" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
amin canım inşallah evet yaa ne kadar sitresli zor zamanlardi yaa foto atiyoduk ovu testimizin vala duqundukce duygulanmiyo degil insan yani val cok şükür bu zmanlara

Günaydın kızlar
Bende aralık annesi olacam inşallah
Usgde kesenin boyu bebeğin konumuna gore mi yorum yapıyorsunuz
Bi de kacıncı haftadaki usg önemli bunun için ?

Arkadaşlar merhaba benimde usg göre bilgi verirmisiniz acaba

Eklentiler

• IMG_6460.JPG
    38,7 KB · Görüntüleme: 42
Slm hanımlar hayırlı hafta sonları ben perşembe doktora gittim 13 +5 günlükmüşüz hala küçük diyor net cevap vermiyor ama şuan için cıkıntı yok dedi yüzde ver dedim yüzde 50 dedi bu sefer ama hala kız gibi tabi kesin değil şuan her iki bebişin cinsiyetleri aynı diyor net cevap için 16 cı haftadan sonra gel dedi bazen 20 ci haftada bile kesinleşmeyebiliyor dedi bebekten kaynaklıymış artık özele gitmicem zaten 16 cı haftadan sonra kendi kontrolüm var bakalım benim doktorum ne diyecek kızımda yanılmamıştı ama oda erken söylemiyor 18 ve 20 ci haftalarda söylüyor taşınma işimde yavaş yavaş olduğu için hala yerleşiyorum sizler nasılsınız ne yapıyorsunuz

Haftaya ogrenirsin isalhhh cnm hayirlisiyla

Benimde kese konumu kiz diyo kocanin y lerinden süphelencem artık

Haftaya ogrenirsin isalhhh cnm hayirlisiyla
İnşallah cnm ya gecen kız dedi büyük ihtimal bu hafta yüzde 50 dedi bakalım kızmı erkekmi kızlardada bu haftalarda cıkıntı oluyormuş ama kıza göre cıkıntı fazla diyo ama cizgi de var sanki diyo artık bilmiyorum kendide anlamadı dahada gitmem ona kendi kontrolümü beklicem

Benimde kese konumu kiz diyo kocanin y lerinden süphelencem artık
kız allah seni beni güldürdün rabbimde seni güldürsün
Kız benim kese nub falan belirtiler hep erkek ya zaten kızsa adamın y lerinde sorun vardır bizimde ne edek cnm nasip kısmet rabbim gönlümüzdekini hayra cevirip nasip etsin senin belirtiler nasıl ayak üşümesi göğüs büyümesi uçlarda kararma idrar rengi nasıl

Idrar rengi acik kansizlik var bende ayaklarim hep üsür. Goguslerim buyudu ve cok aciyolar hassaslasti. Sonucu Allah bilir artik. Benden bukadar

Canım bebişin iyi olmasına çok sevindim sende çok dikkat et taşınma işi kolay değil allah korusun beline dikkat et sonradan etkiler seni Rabbim korusun ikinizi de. Cinsiyet için bence daha küçük canım 16 veya 17 inci haftalardan sonra yanılma artık olmuyor hemen hemen. Rabbim sağlıcakla gönlündekini nasip etsin inşallah canım benim sende yorma kendini fazla

Kızlar göğüs uclarınızda kararma varmı kız ve erkek bekleyenler
Suan kapkara canım kizlarda olmaz diyorlardî ama benimki karardı bu arada benim gobegimde ilk zamanlar yana genisliyordu simdi hep one gitti yanlarim bos kaldi annem her geldiginde tam erkek karni var sende erkekmi acaba diyip duruyor cildinde guzellesti diyor ilk zamanlar sivilce dokmustu simdi bisey yok annemin hep lekelenirmis yuzu bende leke falan yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…