" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Günaydın kızlar bende simdi kontrolden geldi hersey yolunda cok sükür 2hafta sonra gel dedi tabi agrim sizim olmazsa bizden haberler böyle siz nasılsınız @sahra_89201 canım insallah biran ònce iyilesirsin
Cok sevindim iyi olmana canım az kaldı zaten çok şükür rabbim inşallah sonlara gelmeyi nasip etsin hayırlısıyla Aminn
Bende dün çocukların elbiselerini yeni dolaplarina dizdim eski ve küçük olanları ayırttim. Bebeğin elbiselerini de dolabina dizdim Rabbim inşallah kullanmayı nasıl etsin yavaş yavaş zaman yaklaşıyor canım. Bebekde kendini aşağı bırakmış zaten penguen gibi oldum resmen yürürken. Kendini aşağı bıraktığından beri çok şükür kaburga ve sırtım agrilarim azaldı allaha şükür. Midem de biraz hafifledi sanki çok şükür.

Son düzenleme:
Kızlar ben doktordan geldim. Benim bebis biraz kıza benziyor. Daha şekil almamış. Siz de bi bakın bakalım Eki Görüntüle 2004887
Haftasına göre daha küçük annesi 9+6 neredeyse kese yorumu yapılacak durum da daha bir hafta sonra olsaydı belki nuba göre bence bakilabilirdi inşallah hayirlisiyla gönlündekidir canım. the craysy daha güzel anlıyor Rabbim inşallah bugün sağlıcakla onunda bebeğini kucağına almayı nasip etsin bugün onun doğumu darısı bizlerin başına inşallah

Öyle mi diyorsun canım. Daha küçük olduğundan mı böyle. Ben de kız diye düşünüyorum hep. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. Ama hiç bir erkek belirtim de yok

Günaydın kızlar bende simdi kontrolden geldi hersey yolunda cok sükür 2hafta sonra gel dedi tabi agrim sizim olmazsa bizden haberler böyle siz nasılsınız @sahra_89201 canım insallah biran ònce iyilesirsin
Cok sukur iyisin canim bizede idare ediyiz bel agrilarim fazla okadar
Kızlar ben doktordan geldim. Benim bebis biraz kıza benziyor. Daha şekil almamış. Siz de bi bakın bakalım Eki Görüntüle 2004887
yok canim daha cok kucuk.ona ragmen bile iyi sekli b3nce hayırlısıyla gonlundeki olsun islahh

Öyle mi diyorsun canım. Daha küçük olduğundan mı böyle. Ben de kız diye düşünüyorum hep. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah. Ama hiç bir erkek belirtim de yok
yok canil benil nub falan hep kizdi inanma belke ve dua et alah cvp veriyo inan

Sağol canım amin insallah hepimiz hayırlısıyla zamanînda alırız islerini halletmissin iyi bari herseyimiz hazır olsunda rahat rahat bekleyelim benimkide asagı indi sanki ama doktor hic oyle birsey demedi ayaktaykem otururken cok agri giriyor baskı yapıyor ama miden sırtın rahatlamıs iyi bari

Okadar agriya sükrediyoruz artık benim agrisiz gunum yok ama duzenli degil onceki gibi allahtan hatta artik ayakta ve otururken daha cok agrim var rahat yuruyemiyorum doktorum normal dedi 34.haftadasin onlar olur dedi sancı sıklasırsa suyun gelirse kanaman olursa veya bebek hareketlerinde azalma olursa hic bekleme gel dedi olmazsa 2hafta sonra dedi insallah olmaz bakalım oglumun dogumunu dusunursem 10 gun var bakalim gecebilicekmiyim ozamani bekliyorum

Geçmiş olsun rabbım hayırlı sağlıklı evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin hepimiz sırasıyla kurtulalım inşallah.

benım ılk sezeryanda agrı hıssedıyorum dedım uyuttular nasıl gectı agrı yada sıkıntı oldumu musaıt oldugunda cevaplarsan sevınırım bende korku aldı basını gıdıyo

Ay canım benim gözün aydın çook sevindim allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun insallah yavrun dualarını rabbim kabul etsin

Daha küçük canım birde belirtilere bakma yanıltıyor bazen. Bir kaç hafta sonra yine gidebiliyorsan doktora git o zaman belki doktor bir yorum yapar canm inşallah hayırlısıyla gönlündekidir canım dualarımız seninle

Ay çok sevindim canım. Maşallah. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı hayırlı evlat olsun inşallah

Sagol canim allah razi olsun Aynen valla biraz daha iyim çok şükür ama yürümekte biraz güçlük çekiyorum oda normaldir herhalde. Tek valiz kaldı hastahane çantasını da sakin kafa ile artık hazırlarım inşallah.

Allah razı olsun canım. Bi kaç hafta sonra özele gitmeyi düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Sağlıklı olsun da bu saatten sonra önemli değil cinsiyet. İnsan sadece merak ediyor işte

Cok şükür canım benim hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim Rabbim size bağışlasın inşallah. Güzel duaların için allah razı olsun senden Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah. Darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…