" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Evet canim gördüm sağol doktor da 38 üstü olmadımı verme diye bende vermiyorum ateşi pek fazla yok zaten Allahtan İnşallah iyileşir yavrum ya mahvoldu inanki

Evet de bi sağ taraf bi sol taraf ağrıyor sen de neler oluyor
Benim bel ağrım çok oluyor. Bebeğim sağda olduğu için pit pit diye sağda atıyor ama çok hareketli değil benim bebis. Kalp atışı gibi attığını hissediyorum. Her bebek bir olmuyor hareket yönünden 2. Kızım bu haftalarda balık gibiydi dışardan bakınca bile tekmeleri belliydi bu biraz tembel galiba annesi de su an öyle çok tembellistim bu hamileligimde yerimden kalkasim yok

Tadını çıkarın canım. tembelleşin, nazlanin, şimarın... valla hepsinin tadını çıkarın

Haklısın cnm bende çok duygusalım hiç dayanamıyorum helede çocuklara

Aynen ya benim ki de oynamıyo hatta eşime diyorum bu çocuk çok tembel diye benim kinin başı sağda ayakları solda soldan tekme atıyo bazen karnıma bazen bazen göbek deliğinin tam yanında öyle dolanmıyor benim gökcem kayıyordu babası her sabah işe gidince bakmadan gitmezdi buna pek bakmıyor varsa yoksa kızı diyo mavişimin papucunu anca başka kız çocuğu Attırırdı diğeri senin olsun dio

Evet dogru hormonlordan olabilir sende kusuruma bakma
Evet demistin canim yok gecti benim sinir
Canım ben 65 kiloyum şuan inşallah fazla almam genelde ideal kilom 60 ben şahsen çok zayıf sevmiyorum ama 60 iyi benim için ama işte o 5 kiloyu atamadık
Bende 74 kg yum bo yum 1.79 cok uzunum bén topuklu bile giyemiyom ama bakalim kacta dogum yapicaz

cok sagol canim.mutlaka yapicam dediklerini.pekmezide isitib hem kizlara veriyim hem kendime.tavsiye icin sagol canim supersin.
Çok geçmiş olsun canım. hastayken misafir de çok zor oluyor
tesekkür ederim canim.haklisin gercekten zor oluyor.bu gün dinlenicem artik.kizlarida yollamadim krese dinlensinler dedim
Cok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah iyileşirsiniz canım. Bizde ıyiz allaha şükür ne olsun geçinip gidiyoruz canım. Hakkında hayırlısı olsun peki bu ay deneme yapicakmisin canım
sagol canim.senin prensesin istahsizmis.üzülme bir ara benim kücpkde öyleydi.hemen hemen ayni yastalar zaten.patates makarna falan sevmiyormu.ben istahsiz oldugu zamanlar veriyordum.yedikce aciliyordu istahi.
bebek konusunda esim kararliymis öyle dedi.yani istemiyor.ama cok seviyor cocuklsri asiri düskün yani.inadindan yapiyor simdi.inadinin kirilmasinu bekliyorum artik.umarim fazla uzun sürmez

Aynen canım ne bilim valla bir anne olarak çok üzülüyorum. Şimdi bu saatte kalktı yine kustu ben sabah onun doktoruna götürücem hastahanede ki doktor çok tipik ti hiç bişey vermedi bile
ay canim sizede gecmis olsun.hastaymis o yüzden istahsizmis demek.hastalik yayildi burda.sende almanyadaydin sanirim.bbizim kindergarten cocuklarida hep hsta burda

bende hamile kalırsam hergün trip atıcam bak görürsünüz hormonlar tavan
ay hihi.bende hamileyken cok cikarurdim malesef iki kizimdada.ilacla serumla duruyordum.yemek desen hayaldi.51 kiloyla basladim hmileliye 58 le dogum oldu.onun icin bende diyorum hamile kalirsam asericemmmmmm.istiyorum ya kapris yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…