Ne guzl saglikli dogmus keske bundada 35 lere kadar dayansaydiniz iyi olurdu vala bende 35 lere gelsem artik rahat edicem derinnbi nefees alicaz islahhh rabbim o gunleri gostersin hepimize artik goruceksin bak bu sferde hade dogsun dogsunn diyecez
canim yatinca uzaninca geciyo evet ayakta kaldigimda is yaptigimda hemen sertlesiyo tas gibi oluyo yuruyemiyorum ama uzandigimda geciyor
Magnezyum vermisti dr onlari ociyorum suân su hic içemiyorum benim bi huyum var susmada su icemiyorum ancak ayran falan ols acok ociyorum bende ev de yoğurt yapıyorum sirf bol su icmek icin ayran iciyorum hep sade su icemiyorum cunku su ihtiyacımo böyle gideriyorum
Ayyyy canim yaa cok uzuldum rabbim kimseyi bebekleriyle cocuklariyla sinamasin islahh sanada sabir versin rabbim vardir bi bildogi canim belki boylesi daha hayorlidir bilemezsin bi daha yasatmasin alah isalahh
(
evet ya cok agirlastik artik bisey yapamiyom saglikla dogsunlarda islah sen nasilsin bi hareket falan hissediyon mu hic
bazi insanlar cok agir gecriyo canim bunyeyle ilgili heralde bilmiyorum islah cabuk ve rahat atlatirsin bu donemleri