" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Amannn amann dikat et canim koluna cocuklar anlamoyor kizin daha kucuk bide buyuk olsa dururdu gene islah iglesirde havuza falan götürürsun prensesi
Cadi ya simdi hevesleniyor havuza ama dayansin hak etti oncaa yaramazliktan sonra sabretsin islah tez iglesir
Vala kocam ne hakkini yiyeyim gercektenn cok iyi aslında her konuda sanki ben koca o karim gibi ama iste bazen heves ediyo adam yazik dayansin artik

Ayy ne guzel yaaa vala insan hevesleniyor maslah pasana alah saglkla sihatle bagislasin islahh sen boyle dedikce benim ocin zaman hic gecmez oluyor bende istiyorummm sira bana gelsin diyesim var ama biraz daha sabir saglkla dogsunlarda
besirsu muhammed hasan koyduk canım cok şükür uslu bir bebek gb duruyor şimdilik inşallah hep böyle olurda kızımla ilgilenebilirim bu eylül 1.sınıfa basliyacak
oyyy adi gibi bahtida güzel olsun islahh annesi islahhh hep boyle uslu olur pasan kizinda bi kiskanclik basladimi yoksa daha erkenmi

inşallah canım vakti gelince sağlıkla kavuş yavruna .
karnimdayken baya kiskanclik yapiyordu sen benim annemsin sadece diye cümleler kuruyordu hep konuşup guzelce anlattim şuan bebek genelde uyuyor cok ugrasmama gerek kalmiyor vaktimi kizimla geciriyorum genelde bu sayede simdilik iyiyiz alt degistirilirken ona da gorev veriyoruz ablasi oldugunu ve onun ihtiyacini gidermeye kadir oldugunu hissetsinde sahiplensin diye suan iyi gidiyor eger fazla ilgilenmem gerekirse işte o zaman ne olur bilemiyorum inşallah hep böyle gider bu süreçte kizimda adepte olmuş olur Rabbim cok büyük hepimizin işini kolay eylesin inşallah

Maşallah paşa ya canım Rabbim sana bagislasin inşallah. Ama 1.500 kg demişsin çok az degilmi 2 kilo dan aşağı oldumu küveze koyuyorlar Rabbim sağlık versin hepinize inşallah darısı biz isteyenlerin başına inşallah

Aynen canım mecbur dayanacak bende diyorum dursaydın olmazdı ama işte çocuk ne anlasın Rabbim hepsini korusun inşallah. Sana yardımcı oluyorsa çok iyi canim benim ki de yapıyor ama ben kaç kere söylersem ancak öyle yapar kendisi düşünmez genellikle.

günaydın kızlar salı gunu sabah kahvaltıdan sonra sureklı bulantı ıstıfra mahvettı benı dr gıttım gıda zehırlenmesı yada vıral dedı kultur ıstedı sonucu cıkmadı ıkıgun hıc bişey yemedım sadece uyumak ıstedım dun akşama doğru corba içebildim bebeğim iyi ama kılo alımı yıne bu hafta yavaşlamış doğuma 13gün kaldı sorunsuz atlatalım inşallah

Aminnn isalhhh canim alah saglikli sihatli uzun ömürler versin çocuklarımiza isalhhh

Bebegin kac kilo suan canım isalhh atlatiriz bu gunleri saglikla alirsin kucağına yavrunu

ne güzel canim isallah hep boyle gider cnm gorev vermenizde iyi anlamış olur oda

Geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Çok az kalmış doğuma. Sağlıkla kavus bebegine. Darısı başımıza

Cok geçmiş olsun canim rabbim ikinizi de korusun inşallah kilosu 2 buçuk üstü oldumu hiç bişeycik olmaz inşallah allahin izniyle bol bol su iç vitaminli içecekler de iç onlarda çok iyi gelir. İnşallah sağlıcakla kucağına da alırsın bebeğini

su dahıl hıc birşeyı agzıma almak ıstemıyorum zorluyorum ozamanda mıdem kaldırmıyor az kaldı 2500 gectık inşallah sorunsuz gecer gunlerım dogumdan korkuyorum ama dogsun ıstıyorum garıbım bu aralar.

aminn canım inşallah senın cınsıyetıde merak ediyorum inşallah gönlunden gecenı hayırlısı ıle kucagına alırsın
İnşallah canım. Ben de çok merak ediyorum ama sanki kız gibi geliyor bana. Ultrason resimlerinde hiç şekil almamış daha. Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla gelsin de. Ben elimden geleni yaptım. Taktir Rabbim in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…