- 7 Aralık 2014
- 5.810
- 16.308
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.101
Evet canim gördüm sağol doktor da 38 üstü olmadımı verme diye bende vermiyorum ateşi pek fazla yok zaten Allahtan İnşallah iyileşir yavrum ya mahvoldu inankicnm gecende yazdım fark etmedin sanırım ateş için ayaklarının altına soğanı kes çorap gecir öyle yatsın alıyor ateşi valla mecbur kalmadıkca yani 38 derece ateş olmadıkca verme ilac benim sana tavsiyem
Sen kalda trip at ben zevkle çekerimbende hamile kalırsam hergün trip atıcam bak görürsünüz hormonlar tavan
Günaydın. aminGünaydın Süper Anneler Ve Anne Adaylar
Hayırlı sabahlar
Allah bize sağlıklı ve hayırlı erkek evlad ihsan etsin
Benim bel ağrım çok oluyor. Bebeğim sağda olduğu için pit pit diye sağda atıyor ama çok hareketli değil benim bebis. Kalp atışı gibi attığını hissediyorum. Her bebek bir olmuyor hareket yönünden 2. Kızım bu haftalarda balık gibiydi dışardan bakınca bile tekmeleri belliydi bu biraz tembel galibaEvet de bi sağ taraf bi sol taraf ağrıyor sen de neler oluyor
Tadını çıkarın canım. tembelleşin, nazlanin, şimarın... valla hepsinin tadını çıkarınBenim bel ağrım çok oluyor. Bebeğim sağda olduğu için pit pit diye sağda atıyor ama çok hareketli değil benim bebis. Kalp atışı gibi attığını hissediyorum. Her bebek bir olmuyor hareket yönünden 2. Kızım bu haftalarda balık gibiydi dışardan bakınca bile tekmeleri belliydi bu biraz tembel galibaannesi de su an öyle çok tembellistim bu hamileligimde yerimden kalkasim yok
Haklısın cnm bende çok duygusalım hiç dayanamıyorum helede çocuklaraBilmiyorum canım ameliyat olduğumda da çocuklarımı gördüğümde yazdığımda sen de çok etkilenmiştin sağol canım allah gönlüne göre versin ama bazen anne olarak insan dayanamıyor. Birde konu ben oldummu ben çok duygusalim demin o ses türkiye ye bakıyordum bir oğlan gelmişti arabesk söyledi annesi arkada hüngür hüngür ağlıyordu yanında duran kadın sordu annesine kadın iki oğlun öldü onda teselli buluyorum oda kafasını dağıtsın diye buraya getirdim deyince bende ipler koptu çocuk gibi hüngür hüngür ağladım. Biri evladı için ağladımi bende gözler çeşme oluyor elimde değil canım ben böyleyim ne yapayım
Hadiya aynen öyle görünüyo yaTekvatan seninle hamileligimiz aynı gün bak bugün ki hamilelik takvimine bebeğin şekli de baş aşağı :)
Aynen ya benim ki de oynamıyo hatta eşime diyorum bu çocuk çok tembel diye benim kinin başı sağda ayakları solda soldan tekme atıyo bazen karnıma bazen bazen göbek deliğinin tam yanında öyle dolanmıyor benim gökcem kayıyordu babası her sabah işe gidince bakmadan gitmezdi buna pek bakmıyor varsa yoksa kızı diyo mavişimin papucunu anca başka kız çocuğu Attırırdı diğeri senin olsun dioBenim bel ağrım çok oluyor. Bebeğim sağda olduğu için pit pit diye sağda atıyor ama çok hareketli değil benim bebis. Kalp atışı gibi attığını hissediyorum. Her bebek bir olmuyor hareket yönünden 2. Kızım bu haftalarda balık gibiydi dışardan bakınca bile tekmeleri belliydi bu biraz tembel galibaannesi de su an öyle çok tembellistim bu hamileligimde yerimden kalkasim yok
Evet dogru hormonlordan olabilir sende kusuruma bakmaobowww kız böylemi düşünüyon biz seninle ilk tartıştığımızda özelden konuşmadıkmı kızgındım gecti gitti dedim ya cnm olabilir birbirimize kızabiliriz ama vallahi bugünkü konuşmam azarlama değildi yaa hoşuma gitti yeminle gülümseyerek yazdım sanki karşımda arkadaşım varmışta takılır gibi bende böyleyim cnm ya ben kızar parlarım ama sonra sakinleşirim kin tutmam inan seninle ilk o tartışmadan sonra artık topiğe girmicem dedim ama kızlar için döndüm senide böyle pinpirikli kabul ederim ona göre cümle kurarım ne yapalım hamilesin hormonların etkilenmesin cnm
Evet demistin canim yok gecti benim sinircnmcım ben aynı cevap verdiğime eminim herkese seninle ne alıp veremediğim olsun ilk zamanlar tartıştığımız gün gercekten üzüldüm ve cok kızdım yalan değil topiğe bile girmicem diyodum sen cok abartıyosun ve sakinleşmiyosun özel mesajlarını ac bak sağ sol olayına takıldığın zamanlar hem özeline hem buraya okuduğum şeyleri sana yolladım takılma diye dahada iyi niyetimi anlamazsan sana bişey diyemem bide seni umursuyorumki cevap vermişim deme umursamasam yazmam cnm emin ol sonuçta kanlı bıcaklı değiliz değilmi
Bende 74 kg yum bo yum 1.79 cok uzunum bén topuklu bile giyemiyom ama bakalim kacta dogum yapicazCanım ben 65 kiloyum şuan inşallah fazla almam genelde ideal kilom 60 ben şahsen çok zayıf sevmiyorum ama 60 iyi benim için ama işte o 5 kiloyu atamadık
Waaw öne kız maşallah benim boyum 1.70 daha ben diyorum keşke minyon olsaydımEvet dogru hormonlordan olabilir sende kusuruma bakma
Evet demistin canim yok gecti benim sinir
Bende 74 kg yum bo yum 1.79 cok uzunum bén topuklu bile giyemiyom ama bakalim kacta dogum yapicaz
Waaw öne kız maşallah benim boyum 1.70 daha ben diyorum keşke minyon olsaydım
sagol canim.nazlma Geçmiş olsun rabbim sifa versin inşallah
Aynen bende minyon olmak isterdimPardon yanlis yazmisim valla1.69 ,1.70
cok sagol canim.mutlaka yapicam dediklerini.pekmezide isitib hem kizlara veriyim hem kendime.tavsiye icin sagol canim supersin.gecmiş olsun cnm sana ve cocuklarına adet ağrısı cekiyosan düz bi taş gibi bişey varsa ısıt bende tuğla parcası var ısıtırım karın hariç bel ve bacak aranda kasıklara doğru tut cok iyi geliyor cnm karnına koyma ama yumurtalıkları etkiliyormuş bel ve bacak arası sadece öksürük içinde meyve cayı ıhlamur sahlep cok güzel yumaşatıyor he birde ısıtılmış pekmez yutmak
tesekkür ederim canim.haklisin gercekten zor oluyor.bu gün dinlenicem artik.kizlarida yollamadim krese dinlensinler dedimÇok geçmiş olsun canım. hastayken misafir de çok zor oluyor
sagol canim.senin prensesin istahsizmis.üzülme bir ara benim kücpkde öyleydi.hemen hemen ayni yastalar zaten.patates makarna falan sevmiyormu.ben istahsiz oldugu zamanlar veriyordum.yedikce aciliyordu istahi.Cok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah iyileşirsiniz canım. Bizde ıyiz allaha şükür ne olsun geçinip gidiyoruz canım. Hakkında hayırlısı olsun peki bu ay deneme yapicakmisin canım
ay canim sizede gecmis olsun.hastaymis o yüzden istahsizmis demek.hastalik yayildi burda.sende almanyadaydin sanirim.bbizim kindergarten cocuklarida hep hsta burdaAynen canım ne bilim valla bir anne olarak çok üzülüyorum. Şimdi bu saatte kalktı yine kustu ben sabah onun doktoruna götürücem hastahanede ki doktor çok tipik ti hiç bişey vermedi bile
Yap bacım valla hakkındırbende hamile kalırsam hergün trip atıcam bak görürsünüz hormonlar tavan
ay hihi.bende hamileyken cok cikarurdim malesef iki kizimdada.ilacla serumla duruyordum.yemek desen hayaldi.51 kiloyla basladim hmileliye 58 le dogum oldu.onun icin bende diyorum hamile kalirsam asericemmmmmm.istiyorum yabende hamile kalırsam hergün trip atıcam bak görürsünüz hormonlar tavan