Siz burdaki devletlere gitseniz sasirir kalırsınız be canım devletten memnunum diyen tek tük insanda var ama onlarin sansi sanirım ben 1kere gittim devlete gebeligin basinda doktroum bir suru test istemisti benim hastanede 500 tl idi bu testler gidiyimde devlette yaptiriyim bari en azindan oparayla cocuguma bisey alirim dedim bir gittim odaya 3hasta birden aliyorlar ve asla hastanin yaninda hicbir yakini alinmiyor erkeklerin zaten girmesi yasak neyse 3kisi birden koyun gibi diziliyor doktorun yardimcisi tek tek sorunun ne diye soruyor en rahat bendim normal gebelik benimki ama digerlerinjn sorunlari var hamile defiller dusunsene utanarak dertlerini anlatiyorlar neyse ilk beni aldi sedyeye yatirdi sedyenin ustunde ortu pecete hicbirsey yok diger hastlar herdeyi duyuyor kapi falan yok arada bir oda bebegimi gorucegim ekran yok kendi bakti muayne etti daha kalp atisi baslamamis dedi benim doktorum baslamis ama dedi dedim dur bi ekrani yakinlastiriyim dedi evet baslamis dedi bana hic gostermiyor ekrani sonra doktorum verdigi test kagidini uzatmak istedim onun ne istedigi onemli degil benim ne istedigim onemli dedi tersledi beni yaptirdim ciktim sonra sonuclar cikinca aldim cogu testi yapmamis tekrar parayla benim hastanede yaptim allah dusurmesin oralara eltimde ilk cocugunu ozelde yapmis 2.de esi ozele para vermiyelim devlette yap demos ve kadina enfeksiyon kaptirmislar eve ciktiktan bikac gun sonra agriyla ozele gitmis kac gun hastanede kalmis kadin perisan olmus kendide bebegide kac kati parasi cikti diyor