" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar hepinize günaydın hayırlı sabahlar
Arkadaşıma kese için yorum yapabilirmisiniz yeni hamile şimdi doktordan çıktı doktor 6 haftalık demiş the craysy the craysy canım sende bir başarmışsın zahmet olmazsa resim alttan çekilmiş karından degil yani yorumlarınızı bekliyorum canlarım
IMG-20170703-WA0001.jpg

Arkadaşıma kese için yorum yapabilirmisiniz yeni hamile şimdi doktordan çıktı doktor 6 haftalık demiş the craysy the craysy canım sende bir başarmışsın zahmet olmazsa resim alttan çekilmiş karından degil yani yorumlarınızı bekliyorum canlarım
Eki Görüntüle 2015898
Pardon hanımlar 6 haftalık değil 8 haftalık olacaktı yanlış yazmışım zateb görüntüden de belli büyük görünüyor

Eki Görüntüle 2015898
Canom goruntu net degilki hangi frolden cekilmis bilmiyorum ama sekli tam olusmamis gibi geldi kiz gibi geldi bana nubtan anlamam ama sekilden benzetirsem.kiz gibi olusmamis cunku

Mrb.arkadaslar ben 5.haftalik hamileyim Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 hani arkadasin icin alttan cekinilmis yazmissin ya bende onu istemiyorum.dr a gidicem haftaya sizce karindan bakarlarmi? Birde kizlar bi konuda yardimci olur musunuz? bhcg 4 haftalikken 3400 cikti.
Sabahlari ve aksamlari oluyo sadece bulantim.gunduz iyim.kusmuyorum ama bulaniyor.aksamlari yemek yemek istemiyorum.soguk meyve istiyo sadece cnm.oglu yada kizi olanlar boyle belirti yasayan oldu mu aranizda..

Mrb.arkadaslar ben 5.haftalik hamileyim Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 hani arkadasin icin alttan cekinilmis yazmissin ya bende onu istemiyorum.dr a gidicem haftaya sizce karindan bakarlarmi? Birde kizlar bi konuda yardimci olur musunuz? bhcg 4 haftalikken 3400 cikti.
Sabahlari ve aksamlari oluyo sadece bulantim.gunduz iyim.kusmuyorum ama bulaniyor.aksamlari yemek yemek istemiyorum.soguk meyve istiyo sadece cnm.oglu yada kizi olanlar boyle belirti yasayan oldu mu aranizda..
Hayırlı olsun canım hamileliğin inşallah kucağına da aldığın günleri görürsün allahin izniyle. Hamilelik başlarında doktor alttan muayene ediyor genellikle çünkü daha çok küçük karından tam herşeyi belli olmuyor. Hem her kontrolde de zaten alttan muayene eder doktor rahim ağzı için yinede doktoruna danış canım ama benim bildiğim alttan olması şart. Bulantılar da normal canım hatta sadece sabah akşam normal bazılarında sabahtan akşama kadar sürüyor ama 12 inci haftadan sonra genellikle bulantılar geçer inşallah sende de fazla sürmeden biter canım. Belirtilerin de cinsiyet ile bence hiç alakası yok gebelikten gebeliğe değişiyor canım inan bana

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 besirsu besirsu canlar sizede az kaldı inşallah hayırlı dogumlariniz olsun tamda sicaklara denk geldiniz Allah yardımcınız olsun.
bu sene fena bir sıcak var ,bebekten dolayi oda sıcaklığında klima aciyorum o da yetmiyor yandim yahu bizimi buldu bu sicaklar: ))
Sagol canım benim allah razı olsun Aminn inşallah Rabbim nerede kimin ihtiyacı varsa onun yardımcısı bizimde yardımcımız olsun inşallah. Bizde allaha şükür bir haftadır havalar serinledi inşallah böyle kalır canım yoksa ben sıcağa hiç dayanamıyorum

X