" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlar mrb uzun bir aradan sonra tekrar geldim uzun zamandır tlf problemi yaşadım nete giremedim tek tek okumak zoruma gitti baya yazmışsınız size bi haberim var ben kız istiyordum ya doktorda 16-17.hafta gibi kesinlikle kız degişmez demişti sizinle de paylaşmıştım kese ve nub tahminlerinde de hep kız denmişti 20.haftada şaka gibi doktor kesinlikle erkek demeye başladı 2 oğlum var biliyorsunuz o yüzden daha bebeğe bişey bile almadım bi kız bi erkek deyince:KK43:
Hayırlısı olsun inşallah canım. Sağlıkla gelsin bebeğin. Sen testle takip yapmış mıydın? Yoksa hiç bi yöntem denemeden mi oldu?

Aceleden yanlış yazmışım tövbe Rabbim iki harf nasıl olmuş yarabbim.
RABBİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA KULLANMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞALLAH AMİNNN
Aa hic fark etmemiştim vala sen yeni soyleyince fark ettim benimde klavye sorunum var dili fransizca turkce yazinca kabul ediyo ama harflrde değişiklik oluyor bazen :KK66:
yok ilk dogumda da bunda da agri sızı olmadi cok şükür rahat oldu zaten epidurel olmasi sebebiyle hissetmemen lazim acaba sen endişe ve tedirgin oldun da sanami öyle geldi cnm
ben normal dogum yapamiyacak herkese epidural sezeryani öneririm kizlar gercekten cok rahat ,Rabbim hepinize saglikli dogumlar nasip etsin inşallah
Isallah canim benim bebek nasil duruyor mu adi ne koydun
Ben zaten hicbirsey yapamıyorumki canîm sagolsun herseyimi annem kardeslerim ve esim halletti kendim ilgilenmek isterdim ama kısmet napalım onceki doguranlarda 2kisi cıktî evlerindeler 1bebis kaldi ozamandan dun ve bugun dogum yapanlarin ikizler kuvezde 1i 1gece kalmis simdi annesinin yanina vermisler 35+ larda digerini bilmiyorum haber vermedi belki kuveze bile girmemistir onun haftasi buyuk
evet yaa okudum hepsini o topik erken doguruyo sanki ama haftalari ilerledi artik rabbim hepsine hepikize saglikla nasip etsin islahh acaba bu erken doganlar önceden belirtileri varmiydi

:oops::oops::oops:
Bizde daha da kötü canım valla elletmek bile istemiyorum o derece olmuşum valla baya zorlaştık hormonlar da etkiliyor bir yandan canım ama ne yapalım herşey bizlerin omuzunda. Ev çocuk dogurmak gelde bünye kaldırsın bu kadar da olsun ama değil mi :110:
Evet sorma yaaa valla herseyi dusunmek bize düşüyor kocayi tatmîn et duqun cocuklari dusun karnundakini dusûn herşey bizde ya kocam artik dogur kurtulalim diyo aa noye ki senmi tasiyorsun sanami agir geliyo diyorum oda yok sen eski haline gel diyo rahat olamiyo boyle bebek için bide gec gec adam kiziyo artik :KK66: :KK66: bende tam tersine cok sogudum iliskiden valla bana dokunma ne yaparsan yap diyorum
Kızlar kızımın kolu biraz daha iyi çok şükür ilk hafta sonra yine röntgen çekmeye gidicez hayırlısıyla böyle giderse belki ilk en geç 3 hafta sonra alçı dan da çıkar allahin izniyle inşallah
oyy masallah prensese hade bakalım tez zamanda iglesir

Kızlar mrb uzun bir aradan sonra tekrar geldim uzun zamandır tlf problemi yaşadım nete giremedim tek tek okumak zoruma gitti baya yazmışsınız size bi haberim var ben kız istiyordum ya doktorda 16-17.hafta gibi kesinlikle kız degişmez demişti sizinle de paylaşmıştım kese ve nub tahminlerinde de hep kız denmişti 20.haftada şaka gibi doktor kesinlikle erkek demeye başladı 2 oğlum var biliyorsunuz o yüzden daha bebeğe bişey bile almadım bi kız bi erkek deyince:KK43:
Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canım inşallah. 20 inci haftalara kadar oluyor böyle bazen doktor yapılabiliyor ama 20 inci haftalardan itibaren yanılma payı çok az yani inşallah gönlündekidir ama erkek demiş ise en son erkektir bence canım. Kız olması için bir şey denemişmiydin?

Aa hic fark etmemiştim vala sen yeni soyleyince fark ettim benimde klavye sorunum var dili fransizca turkce yazinca kabul ediyo ama harflrde değişiklik oluyor bazen :KK66:

Evet sorma yaaa valla herseyi dusunmek bize düşüyor kocayi tatmîn et duqun cocuklari dusun karnundakini dusûn herşey bizde ya kocam artik dogur kurtulalim diyo aa noye ki senmi tasiyorsun sanami agir geliyo diyorum oda yok sen eski haline gel diyo rahat olamiyo boyle bebek için bide gec gec adam kiziyo artik :KK66: :KK66: bende tam tersine cok sogudum iliskiden valla bana dokunma ne yaparsan yap diyorum
oyy masallah prensese hade bakalım tez zamanda iglesir
Aynen canım ama kızmaya hakları yok hemde hiç oturup kalkıp dua etsinler daha bu halimiz ile herşeye kosturabiliyorsak her zaman da onların dediği olacak bişey yok. Çoğu erkek böyle ya sadece kendini düşünüyorlar bazen kocama diyorum keşke benim yerime sen dogursaydin 9 ay karnında taşısaydın:)
Sagol canım beni allah razı olsun senden inşallah iyileşir kızım da bu sene havuza götürebilirim yavrum onu düşünüyor valla anne diyor bana söz verdin ama gitmedik diyor bende dedim rahat dursaydın kolun kırılmazdı giderdik ama şimdi mecbur iyileşene kadar böyle kalacaksın diyorum. Rabbim hepsini korusun inşallah durmuyorlar ki karınca gibiler aynı ordan oraya ordan oraya

Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canım inşallah. 20 inci haftalara kadar oluyor böyle bazen doktor yapılabiliyor ama 20 inci haftalardan itibaren yanılma payı çok az yani inşallah gönlündekidir ama erkek demiş ise en son erkektir bence canım. Kız olması için bir şey denemişmiydin?
Yok canım ne erkek ne kız için bişey denemedim

Yok canım ne erkek ne kız için bişey denemedim
%50 şansın varmış demekki 3 erkek hakkında nasip yazılmış kısmetinde varmış Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım. 4 üncü için bu sefer de yapmaya korkarsın ama eğer ilerde istersen yöntemi uygularsın Rabbim de kısmet ederse olur inşallah.

%50 şansın varmış demekki 3 erkek hakkında nasip yazılmış kısmetinde varmış Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin canım. 4 üncü için bu sefer de yapmaya korkarsın ama eğer ilerde istersen yöntemi uygularsın Rabbim de kısmet ederse olur inşallah.
Aynen canım nasibim böyleymiş temennimiz sağlıklı sıhhatli olsun

Bel fıtıgîndan dolayı korkuyorum bide sanki ben cok heyecan yaparim tekrar genele alirlar diyede korkuyorum canım oglunu anlatsana biraz nasıl paşamız kime benziyor kac kilo dogdu sütün geldimi uslumu cok merak ediyorum ya ne güzel kavustun yavruna
1.500kg dogdu sütümde hic bir problem olmadi şükür hemen emdirdim.buda baba oldu benim hic ümidim yoktu zaten kocamin tarafinda bebekler hep bunlara benziyor genleri ağır basıyor :KK48:
muhammed hasanim uslu cok şükür yormuyor beni devamli yatiyor bu sayede kizimla ecemle ilgilenebiliyorum :anne::KK200::emir_bebek:
Rabbim hepinize saglikli dogumlar nasip etsin inşallah :dua:sizlerinde haberini takib ediyorum

Kızlar kızımın kolu biraz daha iyi çok şükür ilk hafta sonra yine röntgen çekmeye gidicez hayırlısıyla böyle giderse belki ilk en geç 3 hafta sonra alçı dan da çıkar allahin izniyle inşallah
oh cok şükür canım inşallah hemencecik saglikla atlatsin Rabbim saclarinin teline zarar gelmeden korusun yavrularimizi inşallah
geçmiş olsun canım

1.500kg dogdu sütümde hic bir problem olmadi şükür hemen emdirdim.buda baba oldu benim hic ümidim yoktu zaten kocamin tarafinda bebekler hep bunlara benziyor genleri ağır basıyor :KK48:
muhammed hasanim uslu cok şükür yormuyor beni devamli yatiyor bu sayede kizimla ecemle ilgilenebiliyorum :anne::KK200::emir_bebek:
Rabbim hepinize saglikli dogumlar nasip etsin inşallah :dua:sizlerinde haberini takib ediyorum
Maşallah canım. İnş hep uslu olur. Sizi Hiç Üzmez. Darısı başımıza inşallah

Maşallah kuzuya ya insallah bizimkide uslu olur adıyla yaşasın inşallah 1500 kg dogmus ya canım küveze girmedimi ben 2kilo altı küveze giriyor biliyordum

X