükür bir haftadır havalar serinledi inşallah böyle kalır canım yoksa ben sıcağa hiç dayanamıyorum
inşallah canım,
Rabbim kolayligini versin

besirsu besirsu bacım benim sancılar 20 dakkada bir oluyor bazen 15 dakka da bir yalancı doğum sancısı da olabilir sende durum nedir canım
Bende oyle degil vala tik yok arada belilden karnima atiyo o kadar ama duzenliymis ister saatte bir olsun iqter 20 dk bi duzenli geliyo demekki bi dr a gitsene canim acile git dogum olabilir vala alah yardimcin olsun canim peki leke falan yok demi sancilarin ne sekil oluyo

Iyi akşamlar kizlar 13 gunu bitirdik biz bugün biberimiz hala düşmedi bu kadar uzun bekleyen oldumu.. sıcaklar bunaltıyor doğumları yaklaşan arkadaşlar Allah yardimciniz olsun guzel haberlerinizi bekliyoruz
Aminn isallah canim isallah rabbim yardimcimoz olsun saglikla alalım kucagimiza havalar burdada cok bunaltici bi kaç gün serindi ama gene basladi sicaklar
Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 besirsu besirsu canlar sizede az kaldı inşallah hayırlı dogumlariniz olsun tamda sicaklara denk geldiniz Allah yardımcınız olsun.
bu sene fena bir sıcak var ,bebekten dolayi oda sıcaklığında klima aciyorum o da yetmiyor yandim yahu bizimi buldu bu sicaklar: ))
sagol canim allah razi olsun vala cok bunaltıyor havalar zaten iki gun serindi şimdi gene cok sıcak siz gene iyisiniz hamileyken daha zor nefes alamiyorum resmen bizde dogursaydik sağlıkla isallah baska bisi istemiyorum çekerim sivagi gene

bulut29 bulut29 cnm beni hatirladinmi bilmiyorum ama bana cok yardimci olmustun..suan hamileyim..Allah razi olsun tesekkur ederim..bebegin nasil annesi? Sen nasilsin?
Ne demek cok sevindim canîm gözün aydın rabbim gönlüne gòre vermistir insallah bebegimde bende iyiyiz cok sükür

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 besirsu besirsu canlar sizede az kaldı inşallah hayırlı dogumlariniz olsun tamda sicaklara denk geldiniz Allah yardımcınız olsun.
bu sene fena bir sıcak var ,bebekten dolayi oda sıcaklığında klima aciyorum o da yetmiyor yandim yahu bizimi buldu bu sicaklar: ))
Ah ah vallahi ne sans bizdeki ama dogurdugum icin oyle mutluyumki allah halime acidi diyorum hamile olsaydim ne yapardim ben sicaktan yavrumun surati hafif isilik doktu yaniyoruz

Bende oyle degil vala tik yok arada belilden karnima atiyo o kadar ama duzenliymis ister saatte bir olsun iqter 20 dk bi duzenli geliyo demekki bi dr a gitsene canim acile git dogum olabilir vala alah yardimcin olsun canim peki leke falan yok demi sancilarin ne sekil oluyo
Gece saat 3 e kadar vardı sancılar şimdi uyandım şimdilik bişey yok canım bakalım bugün nasıl olur. Sancılarım tam sıklasıp fazlalaşmadan ben hastahaneye gitmem canım sancılarımı hemen hemen hepsini evde çekip giderim orda boşuna bekleyeceğime evimde olurum. Esim de çok şükür dün ehliyetini aldı artık bişey olursa allahin izniyle bana yetişir canım allaha şükürler olsun sen nasılsın canım

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 canim acile git bi 20 dk bi geliyorsa sanci bu giderek kisalacak 5 dk ya dusecek acile git bi baksinlar son randevun ne zaman
Sıklaştığında bende o zaman giderim sanılan çünkü bazen sancılar yanıltıyor ama kaç gün gününden erken olacağını hissediyorum sancılar geldiğinde ağrı da veriyor artık bilemiyorum. Olsada zaten öyle 20 günü eksik olmuş oluyor ama allahin izniyle inşallah bişey olmaz bundan sonra Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 gittinmi canım doktora yalancıda olabilir gercekte ben osekilde kac kez hastaneye yattim 20 dk 15 dk bir duzenli geliyordu ama dogmadi son hastaneye yattigim gece 5dk bire dusmustu
Aynen canım bende hep yalancı diyorum birde ben sancımı evde çekip tam sıklasıp ağrılar başlayınca giderim hastahaneyle uğraşmak istemiyorum. Zaten dün gece saat 3 kadar vardı 20-25 dakkada bir şimdilik bişey yok canım bakalım artık bekliyoruz Rabbim hakkımızda neyse hayırlısı onu nasip etsin inşallah.
Sen nasılsın bu arada canım prenses biraz kendini toparladimi

Gelicek az kaldı canım kavusucan yavruna insallah:)
İnşallah sağlıkla tabi
Gece saat 3 e kadar vardı sancılar şimdi uyandım şimdilik bişey yok canım bakalım bugün nasıl olur. Sancılarım tam sıklasıp fazlalaşmadan ben hastahaneye gitmem canım sancılarımı hemen hemen hepsini evde çekip giderim orda boşuna bekleyeceğime evimde olurum. Esim de çok şükür dün ehliyetini aldı artık bişey olursa allahin izniyle bana yetişir canım allaha şükürler olsun sen nasılsın canım
Bénde durumlar ayni bakalim kizimda 38arti 4 de dogum yapmistim buda buyuk ihtimal oyle olur sen cocuklarini hep kacinci haftanda dogurdùysan gen oyle olur Rabbim yardimcimiz olsun islahh evet sancinin buyuk bi kismini evde gecirmek mantikli ama senin 3. Çocuk rahim birden açılabilir canim hoc belli olmaz sen kendini daha iyi bilirsin insan anlar hisseddr sénde oyle leke falan agri gene olursa bugun git dr mutlaka
Sıklaştığında bende o zaman giderim sanılan çünkü bazen sancılar yanıltıyor ama kaç gün gününden erken olacağını hissediyorum sancılar geldiğinde ağrı da veriyor artık bilemiyorum. Olsada zaten öyle 20 günü eksik olmuş oluyor ama allahin izniyle inşallah bişey olmaz bundan sonra Rabbim yardımcımız olsun inşallah
canim 20 gun degil aslinda butun dogumlar gnelde 38 39 da olur artik korkma bisey olmaz yavruna saglikla alican isallh bak gorucen gozunuz aydin kocan ehliyetde almos rahatsin artik son randevun ne zman dr da senin

İnşallah sağlıkla tabi

Bénde durumlar ayni bakalim kizimda 38arti 4 de dogum yapmistim buda buyuk ihtimal oyle olur sen cocuklarini hep kacinci haftanda dogurdùysan gen oyle olur Rabbim yardimcimiz olsun islahh evet sancinin buyuk bi kismini evde gecirmek mantikli ama senin 3. Çocuk rahim birden açılabilir canim hoc belli olmaz sen kendini daha iyi bilirsin insan anlar hisseddr sénde oyle leke falan agri gene olursa bugun git dr mutlaka
canim 20 gun degil aslinda butun dogumlar gnelde 38 39 da olur artik korkma bisey olmaz yavruna saglikla alican isallh bak gorucen gozunuz aydin kocan ehliyetde almos rahatsin artik son randevun ne zman dr da senin
Sagol canım benim allah razı olsun Rabbim isteyen herkese gönüllerince nasip etsin inşallah
Kız hemen herşeyimiz aynı valla ha bende kızımı 38+5 doğurdum oğlumu da 40+0 de doğurmuştum tam gününde yani. Ama dediğin gibi bu üçüncüsü erken de gelebilir birden açılma da olabilir doktorlar da diyor üçüncü veya 4 lerde artık daha çabuk veya erken olabiliyor diye. Leke falan olursa giderim şimdilik leke yok inşallah diğer çocuklarımda da olduğu gibi başta sancı gelir sonra suyum patlar öyle daha iyi evde suyum patlarsa ambulansla gitmem gerek korkarım yoksa bişey olur diye ama başta sancı olursa daha iyi sancılar sıklaşırsa hastahane ye rahat rahat gideriz öyle inşallah. Bu perşembe yine kontrolüm var doktorda en son randevum da ayın 20 sinde iki hafta arayla 20 sine yetişir mi bilemiyorum artık inşallah o zaman kadsr doğmuş olur allahin izniyle

Ah ah vallahi ne sans bizdeki ama dogurdugum icin oyle mutluyumki allah halime acidi diyorum hamile olsaydim ne yapardim ben sicaktan yavrumun surati hafif isilik doktu yaniyoruz
evet canım dogru diyorsun hamileyken daha zor olurdu .Allah kolaylik versin. gül suyu ve bebe pudrasini karıştırıp macun kıvamına getirip isilikli bölgeye sürüyorum hemen kurutuyor ve serinlik veriyor bebişe denemek istersen tavsiye ederim.
bu sene baska bir sıcak var bizim topigin şansına

Son düzenleme:
Sagol canım benim allah razı olsun Rabbim isteyen herkese gönüllerince nasip etsin inşallah
Kız hemen herşeyimiz aynı valla ha bende kızımı 38+5 doğurdum oğlumu da 40+0 de doğurmuştum tam gününde yani. Ama dediğin gibi bu üçüncüsü erken de gelebilir birden açılma da olabilir doktorlar da diyor üçüncü veya 4 lerde artık daha çabuk veya erken olabiliyor diye. Leke falan olursa giderim şimdilik leke yok inşallah diğer çocuklarımda da olduğu gibi başta sancı gelir sonra suyum patlar öyle daha iyi evde suyum patlarsa ambulansla gitmem gerek korkarım yoksa bişey olur diye ama başta sancı olursa daha iyi sancılar sıklaşırsa hastahane ye rahat rahat gideriz öyle inşallah. Bu perşembe yine kontrolüm var doktorda en son randevum da ayın 20 sinde iki hafta arayla 20 sine yetişir mi bilemiyorum artık inşallah o zaman kadsr doğmuş olur allahin izniyle
Ayy isallah bu hafta yada haftaya doğururuz kiz 20 ye kadar gitmesin bu sicaklarda
Demekki senin ilk suyun geliyo benimde nisan geliyo kizimda öyleydi bugun randevum vardi gitti az once ciktim bebek 3kilo 450 gram mis masalah nts ye bagladilar sancilar cikti ama duzensiz sancılar di pazartesiye randevu verdi gene bakalim isalh o zamana kadar dogar

X