" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Hayatimsizniz nerdesinnkiz hic girmiyon artik eskisi gibi hersey yolunda islahh
Iyim canım kaburga agrim sırt agrim daha sürüyor valla dün bizde nişan vardı ondan hiç giremedim ondan önce iki gün annemdeydim geldim yine bir sürü ev işi çamaşır falan. Deminde çocukları parka götürdüm getirdim yıkadım öğlen uykusuna daldılar biraz bende fırsat bulmuşken şimdi girdim valla birde bende ay başında gb yeni yükleniyor diye internet hızlı oluyor başlarda gb bitince tek çocukların odasında komşunun WiFi si çekiyor ev interneti miz yok diye ondan da giremiyorum ama ay başında internetim yeni yüklendiğinde nerde olursam olim girebiliyorum öyle yani. Sen nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım

canim ne cok is yapiyonn yogun geciyo bi gunun yapma o ladar dinlen biraz keyfine bak canim kasik agrin yada azardan sanci gibi kasilma sertlesme oluyomu sende bende sertlesme oluyo karnimda bide hazirliklar bitti senin benim daha var od aelbise falan ufak seyler evet canim bizimde oyle ay basi hesaptan internet parasi cekilince daha iyi cekiyo ay sonu olunca vifi iyi cekmoyo hakatten limiti mi doluyo ne ondan heralde

4 doktor gwzdim 4 üde kalp atışı yok ölmüş dedi. En son aldırmak zorunda kaldım çünkü zehirleyeceğini söyledi. Şuan okadar pişmanımki.. Belki 1 hafta bekleseydim geç döllenmeydi belki.. Belki ben öldürdüm bebeğimi kürtaj olarak.. Psikolojim okadar bozukki anlatamam..

Dodine canım naptin? Gittin mi doktora? Güzel haberler ver inşallah
4 doktor gezdim ve hepsi öldüğünü söyledi. Cumarteai saat 1 de kürtaj oldum. Ama çok pişmanım. Doktorlaeın gazına gelip seni zehirler hemen kürtaj yapalım demelerine kanmasaydım keşke. Belki geç döllenmeydi anlamadılar. Belki çok küçüktü henüz. Canım çok yanıo kafamda bir sürü soru işareti var. Dilerim kimse yaşamaz.

Canim nasibi yokmus demeki emin ol doktorlar senden benden iyi bilir gec dolenmeyi falan demekki öyleymişki aldılar emin ol hic bir doktor boyle sacma bisi yapmaz eminlermis demekki sen uzuntuden oyle dusuyorsun ya sana bisey olsaydi alah korusun rabbim kimseye yasatmasin zor bisey ama bence icin rahat olsun amah bisey biliyormus ki boyle oldu boylesi daha hayirliymis emin ol

Aynen canım benim kinin de limiti daha ay sonu gelmeden bitiyor şimdi yine yüklenmiş. Ne yapim canım valla ev işi bitmiyor bende tahammül edemiyorum valla yaptığım da hepsini birden yapim diyorum teker teker yapmasını bilmiyorum. Bende belimde sancı gibi bazen oluyor çok korkuyorum sırt agrilarim da baya fazlalaştı karın öne çekiyor ya. O kasılma da oluyor bende ama öyle olunca rahim ağzına baskı geliyor acıtıyor oda korkutuyor beni ama en çok belimde sancı gibi olunca çok korkuyorum bu bir ayı da kazasız belasız bitirseydik allahin izniyle hemen hemen o zaman sonlara doğru gelmiş olurduk Rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah

Cok geçmiş olsun canim rabbim bir daha yaşatmasın inşallah çok ama çok zor 4 doktor da öyle demiş ise bişey biliyorlardır canım öyle düşünüpte kendini daha da fazla yıpratma canım. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah kısmeti yokmuş bu dünyada demekki elden bişey gelmiyor Rabbim anne olarak sana sabır güç kuvvet versin inşallah

Canım geç de olsa artık kalp atışı duyulurdu. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de kaybettim. Çok canım yandı. Bir türlü unutamadim. Çok zor bir şey. Rabbim kolaylik versin. Dayanma gücü versin.

kiz yemin ederim bu ayida atlatsaydik bi oh cekerdik artik 34. Haftaya geldiğimde artik bi ohhhh cekip rahatlicam suan bi sitres var dedigin gibi kazasiz belasiz bu ayida bi bitirelim artik rabbim hepimizinkini tum hamile olanlarinkinintamamina erdirsin isalhhh

Aminnn canım inşallah aynen valla bende öyle diyorum işte. Dün akşam banyo yapıp uyucaktim belim zaten geceleri çok kötü sırtım kaburgam da öyle bu sefer hafif sancı gibi hissettim saat sabah 3 e kadar uyku tutmadı beni yatakta ayaklarımı duvara yaslayıp belimin eltime yastık koyup öyle uyudum çok korkuyorum valla Rabbim hepimizin bebiş lerini korusun inşallah

Evet bebeğim öyledir muhakkak ama psikoloji işte. Narkozdan ayılmaya çalışırken çok sayıklamışım bebeğimi onlar öldürdü getirsinler bana bebeğimi diye.. Rabbim kimseye yaşatmasın

canim bende ayni sebebten kurtaj olmustum missed abortus teşhisi kondumu cok beklememek anne sagligi icin cok önemli çünkü hizla kana karışıyor buda hayati tehlike yaratiyor anne icin ..
atlatilmasi ve unutulmasi zor oluyor ama drum saglikli bir bebek degilse bu olur demisti demek hayırlısı bu imiş Rabbim sanada en kisa zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin canim kendini vok yipratma cok geçmiş olsun inşallah bu son olsun

cnm ayrintili birsekilde öğrenebilmek icin drlar zaten uzman radyoloji lere gönderip uzman tarafindan ultrason ile baktiriyor gec döllenme durumu olsa orda cikardi ortaya orda yapilan ölçüm bebegin gelişimi tam anlaşılıyor ve canli olup olmadigi da.
kendini suçlama Rabbimin taktiri bu imiş inşallah bu son olur cnm Rabbim bidaha yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…