- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.141
Pazar günü sınavagirdim. Ve yine pazar günü adet oldum. Kasım ayı iyi gelmedi bana. .İyiyim cnm ne olsun srn adet oldunmu
Hiç anlamadım ama bu uygulama kendi kendine hesaplamiyor mu acaba. Nedir bu uygulamanın adıKizlar ek de benim adet tarihimi not aldigim takvim var.simdi bu takvime gore Kiz bebek tutturma sansim hangi tarihler arasi?
Ovulasyon testini hangi tarihde yapmam lazim?
Evet canim ilk o kadar tedavi gordum olmadi nasip bu zamanaymis Rabbim nasip etti kendiliğinden olduMaşallah canim benim rabbim kucağına da almayı nasip etsin sağlıcakla bebisin doğsun inşallah ilkmi canım?
Evet ilk olucak nasipseSlm kızlar
Hayırlı olsun sizin bebişinizde, 1 gün var aramızdailk bebişmi?
Hadi ya. Demek ki kusken bebis olmuyorPazar günü sınavagirdim. Ve yine pazar günü adet oldum. Kasım ayı iyi gelmedi bana. .
Aynen canım kilosu da çok az hani biraz iri olsa fazla fark etmez ama böyle iskelet gibi olmuş vallahi çok korkuyorum inan yacanim ya kiyamam kuzuys.benim kizlarda magemdarm infekt oldular 3 ay önce.gec iyilesiydiler.insanin ici gidiyor gercekten.
Aminnn..İnşallah en yakın zamanda girersin cnmliste hayirli olsun kizlar.bol bebis haberli olsun.bakalim ben ne zaman girecem listeye.
İnşallah bir dahaki ay sana uğurlu gelir canım allah gönlüne göre versin inşallahPazar günü sınavagirdim. Ve yine pazar günü adet oldum. Kasım ayı iyi gelmedi bana. .
Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canımEvet canim ilk o kadar tedavi gordum olmadi nasip bu zamanaymis Rabbim nasip etti kendiliğinden oldu
kilo sorunu bizdede var var canim.7 nisanda 4 yasi olucak.elbiselerle 13 geliyor.hasta olunca tabii dahada iniyor.Rabbim korusun bütün kuzulariAynen canım kilosu da çok az hani biraz iri olsa fazla fark etmez ama böyle iskelet gibi olmuş vallahi çok korkuyorum inan ya
.Aminnn..İnşallah en yakın zamanda girersin cnm
kızın şimdi nasıl cnmEvet canim gördüm sağol doktor da 38 üstü olmadımı verme diye bende vermiyorum ateşi pek fazla yok zaten Allahtan İnşallah iyileşir yavrum ya mahvoldu inanki
hadi bakalım nasipse görürüz rabbim yazmış olsun inşallahSen kalda trip at ben zevkle çekerim
aynen yapın hamişler canınız ne istiyorsa hayat şuan size güzel rabbim kuçağınıza hayırlısıyla sağlıkla almayı nasip etsin bebiş bekleyen tüm annelerTadını çıkarın canım. tembelleşin, nazlanin, şimarın... valla hepsinin tadını çıkarın
ayy bende cok isterdim minyon ufak tefek olmayı gerçi cok uzun değilim ama iriyim az birazWaaw öne kız maşallah benim boyum 1.70 daha ben diyorum keşke minyon olsaydım