- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.081
gecmiş olsun cnm sana ve cocuklarına adet ağrısı cekiyosan düz bi taş gibi bişey varsa ısıt bende tuğla parcası var ısıtırım karın hariç bel ve bacak aranda kasıklara doğru tut cok iyi geliyor cnm karnına koyma ama yumurtalıkları etkiliyormuş bel ve bacak arası sadece öksürük içinde meyve cayı ıhlamur sahlep cok güzel yumaşatıyor he birde ısıtılmış pekmez yutmakselam canlar nasilsiniz.ben 2 gündür mesgulum misafirlerim vardi.onlari yolcu ettim.ev isi filan derken yoruldum.cok hastayim kizlarya.hem adet oldum,hem kötü gribim.bogazim p kadar agriyorki sesim cikmiyor konusamiyorumöksürük rahat vermiyor.kizlarda hasta malesef öksürüyorlar.
kız inan ne desem bilemiyorum sen yazdıkca ben cok üzülüyorum rabbim iştah ve şifa versin kızına komşumun oğlu vardı aynı senin kız gibi yaşıtlarının yarısı kadar anneside deliriyordu yemiyor diye sofraya oturtuyor cocuğu daha ilk lokmada yemicem diyor zorla o lokmayı veriyor cocuk kusuyo ya cıkarıyor doktora götürdüler yok hiç bişeyi sadece vitaminsiz diyor derdi annesi daninodan başka bişey yemezdi inan kendim şahit oldum cok sefer bence şükret en azından o bi lokmayı bile cıkarmadan yiyiyorsa şükret yemiyen cocuk cok zor tahmin edebiliyorumKızlar kızım dünden beri bişey yemedi inanın nasıl olucak bilmiyorum midesi daha agriyor doktor kaç güne geçer dedi ama zaten bir deri bir kemik inşallah iyi olur ya Rabbim yavrularımızi korusun inşallah
cnm 2 günde 2 katı olması gerekiyormuş yani 180 civarında olması lazım genelde ama bazı kişilerde hcg gecte artıyor olabiliyor düzenli artar sağlıkla alırsın kucağına inşallah cnmkızlar bişey sorucam ama ben burda yeniyim yardımcı olurmusunuz beta 48 çıkmıştı 4 gün sonra işe 117 nırmalmi sizce biraz endişeleniyorum
bende hamile kalırsam hergün trip atıcam bak görürsünüz hormonlar tavanAy kızlar neler olmus oku oku bitiremedim neyse kimse gitmemis sevindim bu hormonlar bizi cok hassas yapıyorHayatimsiniz121385 cok gecmis olsun canım
büyük ihtimalle değişmez artık cnm 16 cı haftadan sonra iyi bi doktorsa yanılması imkansız gibi bişeyYa cnm bende hiç bulantı olmadı kusmadım başımda dönmedi yemek yapıp yiyordum şuandada Hale'n öyle ilk baş kıza benzettiler ama şuan erkek biliyoruz değişmez dimi en son erkekte kaldık çünkü ufak tefek bşyler aldım beşik fln bakıyoruz ne bilim ya
cnm gecende yazdım fark etmedin sanırım ateş için ayaklarının altına soğanı kes çorap gecir öyle yatsın alıyor ateşi valla mecbur kalmadıkca yani 38 derece ateş olmadıkca verme ilac benim sana tavsiyemİnşallah cnm çok sağol allah razı olsun sabahtan beri bm hiç bişey yememişti sabah biraz yoğurt yedi şimdi de bir küçük dilim pizza verdim oda biraz zorladım ama korkuyorum zorlamaya da yoksa midesini bulandırıp af edersin yine geri çıkarıyor ondan bir dilim yeterli bence onu bile beklemezdim ama çok şükür düne göre toparlanmis yavrum sabah saat 4 te ateşi de çıkmıştı şurup verdim şimdi iyi allaha şükür inşallah dahada iyi olucak benim kızım Rabbim yavrularımızi korusun inşallah
süper süper süper tam zamanlama inşallah tutacak bu ay rabbimin izni ile@bulut29 sagol canim topigimiz ugurlu gelir insallahmeleklerim benim2 canim nerelerdesin sagol canim bakalim tutturduk mu valla senin sayende dun test yapmak aklima geldi ben daha vardır diye dr da hafta ici cat olur dedigi icin yarin baslayacaktim kaciracaktim yumu.Allah razi olsun canim.Bu arada testlerin fotosunu da yolluyorum en ustteki ilk en alttaki son.5.testten sonra deneme oldu.Sat 3 Kasım
bende 4 gün yama şeklinde olmuştu canım sol göğüste özellikleİnşallah tutunmustur canım. zamanlama çok iyi görünüyor. genelde 3-4 gün sonra goguslerde hassasiyet oluyormuş. tabi herkeste aynı olmaz ama bi dikkat et bakalım
kız için yokta oğlan için tutturan var cnm@bulut29 canım Sat son adet tarihinin başlangıcı oluyodu demi canım ya o zaman benim 9 kasım oluyo, birde ovü ile kız tutturan varmı acaba ben topiği okuyamadım hepsini ama yavaştan okuyorum, varsa bilmediğimiz bi yöntem hemen deneyelim
hadi gözün aydın zorlamadan yavaş yavaş annesiCok şükür canım düne göre iyi Allahtan dün sadece kusmakla geçirdik Allahtan bugün kurmadı gerçi fazla bişey yemedi ama sabah biraz yoğurt demin de bir dilim pizza yedi çok şükür birazdan da süt veririm içerse yeter valla inşallah daha da iyi olur yavrum
olcak bu ay inşallah cnmHayırlısı olsun inş canım. biz de 5 aydır deniyoruz olmuyor. 2 çocuğum da hemen olmuştu. yani zamanı biz tayin edemiyoruz. insan olmayınca üzülüyor ama bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek
cnm inanki herşeyi bilmiyorum 4 sene olucak cnm ben doğum yapalı ama normaldir heralde ağrısı yoksa bebiş büyüdüğüiçin olabilirValla bi konuda pek bi fikrim yok canim kizlar bisey derler simdi geneldemeleklerim benim2 anlar o biliyo herseyi goruruse cvp verir
inşallah değerlendirmişindir gönlüne göre versin rabbim cnmİnşallah bakalım ilk test dün yaptığım, 2. Sini şimdi yaptım, dün ilişki oldu bugünde olsa iyi olur, yarın iki çizgide aynı koyuluğa gelecek galiba, bugün son gün yani, tembellik etmemem lazım
matmı böyle bulanık falanmı yada koyu ama parlakmıSenın idrarın Nasıl benım baya koyu valla ama cok su içmiyorum
İki kızım var canım çok şükür. Üçüncüyü istiyoruz. bir oğlum olursa onu da tatmis olurum inşallah.Aynen canım benimde bir oğlum var tek ilişkiyle oldu hatta bize süpriz olmuştu ama tabi dediğin gibi herşey planladığımız gibi olmuyor, senin 3. Çocuğunmu olacak? Kız erkek hangisi olsun istiyosun varmı gönlünden geçen
Çok geçmiş olsun canım. hastayken misafir de çok zor oluyorselam canlar nasilsiniz.ben 2 gündür mesgulum misafirlerim vardi.onlari yolcu ettim.ev isi filan derken yoruldum.cok hastayim kizlarya.hem adet oldum,hem kötü gribim.bogazim p kadar agriyorki sesim cikmiyor konusamiyorumöksürük rahat vermiyor.kizlarda hasta malesef öksürüyorlar.
selam canlar nasilsiniz.ben 2 gündür mesgulum misafirlerim vardi.onlari yolcu ettim.ev isi filan derken yoruldum.cok hastayim kizlarya.hem adet oldum,hem kötü gribim.bogazim p kadar agriyorki sesim cikmiyor konusamiyorumöksürük rahat vermiyor.kizlarda hasta malesef öksürüyorlar.
Canım ben 65 kiloyum şuan inşallah fazla almam genelde ideal kilom 60 ben şahsen çok zayıf sevmiyorum ama 60 iyi benim için ama işte o 5 kiloyu atamadıkGecen haftaya kadar ıştahsızlık vardı ıkı gundur yemek ıstıyom yıyomda ama bulantı olmuyo Arada yanma gıbı hıssedıyom o kadar pek de bişi yok şuan dıkat et valla cok da kılo alma Can'ım kac kılosun suan ben kızımdada cok yıyodum bi damla kusmadım yanı bundada oylemı olucak bılmıyorum ama hala aynı şuana kadar
Zaten bende yanma da var idrarda ondan kesin biraz koyulastı ama idrarda parlaklık var mat değil ayak üşümesin e de ben izin vermem evde 2 kalır çorap ve patikle gezinirim çünkü benim ayaklar üşür üşümez bende bronşit olduğu için direk çok fena öksüyorum. İnan sabah kalkar o çorapları patikleri giyer akşam yatağa geldiğimde çıkar yatarım. Ama dikkat ederim biraz bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cnmcanımcım bebek erkekse ayakta soğukluk belde ağrı idrarda renk değilde daha cok sanırım parlak olması bide kalp atışının 6 veya 7 ci haftalarda 140 ın altı olurmuş genelde kız bebiş içinde ayak sıcaklığı karın ağrısı idrarın mat olması ve kalp atışlarının 140 ın üstünde oluyormuş genelde tabiki istisnalar vardır yani tutmayanlar hiçbi olasılık yüzde yüz değildir cnm
Cok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum inşallah iyileşirsiniz canım. Bizde ıyiz allaha şükür ne olsun geçinip gidiyoruz canım. Hakkında hayırlısı olsun peki bu ay deneme yapicakmisin canımselam canlar nasilsiniz.ben 2 gündür mesgulum misafirlerim vardi.onlari yolcu ettim.ev isi filan derken yoruldum.cok hastayim kizlarya.hem adet oldum,hem kötü gribim.bogazim p kadar agriyorki sesim cikmiyor konusamiyorumöksürük rahat vermiyor.kizlarda hasta malesef öksürüyorlar.
Aynen canım ne bilim valla bir anne olarak çok üzülüyorum. Şimdi bu saatte kalktı yine kustu ben sabah onun doktoruna götürücem hastahanede ki doktor çok tipik ti hiç bişey vermedi bilekız inan ne desem bilemiyorum sen yazdıkca ben cok üzülüyorum rabbim iştah ve şifa versin kızına komşumun oğlu vardı aynı senin kız gibi yaşıtlarının yarısı kadar anneside deliriyordu yemiyor diye sofraya oturtuyor cocuğu daha ilk lokmada yemicem diyor zorla o lokmayı veriyor cocuk kusuyo ya cıkarıyor doktora götürdüler yok hiç bişeyi sadece vitaminsiz diyor derdi annesi daninodan başka bişey yemezdi inan kendim şahit oldum cok sefer bence şükret en azından o bi lokmayı bile cıkarmadan yiyiyorsa şükret yemiyen cocuk cok zor tahmin edebiliyorum