- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #18.421
Amannn amann dikat et canim koluna cocuklar anlamoyor kizin daha kucuk bide buyuk olsa dururdu gene islah iglesirde havuza falan götürürsun prensesi
Cadi ya simdi hevesleniyor havuza ama dayansin hak etti oncaa yaramazliktan sonra sabretsin islah tez iglesir
Vala kocam ne hakkini yiyeyim gercektenn cok iyi aslında her konuda sanki ben koca o karim gibi ama iste bazen heves ediyo adam yazik dayansin artik
Cadi ya simdi hevesleniyor havuza ama dayansin hak etti oncaa yaramazliktan sonra sabretsin islah tez iglesir
Vala kocam ne hakkini yiyeyim gercektenn cok iyi aslında her konuda sanki ben koca o karim gibi ama iste bazen heves ediyo adam yazik dayansin artik
Aynen canım ama kızmaya hakları yok hemde hiç oturup kalkıp dua etsinler daha bu halimiz ile herşeye kosturabiliyorsak her zaman da onların dediği olacak bişey yok. Çoğu erkek böyle ya sadece kendini düşünüyorlar bazen kocama diyorum keşke benim yerime sen dogursaydin 9 ay karnında taşısaydın:)
Sagol canım beni allah razı olsun senden inşallah iyileşir kızım da bu sene havuza götürebilirim yavrum onu düşünüyor valla anne diyor bana söz verdin ama gitmedik diyor bende dedim rahat dursaydın kolun kırılmazdı giderdik ama şimdi mecbur iyileşene kadar böyle kalacaksın diyorum. Rabbim hepsini korusun inşallah durmuyorlar ki karınca gibiler aynı ordan oraya ordan oraya