" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin dikkat et bu haftaları da atlatsaydik allahin izniyle Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah canım

Gun icerisinde ne kadar oluyor canım msgnezyum kullaniyordun dimi bide kasilmaya bol bol su ic iyi geliyor sikayetlerin coksa bir gorunmende fayda var canım mesela benim yatinca hemen geciyor seninki nasil geciyormu yatinca kendini yorma

Oglum 35 de cok saglıklı dogdu kilosuda 2600 gr dı hic küveze girmedi ama bunun haftasi daha cok erken 1.250 gr daha
canım gecmıs olsun yat dınlen bu ara etrafımda hep erken doğum duyuyorum korkuyorum bende agrılarım oldukca inşallah saglıklı zamanlı dogarlar kuveze gerek kalmaz

canım gecmıs olsun yat dınlen bu ara etrafımda hep erken doğum duyuyorum korkuyorum bende agrılarım oldukca inşallah saglıklı zamanlı dogarlar kuveze gerek kalmaz
Insallah canım ya kardesimde oyle diyor bu ara cok erken dogum yapan var diye eskiden bu kadar erken dogumlar yoktu neden oluyor anlamıyorumki millet sirtinda cocuk hamile haliyle tarlalarda calisirdi hic birsey olmazdi bizim sanki herseyimiz pamuk ipligine bagli

Güzel haberlerle gelmek isterdim. Ama malesef bebeğimin kalbini dinlemeye gittiğimizde durmuş oldupunu öğrendik. Şuan yaşadığım acıyı tarif etmem hiç mümkün değil. 2 ayrı doktora gitmiş olmama rağmen içimde bir umut var hala. Bebeğin kalbi durdu denip yaşadığını öğrenen oldu mu hiç merak ediyorum.. Ne olur kızlar en ufak bi ihtimal dahi varsa kalbimdeki yangını söndürün. Yarın kürraj için doktora gideceğim. Orada ayrıntılı ultrasonla bakacaklar. Ne olur dua edin bebeğim yaşıyor olsun hala bir umut taşıyorum gönlümde.. Dilerim hiçbir anne bu durumu yaşamaz. Allah düşmanıma yaşatmasın acısı tarifsiz..

Oglum 35 de cok saglıklı dogdu kilosuda 2600 gr dı hic küveze girmedi ama bunun haftasi daha cok erken 1.250 gr daha
Canım mecbur yatıp dinleneceksin, aynen doktorun dediği gibi bol su içmek çok iyi geliyormuş, ne kadar durursa içerde kardır, kötüde düşünme, inşallah kızın abisindende çok duracak zamanında doğacak inşallah

Canım çok üzüldüm ya ama kendini çok yıpratma, yarın ayrıntılıylada baksınlar bakalım kalp atışı duyulacakmı, ama eğer yoksada vardır rabbimin bir bildiği, sağlıksız olan bebekler zaten bir an önce anneden ayrılırmış, Allah en kısa sürede sağlıklı bir bebek nasip etsin sana inşallah

Amin canım allah razı olsun..

Cok cok gecmiş olsun canım rabbim sana sabır versin inşallah ama daha kalp atışları için çok küçük değilmi bazen 7 inci haftada atmaya başlıyor yani Rabbim neyi kısmet ederse o olur. Ümidini kaybetme ama olurda kürtaj olursan demekki kısmeti yokmuş bu dünyada canım benim. Rabbim inşallah sana o gücü kuvveti sabrı verir. Söylenecek bir şey yok inanki Rabbim hiç kimseyi evladı ile karnında ki çocuğu ile sınamasın aminnn

Canım benim acını cok iyi anlıyorum ben gecen sene 11.haftada 2li test yaptırmak icin gittigimde kalbinin durdugunu ogrendim dilerim bir mucize olsun ve kalp atislari olsun sınanıyoruz rabbim büyüktür ne verirse kabul etmek gerekiyor

Canım benim doktorlar durduğunu nasıl anladılarki alttanmı muayene oldun karından bazen duymayabiliyorlar 9 cu haftaya kadar ümit var diye biliyorum yani gec döllenme olduysa daha duymamış olabilirler allah biliyorya bence biraz daha bekle haftaya tekrar git tabi gercekten durmuşsa sana zarar verirmi onu bilmiyorum bide ultrasonda kac cıktı cnm şayet durmuşsada üzülme demekki sağlıklı değilmiş ne kadar üzülme desemde boş biliyorum rabbim yüzüne baksın bebişini sana bağışlasın inşallah

bana erkek gibi geldi canim hayirlisiyla

Canım resimden bisey anlamadım ama erkek olucak insallah ben oyle hissediyorum zamanlamanda guzeldi allahın izniyle erkektir

Günaydın kızlar. Hayırlı sabahlar. meleklerim benim2 ben nub tan falan pek anlamam ama içimden erkek geçiyor

Eki Görüntüle 1988333

Ayıp ediyosun yapmammı şekerim sana tahmin:) maşallah nur topu gibi bir Erkek geliyo hayırlısıyla
Angıe demişti dersin 2 hafta sonra

ben erkege benzettim canim inşallah

meleklerim benim2 cınsıyetı senın kadar merak edıyorum valla inşallah sağlıklı birde oğlun olacak

Canım sanki bana nubu dik gibi geldi, pipi gibi sankş, çokda anlamıyorum ama 2. Resimde baya dik gibi
Teşekkürler kızlar yorumlarınız için aslında doktor bi tahmin yaptı ama cok cok küçük kesinlikle yanılıyorda olabilirim dedi kız bebeğin genital bölgesine benziyor ama kıza göre cıkıntısı daha büyük fakat cizgi gibi görüyorum şuanki durumda kız diyorum dedi ama en erken 2 hafta en gec 1 ay sonra net cevap veririm sana dedi ben cok ısrar ettim ondan yanılma payıyla kız dedi bebişime inşallah yanılıyordur sizler haklı cıkarsınız yanılmıyorsada 3 cü kızım yolda sağlıkla gelsin meleğim

Kizlar benim karnimda acayip bi sertlesme oluyo ozellikle gogus alti kismi sanki cildim cok geriliyo aciyo oyle ve agirlasiyo sertlestikce neden acaba
Cnm normaldir bence ya artık bebek iyice büyüdü karında haliyle gerildikce sertleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…