" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Cok gecmis olsun canım biraz daha iyisindir insallah bu hafta kotu olmussun ama yavaslamasi normal iyiles toparlanir o biraz yemene dikkat edersin

Cok gecmis olsun canım biraz daha iyisindir insallah bu hafta kotu olmussun ama yavaslamasi normal iyiles toparlanir o biraz yemene dikkat edersin
sagol canım limonlu corba sadece az alabılıyorum bugun su ıcmeye başladım ınsallah son ıkı haftam daha ıyı gecer

ne güzel canim isallah hep boyle gider cnm gorev vermenizde iyi anlamış olur oda

Bişey olmaz allahin izniyle canım sen sıkıntı yaparak daha da kendini de bebeğe de zarar verirsin allahin izniyle hiç bişey olmaz inşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Hadi bakalım hayırlı haberler ver bize inşallah canım
Cok şükür herşey güzel geçti ama çarpıntı olayını söylemeyi unuttum sabah erken den yine gidim dedim kansızlık var ya bende okuduğuma göre kansızlık da çarpıntı yapıyormuş demir eksikliği hapları alıyorduk önceden kansızlık oldumu biraz kalp kan pompalıyor ya öyle daha çok çalışıyor daha fazla kan pompalamasi için.yine demir hapları yazdırim dedim belki daha iyi gelir yoksa doğumda zorlanırim diye korkuyorum valla

Hade hayirli haberlerle gel islahhh canim
killsu iyi gene ke dini suclama canim ismah saglkla kavusucaz bebeklerimize
Sagol canım allah razı olsun güzel geçti herşey tek çarpıntı için yarın gidip demir eksikliği için hap yazdırim dedim alırsam belki daha iyi gelir okuduğuma gore kansızlık da çarpıntı yapıyormuş

Çok sevindim canım iyi gectigine. Az kaldı zaten. Zaman su gibi akıp geçsin. Zamanında gelsin bebeğin

Çok sevindim canım iyi gectigine. Az kaldı zaten. Zaman su gibi akıp geçsin. Zamanında gelsin bebeğin

Maşallah canım bebis iyi demekki carpıntı kansızlıktanda oluyor ben doktora soyledigimde degerlerime bakti senin kansizligin yok oyuzden olabilirdi dedi kardiyolojiye yolladi demir alinca gecer belki ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum kansizlik olmadigi halde

Cok sükür bitti okul artık dinlen biraz canım

Aynen canım bende hamileliğim in ilk aylarında aliyordum sonra bıraktım ama şimdi daha da güçsüz kuvvetsiz halsizim üstüne carpıntım da var bugünden itibaren demir hapları almaya başladım yeniden inşallah iyi gelir canım

cok sukir iyi gecmis kansızlıkdan olabiliyorsa kulan ilac venimde dr yazmiq ama cok duzensiz kullaniyorum vala bitek magezyumu surekli duzenli alıyorum sende yazdir kulan doguma ladar alah yardimcimiz olsun islahh

cok sukir iyi gecmis kansızlıkdan olabiliyorsa kulan ilac venimde dr yazmiq ama cok duzensiz kullaniyorum vala bitek magezyumu surekli duzenli alıyorum sende yazdir kulan doguma ladar alah yardimcimiz olsun islahh
Aminnn canım inşallah aslında kadın bana magnezyum da yazmıştı gecen sefer almadim demir hapları da öylece eczaneden alabilirsin demişti başlarda aliyordum ama ikisini de almıyorum kaç aydır. Ama öyle de vitaminsiz kansızlık oluyor haliyle çarpıntı da yapıyordur ondan artık bende alıcam inşallah iyi gelir ikisi de. Sabahları demir için olanları aksamlari da magnezyum olanını alırım inşallah doğuma kadar etkisi olur da bu carpıntım geçer canım yoksa tehlikesi var korkuyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…