" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
:) yok cnm bn arastrmadım hc :) yanı saglıkla hayırla alayım kucagımada gerısı onemlı değil. Bır aya ogrenırım naspse balalım
Sağlıkla gelsinler inşallah. Benim 2 kızım var. Rabbim bir de erkek evlat nasip ederse iyi olur. Ama olmazsa da yine verene çok şükür. 3 kızım olur.

Bizde 3 kız bir oğlanız oğlan en sonuncusu zaten en küçüğü daha 11 yaşında annem çok istedi o duyguyu tatmak. Bence ikisini de istemek kadar doğal bişey yok veren yüce Allahtir ama ondan istemek kadar güzel bişey olamaz bu hayatta verirse şükür vermezse o en hayırlısını bilendir boynumuz kıldan incedir. Ayakkabı bağına kadar Allah benden isteyin diyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah başta hiç olmayanlara versin sonra da her iki meyveyi de tatmayı nasip etsin her isteyene inşallah aminnn

bendede oyle ya kendimi egerek yururyorum sanki bacagim arasinda bebek iyice asagi indi
Aynen canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Artık bükülemez oldum Allahtan sıcak bir yandan terlik giyiyoruz yoksa spor ayakkabı veya kapalı ayakkabı olsa bükülemem çocuklara da hemen terlik giydiriyorum o yönden biraz rahatım şimdilik. İnşallah herşey güzel geçer de yakında bebislerimizi kucaklarımıza alırız allahin izniyle inşallah aminnn

oh hazirliklarin bitti peki besigi ne zman hazirlican bulut29 sen ne zaman beqigi kurucan ben siz kurunca kuruncam artik sizi bekliyorum ))
Beşik killer de canim banyo da güzel yıkamam lazım onu da ancak eşim evde olursa izin gününde yaparız ama şimdi erken canım çocuklar rahat bırakmaz zaten durmuyorlar bu sefer içinde sallanmak isterler kızın kolu zaten gitmiş ben gelecek ay kurarım Rabbim kısmet ederse yani temmuz da ancak canım. Ama içine konulan süngerini daha sipariş etmem lazım onu da kurduktan sonra yaparım ancak gök perdesi falan da var eski olmazsa yenisini de sipariş ederim ama eski iki tane var bence yeter tertemiz yıkamışım zaten. Süt için olan küçük pompa makinesini da çıkardım bulaşık makinasına atıp sonra da suda kaynaticam kızım da almıştım göğüsler bomba olmuştu çünkü sonra çatlıyor o süt içinde taş gibi oluyor başta sütüm fazla diye el pompası kullanıyordum belki bu sefer gerek kalmaz ama yine de hazır olsun öyle daha iyi. Başka da bişey kalmadı çok şükür kızımın da kolu tutsaydı allahin izniyle inşallah ameliyata gerek kalmazdı. Yarın yine röntgen için hastahane de randevumuz var inşallah güzel geçer dua edin canlar bana kızımın kolu tutsun inşallah bu mübarek ayın hürmetine Rabbim herkesin yardımcısı bizimde yardımcımız olsun inşallah aminnn

hade bakalim 2 hafta daha dayan olmazsa tas catlasa bi hafta daha gecsin artik korkma cnm rahat ol dogsada saglkli sikintisiz olur ama gene de 2 hafta dayan ismah biz erken gelicek diye doye belki gecikirde senin kiz
Valla hic bilmiyorum dedigin gibi gelicek gelicek derken gunune kadar beklerse bende sasiririm ama en az 2hafta daha dursun dedigin gibi 36 yi gorelim en azindan

oh hazirliklarin bitti peki besigi ne zman hazirlican bulut29 sen ne zaman beqigi kurucan ben siz kurunca kuruncam artik sizi bekliyorum ))
Canım besik yarın geliyor adamlar zaten kendi kuruyor gelenler onlar kurar gider ben icindeki yataginin jelatinini cıkarmam tozlanması uyku setide icinde bide cibinligi var onlari dogumdan bir gün önce sereriz uyku setini yıkar utuler cekmeceye koyarim simdilik

Canım insallah yarın güzel haberlerle gelirsin rabbim sifa versin kuzuna

Sağlıkla gelsinler inşallah. Benim 2 kızım var. Rabbim bir de erkek evlat nasip ederse iyi olur. Ama olmazsa da yine verene çok şükür. 3 kızım olur.

Tabbım sahlklı hayırlı etsın hepsı ayrı mıcıze ayrı emanet. Tum ısteyenlere nasp etsn rabbım

Amin canım amin. İnşallah

Aminnn canim isalhhhh isalhh eli tutar cabuk iglesir prenses korkma annesi normal biz kac kere dustuk kirildi ayagimiz kolumuz islah tez zamanda iglesir haber edersin yarin hayırlısıyla
Benim de besik zaaten kizim hala icinde uyuyo ô yatak alicam odaya beşiğide odaya getirip duzelticem islahh benim sutum cok olmadigi icin pompaya falan ihtiyacim olmadi ama bebek termozu sicak su icin mam kaplari var yikadim yenide aldım eksiklerimiz bitti cok sukur kalanlar ufak tefeek şeyler onlarda hallolur bénde bayram biter bitmez beşiği kurucam daha puseti falan getirmem lazim eve yikamam lazim hepsini

Bende bayram biter bitmez ortuleri herseyi sericem artik islah ogunler de gelir allahin izniyle

Insallah hayirlisiyla habt ederim canım. Maşallah canim sende de hemen hemen herşey bitmiş. Puset dediğin ise bebek arabası sanırım biz daha alicaz çocukların ki ikiz için almıştım tekli olan ise eski hemde bebek için olmaz ben de alıcam daha Rabbim hayırlısıyla kullanmamayı nasip etsin hepimize canım inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…