" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
the craysy the craysy nerdesin neler yapıyorsun hic yoksun meleklerim benim2 meleklerim benim2 sende yoksun hoc nasilsin nasil gidiyor kizlar kopmayin ya topikden iyice sesizlesti ortalik giden gidne
canım benim doguma cok az kaldi kismetse ayin 5nde alicam kucagima malum artik cok zorlaniyorum son gunlerim devamli yatiyorum topigede pek bakamaz oldum inşallah dogum sonrasi haber edecem sizleri inşallah hepiniz iyisinizdir sizler icin dogumda dua edicem sizlerde bana edin lütfen,
sag salim kavusalim yavrularimiza inşallah

Arada ağrıyor. Ama ayak üşümesi yok. Etten tiksindim. Sadece göğüsler büyümedi. Tek erkek belirtim o. Hayırlısı olsun inşallah
benimde gogusler buyumedi belim agirirdi hade bakalim hayirlisi olqunncanim alah nasip etsin islah

Dirseği tam kırılmış canım röntgen çektiler inşallah tutar yine bilmiyorum inan bir anda olur ne diyim yine de şükür rabbim beterinden sakınsın inşallah sağol canım benim allah razı olsun
aynen beterinden klrusun alahh cok gecmis olsun tez zamanda igleqir islah

canım benim doguma cok az kaldi kismetse ayin 5nde alicam kucagima malum artik cok zorlaniyorum son gunlerim devamli yatiyorum topigede pek bakamaz oldum inşallah dogum sonrasi haber edecem sizleri inşallah hepiniz iyisinizdir sizler icin dogumda dua edicem sizlerde bana edin lütfen,
canim ya alah yardimcin olsun islahhh darsi bize artik be olur bizede dua et bizde sikintisiz saglikla alalim kucagimisa o gunleri gorelim diye allah seninle olsun islah

Kızlar bişey anlatsam tüyleriniz diken olur ben gece uyuyamadım resmen üstüne sabah biraz uyuya kalmışım rüyamda sanki biri karnıma baskı yapıyordu bende yapma suyum patlar diyordum kalktım dudağım catlamis ti. Ben size de anlatmasam kafayı yerim. Dün hastahane çıkışı akşam 8 buçuk falan dı nöbetçi eczane aradım gittim. Bizde nöbetçi eczaneler kapıyı kapalı tutar kutu gibi küçük bir pencereden sipariş alırlar ilaç verirler. Neyse çocukları arabada bıraktım doktorun yazdığı ağrı kesici şurubu almak için bende eczane ye gittim. Orda bir adam daha bekliyordu reçetesini içeri vermişti eczacının ilacı vermesini bekliyordu 50-55 yaşlarında vardı anlatırken tüylerim resmen diken oluyor.
Bana döndü ve sordu hamilemisiniz diye evet dedim sonra 8 aylik mı diye sordu bende evet diye cevap verdim. Kendisi de hemen ardından nerden bildiğimi biliyormusunuz diye sordu yok dedim bende. Dediki benim babam kendisi melek ve şuan benim yanımda o bana herşeyi söylüyor bir yandan da onla konuşuyor du ama kimse yoktu el hareketi falan da yapıyordu. Neyse dedim geleceği de görüyormusunuz söyleyemem dedi günah. Peki dedim başka ne diyor babanız çocuklarına dikkat et diyor dedi. Sonra gerçek mi degilmi anlamak için karnımın kaç aylık olduğunu bildiniz dedim ya cinsiyeti nedir diye sorduğumda bir kızınız olucak dedi. Ben şok oldum ama doktor erkeğe benzetti deyince. Hayır dedi %100 bir kızın olucak doğduğun da da beni hatırlarsın dedi ve ilacını aldı gitti. Eczacı kadın da sordu ne oldu diye bende böyle böyle dedim. Kadın tüh allah dedi anlasaydın bende bebeğimin cinsiyetini sorardım dedi oda meğerse 6 aylık hamile imiş. Ama o adamın tavırları yanında görünmeyen birisi ile konuşması inanın kızlar sabaha kadar korkudan uyuyamadım. Ömrümde çünkü böyle bir şey yaşamadın birde aksam üstüydü bir yandan kizimin derdi kolu öyle olmus bir yandan da böyle bisey çok etkisinde kaldım halada öyleyim :KK57::KK43::KK43::KK43:
cussss kiz bu ne ya insanin odu kopuyo ama inanma derim sizofren olabilir yasli sonucta boşver takma kafana alah buyuk sen alaha dua et yeter gelecegi kimse bilemez canim eminnol onu anc1 alah bilir takilma derim ama urpertico bi durum yanii alahin izniyle bebeklerimizi saglkla gonullerimizdekini aliriz kucagimiza

Kızlar bişey anlatsam tüyleriniz diken olur ben gece uyuyamadım resmen üstüne sabah biraz uyuya kalmışım rüyamda sanki biri karnıma baskı yapıyordu bende yapma suyum patlar diyordum kalktım dudağım catlamis ti. Ben size de anlatmasam kafayı yerim. Dün hastahane çıkışı akşam 8 buçuk falan dı nöbetçi eczane aradım gittim. Bizde nöbetçi eczaneler kapıyı kapalı tutar kutu gibi küçük bir pencereden sipariş alırlar ilaç verirler. Neyse çocukları arabada bıraktım doktorun yazdığı ağrı kesici şurubu almak için bende eczane ye gittim. Orda bir adam daha bekliyordu reçetesini içeri vermişti eczacının ilacı vermesini bekliyordu 50-55 yaşlarında vardı anlatırken tüylerim resmen diken oluyor.
Bana döndü ve sordu hamilemisiniz diye evet dedim sonra 8 aylik mı diye sordu bende evet diye cevap verdim. Kendisi de hemen ardından nerden bildiğimi biliyormusunuz diye sordu yok dedim bende. Dediki benim babam kendisi melek ve şuan benim yanımda o bana herşeyi söylüyor bir yandan da onla konuşuyor du ama kimse yoktu el hareketi falan da yapıyordu. Neyse dedim geleceği de görüyormusunuz söyleyemem dedi günah. Peki dedim başka ne diyor babanız çocuklarına dikkat et diyor dedi. Sonra gerçek mi degilmi anlamak için karnımın kaç aylık olduğunu bildiniz dedim ya cinsiyeti nedir diye sorduğumda bir kızınız olucak dedi. Ben şok oldum ama doktor erkeğe benzetti deyince. Hayır dedi %100 bir kızın olucak doğduğun da da beni hatırlarsın dedi ve ilacını aldı gitti. Eczacı kadın da sordu ne oldu diye bende böyle böyle dedim. Kadın tüh allah dedi anlasaydın bende bebeğimin cinsiyetini sorardım dedi oda meğerse 6 aylık hamile imiş. Ama o adamın tavırları yanında görünmeyen birisi ile konuşması inanın kızlar sabaha kadar korkudan uyuyamadım. Ömrümde çünkü böyle bir şey yaşamadın birde aksam üstüydü bir yandan kizimin derdi kolu öyle olmus bir yandan da böyle bisey çok etkisinde kaldım halada öyleyim :KK57::KK43::KK43::KK43:
Dua oku bol bol kotu seyler ustune gelmesin diye inanma bide ya inacini yitirme o deli adam alah bilir boşver
Evet almandı canım adam gayet dinç kılık kıyafeti yerindeydi. Dünden sonra bebek elbiseleri falan almam artık çok etkisinde kaldım başta da ikisine alıştırmistim kendimi ama doktor 3 kere aynı cinsiyeti söyledikten sonra elbise falan almaya başladım ama şimdi yine ikisine alıştırıcam kendimi ve başka bişey daha da almam doğuma kadar resmen pisikolojim bozuldu nerden çıktı diyorum adam sonra da diyorum belki allah yolladi sonra diyorum acaba bir hastalığı falan mı vardı sonra yok yok diyorum adam gayet normal dı inan dünden beri kafayı yicem herşeyin hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah
canim islah saglikla alican kucagina oglunu inanma ya nersen bilecek kafana cok takiyin iyi degil hamilelikte boşver inanma allah buyuk canim kullarini uzmez kiz olsa bastan olurdu canim takma kafana sen

Ayy az kalmış canım. Sağlıkla al kucağına. Darısı bize olsun inşallah

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 canim cok geçmiş olsun daha küçük oldugu icin kemik cabuk kaynar inşallah Rabbim korusun yavrunu saglicakla atlatsin inşallah
yasadigin oliyida takma kafana piskolojik akli bir problemi olabilir dıştan belli olmaz şizofren bile olabilir Allahtan başka gaybi kimse bilemez ve kimse bildiremez Allah yardımcısı olsun beyfendinin ne diyim ..

Ay canım benim şafak 5 demek ne güzel sağlıkla al yavrunu kucağına güzel haberlerini alalım insallah dualarında bizleri eksik etme rabbim yardımcın olsun sağ salim 2nizde kurtulun insallah

Hayırlı Ramazanlar kızlar, bayadır giremiyorum geçmişi okuyamadım umarım hepiniz iyisinizdir, bende bir haftadır hastalıklarla uğraşıyorum önce oğlum sonra ben bi taraftan sınavlarımda başladı ama giremiyorum, ishal mide bulantısı boğaz ağrısı bi türlü geçmek bilmeyen karın ağrısı 2 gündür serumla ayakta duruyorum, 7 aydır en ufak sıkıntım olmadı ama şu bir haftadır mahvoldum ama geçecek inşallah şu mubarek günlerin hürmetine diyorum, biraz okuyayım geçmişi inşallah iyisinizdir hepiniz
Cok geçmiş olsun canim rabbim şifa versin sana ve yavruna inşallah geçer canım

Canım düşünme. Bilememis zaten cinsiyeti. Doktor kesin olmasa söylemez. Bütün kontrollerde erkek dedi. Adam atmış tutturamamiş işte. Takma sen kafana. Psikolojini bozma
İnan kafam karıştı resmen canım Böyle insanların olduğunu biliyordum ama karşıma hiç çıkmadı hastamı yoksa gerçekten demi herşeyi biliyor inan anlamıyorum Rabbim inşallah hakkımızda hayırlısınınasip etsin inşallah

Maşallah canim benim Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın canım dualarımız seninle :KK200:

cussss kiz bu ne ya insanin odu kopuyo ama inanma derim sizofren olabilir yasli sonucta boşver takma kafana alah buyuk sen alaha dua et yeter gelecegi kimse bilemez canim eminnol onu anc1 alah bilir takilma derim ama urpertico bi durum yanii alahin izniyle bebeklerimizi saglkla gonullerimizdekini aliriz kucagimiza
Fazla yaşlı da değildi 50-55 falan vardı akli dengesi benimkinden iyi görüyordu eczane ye ilaç almaya gelmişti inan çok ürpertici hala etkisindeyim. Rabbim hakkımızda neyi hayırlı kılmış ise o hayırlıdır bizim için ama inan insan korkuyor kafamdan çıkmıyor hiç :KK43:
Zaten hani deli gibi bir tipi olsa korkmazdin ama adamın kılık kıyafeti normal dı bir birde aklı dengesi yerinde gibiydi :KK43:

Dua oku bol bol kotu seyler ustune gelmesin diye inanma bide ya inacini yitirme o deli adam alah bilir boşver
canim islah saglikla alican kucagina oglunu inanma ya nersen bilecek kafana cok takiyin iyi degil hamilelikte boşver inanma allah buyuk canim kullarini uzmez kiz olsa bastan olurdu canim takma kafana sen
Iyi dileklerin için çok sağol canım önemli olan sağlıktir benim ickn herşeyden önce sağlıklı olması yeter bana. Ama düşün canım hani kim olursa olsun ilk bebeğin olsa bile doğuma yaklasmîssîn tam kesinleşmiş ve o cinsiyete alıştırmissin kendini ve ya doğumda yada doğumdan önce başka bişey deniliyor insan kim olsa tuhaf olur bir yana birde acaba öyle şeyler gerçekten varmı yok mu diye aklımı yedim adam yanımda biriyle konuşuyor du görünmeyen birisi ilen. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah canım

Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 canim cok geçmiş olsun daha küçük oldugu icin kemik cabuk kaynar inşallah Rabbim korusun yavrunu saglicakla atlatsin inşallah
yasadigin oliyida takma kafana piskolojik akli bir problemi olabilir dıştan belli olmaz şizofren bile olabilir Allahtan başka gaybi kimse bilemez ve kimse bildiremez Allah yardımcısı olsun beyfendinin ne diyim ..
Sagol canım benim allah razı olsun inşallah yavrumun kolu tutar da başka bişeye ihtiyacımız olmaz. Yarın yine röntgen çekilecek inşallah yerine girmiştir Rabbim bütün yavrularımızi korusun inşallah.
Valla o olayın üstünden o durumunda bu adam nerden çıktı gerçekten anlamadım zaten kızım öyle olduğunda ağrıdan nefesi kesilmişti öyle bir korktum ki yemin ederim bebeğim aşağı kaymış resmen yürüyemiyorum üstüne de o çıktı bilmiyorum canim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim neyi nasip etmiş ise onu versin inşallah

X