" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Allah razı olsun canım. Bi kaç hafta sonra özele gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıklı olsun da bu saatten sonra önemli değil cinsiyet. İnsan sadece merak ediyor işte
Aynen canım 10 uncu çocuk olsa bile insan merak eder bence yani ben öyleyim illaki öğrenmek istemeyenler de vardır doğuma kadar ama inan çoğu kişi merak eder ki zaten herkesin doğal hakkı. Bir kaç hafta sonra bence doktor yorum yapabilir canım inşallah hayırlısıyla gönlündekini duyarsın canım benim

Olmaz de mi canım. Ne bileyim biraz tedirginim ben. Aslında aynı haftada ultrason fotoğraflarına bakıyorum benimki gibi hep. Neyse bekleyip gorcez artık
Sen gönlünü ferah tut nub bile tutmayanlar oldu kızların senin zamanlaman iyi geriside rabbimin takdiri insallah gònlüne gòre olur

Aynen canım 10 uncu çocuk olsa bile insan merak eder bence yani ben öyleyim illaki öğrenmek istemeyenler de vardır doğuma kadar ama inan çoğu kişi merak eder ki zaten herkesin doğal hakkı. Bir kaç hafta sonra bence doktor yorum yapabilir canım inşallah hayırlısıyla gönlündekini duyarsın canım benim
İnşallah canım. İnşallah

Sen gönlünü ferah tut nub bile tutmayanlar oldu kızların senin zamanlaman iyi geriside rabbimin takdiri insallah gònlüne gòre olur
Evet canım zamanlama iyiydi. Sonrasında da test yaptım hep çizgi iyice açılmıştı. Bundan sonrası Rabbim in taktiri. Eğer kısmette kız bebek varsa başımın üstünde yeri var. Üç kız anası olurum.

İnşallah canım. Testin çoksa en azından 1 ay dene derim. Çünkü testin nasıl yapılacağı da ayrı bir özen istiyor. Şu tüketmiceksin sabah 11 gibi ikinci idrarla yapacaksın. Test pik yapınca 3 saatte bir tekrarlicaksin. Bana çok zor gelmişti bütün bunlar
İnş gelsinde aynen zaten kafam karışık gelince anca yapınca ogrenicem bu mübarek günler hürmetine rabbim gönlündekini versin evvela sağlıklı olsunda tabi insan işte diyor ondan var ondanda olsun yoksa gerisi takdir bide ben iki kizimda da hiç hesapta yokken bunlari bilmeden hamile kaldim en azından denemiş olayım gerisi rabbim in bileceği sey

kızlar sabah dogumum gerçekleşti epidural sezeryan ile yavruma kavuştum cok şükür ikimizde iyiyiz hepiniz icin dua ettim Rabbim kabul buyurur inşallah hepinize saglikli dogumlar olsun inşallah dünyanın en güzel duygusu anne olmak:KK200::emir_bebek:
Çok şükür hayırlı evlat olsun daima İyiler le karsilastirsin rabbim

Evet canım zamanlama iyiydi. Sonrasında da test yaptım hep çizgi iyice açılmıştı. Bundan sonrası Rabbim in taktiri. Eğer kısmette kız bebek varsa başımın üstünde yeri var. Üç kız anası olurum.
Hayırlısı canım 3kız anası olmakta cok güzel biz 3kızız annemle 4kız gibi oluyoruz hep arkadas gibiyiz annemde zamaninda cok uzuldu ilk cocuk benim kardeslerimi hep erkek bekledi agladi cunku babamem cok laf ediyordu simdi ne kadar aptalmisim diyor iyki sizler olmussunuz diyor biz neyin hayir neyin ser oldugunu bilemeyiz evet herkesin gonlunden her ikisinide tatmak gecer ama en hayirlisini rabbim biliyor

İnş gelsinde aynen zaten kafam karışık gelince anca yapınca ogrenicem bu mübarek günler hürmetine rabbim gönlündekini versin evvela sağlıklı olsunda tabi insan işte diyor ondan var ondanda olsun yoksa gerisi takdir bide ben iki kizimda da hiç hesapta yokken bunlari bilmeden hamile kaldim en azından denemiş olayım gerisi rabbim in bileceği sey
Evet canım ben de iki kizimda da hiç bi şey bilmiyordum. Yöntem den falan haberim yoktu ama zaten bence bunlar hep vesile. Yöntem de yapsak nasipte yoksa yapacak bi şey yok. İnşallah Rabbim yazmıştır farklı evlat da tatmayi. Yoksa istediğin yöntemi uygula. Ol demezse boynumuz kıldan ince

Hayırlısı canım 3kız anası olmakta cok güzel biz 3kızız annemle 4kız gibi oluyoruz hep arkadas gibiyiz annemde zamaninda cok uzuldu ilk cocuk benim kardeslerimi hep erkek bekledi agladi cunku babamem cok laf ediyordu simdi ne kadar aptalmisim diyor iyki sizler olmussunuz diyor biz neyin hayir neyin ser oldugunu bilemeyiz evet herkesin gonlunden her ikisinide tatmak gecer ama en hayirlisini rabbim biliyor
Biz de üç kızız canım. Ben de en büyüğüm. Benim Annem e laf eden olmadı çok şükür. Annem de hiç erkek evlat isteği dile getirmedi. Ama ben ihtiyaç olarak değil ama sadece istek olarak bir erkek kardeşim olsun isterdim. Belki de olmadığı için bir oğlum olsun istiyorum. Ama kızım olursa da kesinlikle üzülmem. Çünkü hep hayırlısını istedim. Hayırlısı böyleymiş derim.

Biz de üç kızız canım. Ben de en büyüğüm. Benim Annem e laf eden olmadı çok şükür. Annem de hiç erkek evlat isteği dile getirmedi. Ama ben ihtiyaç olarak değil ama sadece istek olarak bir erkek kardeşim olsun isterdim. Belki de olmadığı için bir oğlum olsun istiyorum. Ama kızım olursa da kesinlikle üzülmem. Çünkü hep hayırlısını istedim. Hayırlısı böyleymiş derim.
Kardesimde senin gibi dusunuyor yeni evli simdi oglu olmasini cok istiyor bizim hic erkek kardesimiz olmadigi icin evet bazen keske 1abimiz olsaymis diyoruz gonul bu istemek kadar normal birsey yok

Cok sevindim iyi olmana canım az kaldı zaten çok şükür rabbim inşallah sonlara gelmeyi nasip etsin hayırlısıyla Aminn
Bende dün çocukların elbiselerini yeni dolaplarina dizdim eski ve küçük olanları ayırttim. Bebeğin elbiselerini de dolabina dizdim Rabbim inşallah kullanmayı nasıl etsin yavaş yavaş zaman yaklaşıyor canım. Bebekde kendini aşağı bırakmış zaten penguen gibi oldum resmen yürürken. Kendini aşağı bıraktığından beri çok şükür kaburga ve sırtım agrilarim azaldı allaha şükür. Midem de biraz hafifledi sanki çok şükür.
bendede oyle ya kendimi egerek yururyorum sanki bacagim arasinda bebek iyice asagi indi

Okadar agriya sükrediyoruz artık benim agrisiz gunum yok ama duzenli degil onceki gibi allahtan hatta artik ayakta ve otururken daha cok agrim var rahat yuruyemiyorum doktorum normal dedi 34.haftadasin onlar olur dedi sancı sıklasırsa suyun gelirse kanaman olursa veya bebek hareketlerinde azalma olursa hic bekleme gel dedi olmazsa 2hafta sonra dedi insallah olmaz bakalım oglumun dogumunu dusunursem 10 gun var bakalim gecebilicekmiyim ozamani bekliyorum
hade bakalim 2 hafta daha dayan olmazsa tas catlasa bi hafta daha gecsin artik korkma cnm rahat ol dogsada saglkli sikintisiz olur ama gene de 2 hafta dayan ismah biz erken gelicek diye doye belki gecikirde senin kiz

kızlar sabah dogumum gerçekleşti epidural sezeryan ile yavruma kavuştum cok şükür ikimizde iyiyiz hepiniz icin dua ettim Rabbim kabul buyurur inşallah hepinize saglikli dogumlar olsun inşallah dünyanın en güzel duygusu anne olmak:KK200::emir_bebek:
Ayyyyyy ne guzelllll ya msalahhh sizé alah anali babali buyutsun darisida bize islahhhh seni de gorduk dogumunu sira bizlere artik

Sagol canim allah razi olsun Aynen valla biraz daha iyim çok şükür ama yürümekte biraz güçlük çekiyorum oda normaldir herhalde. Tek valiz kaldı hastahane çantasını da sakin kafa ile artık hazırlarım inşallah.
oh hazirliklarin bitti peki besigi ne zman hazirlican bulut29 bulut29 sen ne zaman beqigi kurucan ben siz kurunca kuruncam artik sizi bekliyorum :KK66:))

:) yok cnm bn arastrmadım hc :) yanı saglıkla hayırla alayım kucagımada gerısı onemlı değil. Bır aya ogrenırım naspse balalım

X