" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Kızlarrrr ben geldim :halay:
Tüm etiketlemeleri okudum öncelikle hepinize ayri ayri çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için..
Allaha şükür melegimi sağlıkla kucağıma aldım yarın 1 haftalık olucaz bile.. kusuruma bakmayın gec haberdar ettim gelen gidenden pek firsatim olmadı.. hepinize dua ettim inşallah hayirlisiyla sizlerde gününüz gelince sağlıkla alin kucaklariniza meleklerinizi.. Hepinizi kocaman öpüyorum :KK200::KK36::KK36:
Ohh Maşallah size canım Rabbim acısını hiç göstermesin size bağışlasın inşallah çok sevindim senin adına darısı hepimizin başına inşallah

Kızlarrrr ben geldim :halay:
Tüm etiketlemeleri okudum öncelikle hepinize ayri ayri çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için..
Allaha şükür melegimi sağlıkla kucağıma aldım yarın 1 haftalık olucaz bile.. kusuruma bakmayın gec haberdar ettim gelen gidenden pek firsatim olmadı.. hepinize dua ettim inşallah hayirlisiyla sizlerde gününüz gelince sağlıkla alin kucaklariniza meleklerinizi.. Hepinizi kocaman öpüyorum :KK200::KK36::KK36:
Maşallah canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı bizlere :KK200::21:

Kızlar günaydın gece hastaneye yatırdılar beni cok sancılarım oldu bebek asagı inmis rahim yumusamîs erken dogum riskim var ne olur dua edin :KK43:
hade yaaaa uff cok uzuldum isallah bisi olmaz canim benim cok uzme kendini rabbim korusun sizi isalhhh dogumda olsa korkma haftan ileri hafta merak etme biseycikde olmaz canim dua edocem sana saglikla nasip olsun islahh

Kızlar ben de hamileyim, çok agrım var bugün, bacaklarıma ve kalçama yayılıyor, önceki düşük olduğundan korkuyorum, doktora busefer altıncı haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum. Benim doktorum sürekli alttan bakıyor değiştiremedim bi türlü, normalmi sizce?

Kızlar günaydın gece hastaneye yatırdılar beni cok sancılarım oldu bebek asagı inmis rahim yumusamîs erken dogum riskim var ne olur dua edin :KK43:
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah zamanında gelsin. Ama dogarsa da Allah'ın izniyle bi şey olmaz artık. Rabbim ikinize de güç versin. Dualarim seninle canım

Rabbim ikinizi de korusun inşallah canım stress alma oda çok etkiler geleceği varsa ne yapsak boştur. Dualarimiz seninle canım Rabbim kuzunu sana bagislasin inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun canım. Bundan sonra doğsa bile allahin izniyle bişey olmaz öyle düşün canım. Rabbim herşeyin hayırlısını bilendir canım bu cumanın hürmetine inşallah iyileşirsin kuzun da kaç hafta dayanır inşallah hakkında hayırlısı neyse o olsun gülün ama sıkıntı alma lütfen oda çok etkiler çünkü

Kızlar ben de hamileyim, çok agrım var bugün, bacaklarıma ve kalçama yayılıyor, önceki düşük olduğundan korkuyorum, doktora busefer altıncı haftadan sonra gitmeyi düşünüyorum. Benim doktorum sürekli alttan bakıyor değiştiremedim bi türlü, normalmi sizce?
Gözün aydın canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla gönlündekidir canım

Canim merhaba oncelikle cok gecmis olsun beni tanimazsiniz ben bikac sefer topiginize girip okudum yazini gorunce dayanamadim bende ayni seyleri yasadigim icin morel olsun diye yazmak istedim benimde 5 bucuk aylikti hastaneye yatirdilar bebek heran dogabilir diye cok asagi inmisti cok sancim vardi cok agladim cok uzuldum bebegim erken gelirse nolur diye daha kucucuktu velhasil kelam oglum simdi 3 yasinda ve gununden 3 gun sonra dogdu Allahim dilerse hicbisey olmaz korkma drlar buna izin vermezler sen bol bol dinlen dua et cnm baska yolu yok gor bak zamaninda gelecek bebegin rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cnm

Canim merhaba oncelikle cok gecmis olsun beni tanimazsiniz ben bikac sefer topiginize girip okudum yazini gorunce dayanamadim bende ayni seyleri yasadigim icin morel olsun diye yazmak istedim benimde 5 bucuk aylikti hastaneye yatirdilar bebek heran dogabilir diye cok asagi inmisti cok sancim vardi cok agladim cok uzuldum bebegim erken gelirse nolur diye daha kucucuktu velhasil kelam oglum simdi 3 yasinda ve gununden 3 gun sonra dogdu Allahim dilerse hicbisey olmaz korkma drlar buna izin vermezler sen bol bol dinlen dua et cnm baska yolu yok gor bak zamaninda gelecek bebegin rabbim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cnm
Çok sagol canım insallah benimde oyle olur

Çok sagolun canlarım sancılar birdaha cıkmadı nst de bugun aksama kadar 4,5 kere girdim nst ye hepsi.iyiydi agrılarım baya az taburcu etti doktor 2kez ciger gelistirici igne vurdular yarin sabah kendi doktorima gidicem bakalım o ne diyecek duruma
Cok şükür canım inşallah bir daha olmaz
Rabbim sağ salim günümde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Çok sagolun canlarım sancılar birdaha cıkmadı nst de bugun aksama kadar 4,5 kere girdim nst ye hepsi.iyiydi agrılarım baya az taburcu etti doktor 2kez ciger gelistirici igne vurdular yarin sabah kendi doktorima gidicem bakalım o ne diyecek duruma
isallahhhh bidaha olmaz rabbim gostermesin bi daha canim sarglikka gelir zamaninda isalhhh

Çok şükür canım. Zamanında gelsin minik kuzu inşallah. Allah kolaylık versin canım

X