" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Bende bayram biter bitmez ortuleri herseyi sericem artik islah ogunler de gelir allahin izniyle
Insallah canım besigimiz geldi öyle güzelki bakıp bakıp duruyorum insallah hayırlısıyla saglıkla icinde yatırmakta basip olur temmuz topiginden dun 3kisi birden dogurmus bebekler küvezde 1ini bilmiyorum cunku onun haftasi iyi 38 e yaklasmis 6kisi dogurdu erkenden ne olucagi hic belli olmuyor bıdıkların hazırklıklar bitsinde rahat edelim simdi hastane odasi organizasyonumuz kaldi kardesim yapicak herseyi bana birak diyor haftasonu gidip almayi planlıyor alınıcakları esimde cikolatayı sormus numune getiricek bana bakîcam

Bende bayram biter bitmez ortuleri herseyi sericem artik islah ogunler de gelir allahin izniyle
Insallah canım besigimiz geldi öyle güzelki bakıp bakıp duruyorum insallah hayırlısıyla saglıkla icinde yatırmakta basip olur temmuz topiginden dun 3kisi birden dogurmus bebekler küvezde 1ini bilmiyorum cunku onun haftasi iyi 38 e yaklasmis 6kisi dogurdu erkenden ne olucagi hic belli olmuyor bıdıkların hazırklıklar bitsinde rahat edelim simdi hastane odasi organizasyonumuz kaldi kardesim yapicak herseyi bana birak diyor haftasonu gidip almayi planlıyor alınıcakları esimde cikolatayı sormus numune getiricek bana bakîcam

Insallah hayirlisiyla habt ederim canım. Maşallah canim sende de hemen hemen herşey bitmiş. Puset dediğin ise bebek arabası sanırım biz daha alicaz çocukların ki ikiz için almıştım tekli olan ise eski hemde bebek için olmaz ben de alıcam daha Rabbim hayırlısıyla kullanmamayı nasip etsin hepimize canım inşallah.
Evzt canim bebek arabasi hade hayorlisi bakalim sende indirimde falan gorursen kacirma canim

Maşallah. Çok güzel ya. Vallahi çok duygulandim. Rabbim bize de nasip etsin o günleri görmeyi inşallah

Ayy ya insan hemen kursun dogursun istiyor degilmi bende zor tutuyorum kendimi besigi hazirlamamak icin hade beşikte geldi sira prensesde ıslah saglikla oda zamaninda gelir bu son haftalarda hic gecmiyo yaaaa vala iyice ağırlaştık kiz kocam bile artik dogur diyo iliski olqrak biraz gec gec oluyo adam bikti sanirim biran once dogur eski duzenimize girsin diyo :KK48::olamaz:

hade ya doguran oldumu gene kiz bakiyom araada ama pek fırsat buldukca iste hemen buraya yaziyorum bakim gene ben oteki erken doguranlar çıktımi hastaneden acaba bak yavas yavas basladi dogumlar temmuz anelerinde hepimiz saglkla alalim kucagimiza islahhh sende organizasyonu yapma birak halledenler varmis iste onlar yapsin yorma kendini canim

Insallah hayirlisiyla habt ederim canım. Maşallah canim sende de hemen hemen herşey bitmiş. Puset dediğin ise bebek arabası sanırım biz daha alicaz çocukların ki ikiz için almıştım tekli olan ise eski hemde bebek için olmaz ben de alıcam daha Rabbim hayırlısıyla kullanmamayı nasip etsin hepimize canım inşallah.
Aceleden yanlış yazmışım tövbe Rabbim iki harf nasıl olmuş yarabbim.
RABBİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞALLAH AMİNNN

benım ılk sezeryanda agrı hıssedıyorum dedım uyuttular nasıl gectı agrı yada sıkıntı oldumu musaıt oldugunda cevaplarsan sevınırım bende korku aldı basını gıdıyo
yok ilk dogumda da bunda da agri sızı olmadi cok şükür rahat oldu zaten epidurel olmasi sebebiyle hissetmemen lazim acaba sen endişe ve tedirgin oldun da sanami öyle geldi cnm
ben normal dogum yapamiyacak herkese epidural sezeryani öneririm kizlar gercekten cok rahat ,Rabbim hepinize saglikli dogumlar nasip etsin inşallah

Ayy ya insan hemen kursun dogursun istiyor degilmi bende zor tutuyorum kendimi besigi hazirlamamak icin hade beşikte geldi sira prensesde ıslah saglikla oda zamaninda gelir bu son haftalarda hic gecmiyo yaaaa vala iyice ağırlaştık kiz kocam bile artik dogur diyo iliski olqrak biraz gec gec oluyo adam bikti sanirim biran once dogur eski duzenimize girsin diyo :KK48::olamaz:
Hahaha kocalar bıktı evet ama yapıcak birsey yok :)

hade ya doguran oldumu gene kiz bakiyom araada ama pek fırsat buldukca iste hemen buraya yaziyorum bakim gene ben oteki erken doguranlar çıktımi hastaneden acaba bak yavas yavas basladi dogumlar temmuz anelerinde hepimiz saglkla alalim kucagimiza islahhh sende organizasyonu yapma birak halledenler varmis iste onlar yapsin yorma kendini canim
Ben zaten hicbirsey yapamıyorumki canîm sagolsun herseyimi annem kardeslerim ve esim halletti kendim ilgilenmek isterdim ama kısmet napalım onceki doguranlarda 2kisi cıktî evlerindeler 1bebis kaldi ozamandan dun ve bugun dogum yapanlarin ikizler kuvezde 1i 1gece kalmis simdi annesinin yanina vermisler 35+ larda digerini bilmiyorum haber vermedi belki kuveze bile girmemistir onun haftasi buyuk

yok ilk dogumda da bunda da agri sızı olmadi cok şükür rahat oldu zaten epidurel olmasi sebebiyle hissetmemen lazim acaba sen endişe ve tedirgin oldun da sanami öyle geldi cnm
ben normal dogum yapamiyacak herkese epidural sezeryani öneririm kizlar gercekten cok rahat ,Rabbim hepinize saglikli dogumlar nasip etsin inşallah
Bel fıtıgîndan dolayı korkuyorum bide sanki ben cok heyecan yaparim tekrar genele alirlar diyede korkuyorum canım oglunu anlatsana biraz nasıl paşamız kime benziyor kac kilo dogdu sütün geldimi uslumu cok merak ediyorum ya ne güzel kavustun yavruna

:oops::oops::oops:
Bizde daha da kötü canım valla elletmek bile istemiyorum o derece olmuşum valla baya zorlaştık hormonlar da etkiliyor bir yandan canım ama ne yapalım herşey bizlerin omuzunda. Ev çocuk dogurmak gelde bünye kaldırsın bu kadar da olsun ama değil mi :110:

Kızlar kızımın kolu biraz daha iyi çok şükür ilk hafta sonra yine röntgen çekmeye gidicez hayırlısıyla böyle giderse belki ilk en geç 3 hafta sonra alçı dan da çıkar allahin izniyle inşallah
Çok sevindim canım. Maşallah. Hemen iyileşsin de bir an önce kurtulun o alçıdan

Kızlar mrb uzun bir aradan sonra tekrar geldim uzun zamandır tlf problemi yaşadım nete giremedim tek tek okumak zoruma gitti baya yazmışsınız size bi haberim var ben kız istiyordum ya doktorda 16-17.hafta gibi kesinlikle kız degişmez demişti sizinle de paylaşmıştım kese ve nub tahminlerinde de hep kız denmişti 20.haftada şaka gibi doktor kesinlikle erkek demeye başladı 2 oğlum var biliyorsunuz o yüzden daha bebeğe bişey bile almadım bi kız bi erkek deyince:KK43:

X