- 15 Ağustos 2016
- 4.082
- 10.715
- 34
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #1.041
Bole uzansana ayaklarini uzat duzelsinYa cnm bilmiyorum ki önce tekmeledi oynadı sonrA kasık larıma baskı yaptı Hale'nde yapıyo
Burdaki doktorlar deli ediyor beni ilaç bişey vermedi kendiliğinden geçer dedi. Kaç zamandır doktorlara soruyorum iştah açıcı şurup bişey yazın diye zayıf olsun kilolu olmasın diyorlar birde tek bir tane vitamin şurup lari var hiç biseye yaramıyor herkes türkiye'den getiriyor valla. Bence oradaki doktorlar burdakilere göre çok iyi. Bizim memlekette sadece teknoloji açısından biraz geriyiz yoksa Avrupa'daki imkanlar Türkiye'de olsa bizim doktorlar daha yetenekliIsalhhh de ilac vermedi mi
Gerçekten doğru söylüyorsun sanki öyle gibi ağrı Yok ama hiç böyle olmamıştı saol cnmTekvatan malum 4. Çocuk tecrubeme dayanarak sunu soyleyebilirim Bebek pozisyon değiştiriyor sık sık bazen baş aşağı oluyor ben karnima dokununcada hissedebiliyorum öyle olunca aşağı inmiş gibi oluyor. bu haftalarda pozisyon cok degistirir biraz daha buyuyup yeri daralinca ayni sekilde durur genelde. Ama rahatsizlik hissediyorsan ağrı filan bi doktora gorun cnm
Sagol canım zaten ama inan bazen elinde olmuyor için gidiyor bişey yemediği zaman ama bu kaç gün üstüne gitmicem belli zaten hasta olduğu canı hiç bişey istemiyor oynamak bile istemiyor yavrumTekrar cok gecmis olsun kizin ustune cok gitmé yemek icin birak o ilesirse yer kendisi vall cocuklar yemek yemegince acayip uzuluyo insan valla anliyorum ama tez zamanda ilesir isalhhhh
Kesinnnnlikle Oyle valla burasi Boyle tam tersine diyolar zayif saglikliBurdaki doktorlar deli ediyor beni ilaç bişey vermedi kendiliğinden geçer dedi. Kaç zamandır doktorlara soruyorum iştah açıcı şurup bişey yazın diye zayıf olsun kilolu olmasın diyorlar birde tek bir tane vitamin şurup lari var hiç biseye yaramıyor herkes türkiye'den getiriyor valla. Bence oradaki doktorlar burdakilere göre çok iyi. Bizim memlekette sadece teknoloji açısından biraz geriyiz yoksa Avrupa'daki imkanlar Türkiye'de olsa bizim doktorlar daha yetenekli
Ayy kiyamam yaaSagol canım zaten ama inan bazen elinde olmuyor için gidiyor bişey yemediği zaman ama bu kaç gün üstüne gitmicem belli zaten hasta olduğu canı hiç bişey istemiyor oynamak bile istemiyor yavrum
Canım ağrın falan fazla yoksa bence kendini döndürüyor dur haliyle büyüyor ya sana öyle geliyordur yinede kendini iyi hissetmezsen yarın doktora git canimYa cnm bilmiyorum ki önce tekmeledi oynadı sonrA kasık larıma baskı yaptı Hale'nde yapıyo
Ya varya hemen dramatikleştiriyosun üzülüyorum ya ben burda bi tuhaf oldum allah şifa versin benim bebeğimde öyle hasta olunca hiç bişyi görmek istemiyo cnm ya hiç dayanamıyorum vallaSagol canım zaten ama inan bazen elinde olmuyor için gidiyor bişey yemediği zaman ama bu kaç gün üstüne gitmicem belli zaten hasta olduğu canı hiç bişey istemiyor oynamak bile istemiyor yavrum
Evet bulantilarim oldu zorladı beni 12. Haftaya kadar ama kizlarimda daha da zordu. Idrar rengi açık genelde ama bazen koyulasiyordu da. Ara sıra koyulasmaya takılma. genelde nasıl önemli olan oDoğru canım bende de pik ken gece saat 2de ilişki oldu ikindi akşam arası da tam çat oldu canım. Bende çok çabuk catladıgi için biraz erken olsun dedik çünkü önceden siliklesmesini bekledik tutmadı zaten yumurta da 12 saat sonra kalitesini kaybediyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bakalım canım. Peki idrarın rengi nasıl ve bulantılarin oluyormu canım
Aynen canım benimde bir oğlum var tek ilişkiyle oldu hatta bize süpriz olmuştu ama tabi dediğin gibi herşey planladığımız gibi olmuyor, senin 3. Çocuğunmu olacak? Kız erkek hangisi olsun istiyosun varmı gönlünden geçenHayırlısı olsun inş canım. biz de 5 aydır deniyoruz olmuyor. 2 çocuğum da hemen olmuştu. yani zamanı biz tayin edemiyoruz. insan olmayınca üzülüyor ama bakalım Rabbim ne zaman nasip edecek
Artık hareketlendi iste kıpır kıpır olurlar bu haftalarda. tekmelerin tadını çıkar kafana takma onun keyfi yerinde demekki annesi :)Gerçekten doğru söylüyorsun sanki öyle gibi ağrı Yok ama hiç böyle olmamıştı saol cnm
Evet de bi sağ taraf bi sol taraf ağrıyor sen de neler oluyorArtık hareketlendi iste kıpır kıpır olurlar bu haftalarda. tekmelerin tadını çıkar kafana takma onun keyfi yerinde demekki annesi :)
İnsan cıkarsa en azindan rahatlarBende kızımda öyleydim bulanıyordu ama çıkaramıyordunm
İnsallah bu ay tutar canın benimBiliyorum canım, biz bulutcumla en başından beri konuşuyoruz, kız bebek isteyenler topiğindeydik ama sadece ikimiz konuşuyoduk, yani ovü yöntemini ikimiz denemiştik ben hamile kalamadım ama o kaldı bakalım inşallah tutar, biz 2 ay korunmadık olmadı,bu ay adet bitiminde korunduk çünkü ben aynı zamanda üniversite okuyorum doğumun yaza gelmesi gerekiyor ama eşim illa bu ayda deneyelim dedi olmadı bir dönem uzar be olacak dedi bakalım bu ay da deneyeceğiz o yüzden biraz karışığım yani ben
Icin rahat etmiyorsa bi git canım bende yorum yapamıyorum aradan gecti 7yıl herseyi unutmusum yaYa cnm bilmiyorum ki önce tekmeledi oynadı sonrA kasık larıma baskı yaptı Hale'nde yapıyo
İnşallah bakalım ilk test dün yaptığım, 2. Sini şimdi yaptım, dün ilişki oldu bugünde olsa iyi olur, yarın iki çizgide aynı koyuluğa gelecek galiba, bugün son gün yani, tembellik etmemem lazımİnsallah bu ay tutar canın benim
Önemli deyil cnm düşünmen yeterli bi iyi oluyo bi aşağıya gidio anlamadımkiIcin rahat etmiyorsa bi git canım bende yorum yapamıyorum aradan gecti 7yıl herseyi unutmusum ya
Aynen vallahi 8 aylıktım midem bulanıyordu şuan hiç olmadı çok şükürİnsan cıkarsa en azindan rahatlar