- 22 Ekim 2010
- 680
- 2.283
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
aynen canim.bende o arada kendimi hazirliyim bebek sürecine.Aynen canım peşine düşme bak kendisi nasıl ister biz istiyoruz diye nazlaniyorlar aman hele bir üstüne düşme söyleme bakalım nasıl arkandan geliyor yapalım diyor hiç oralı olma bakalım ne yapacak
Edicem inşallah canım. benim yum çok geç catliyor. ona göre hareket edicemHade bakalım işalhh hayırlısıyla olur bu kez dıkat et mutlaka
Bence git canım. bi görünmekte yarar varIyi geceler kizlar birkaç gündür giremedim topige bugunde kosturmaca kucugu disciye goturdum carsi pazar aksamda misafirim vardi.Bu arada 17.gunum ama yum olmadi takipteyim.Yarin dr a gidiyorum bakalim ne diyecek bi muayene olalım
cok gecmis olsun canim prensese.Valla benım kızım cok hasta Dr götürdük bugun atesımı dusuruyom oyle ugrasıyom onla cok halsızlık ver bende ya Bıde bel ve karın agrısı sen ne yapıyon nasılsın Nasıl gecıyo hamılelk
Amin canım darısı senleAyyyyy bızede nasıp olsun işalhhh hayırlısıyla cok şukur atıyo 140 dan buyuk tam kız belirtısı artık hayırlısı Allah gonlune gore versın. Canımmmm
Olabiliyor canım ama dikkat et otururken tek kucağına gelsin kaldırma fazla bu bir iki ay geçsin ondan sonra fazla riskli değil ama bu aylar çok riskli dikkat et canımCok şukur canm benım kız aglıyo sureklı kucak ıstıyo o yuzden sık sık alıyorum ondandır belkı belım agrıyo sureklı
Hadi bakalım canım merakla bekliyoruz ama sende de benim gibi erken çat oluyorsa pik olduğunda deneyin canım inşallah gönlündeki olur canımIyi geceler kizlar birkaç gündür giremedim topige bugunde kosturmaca kucugu disciye goturdum carsi pazar aksamda misafirim vardi.Bu arada 17.gunum ama yum olmadi takipteyim.Yarin dr a gidiyorum bakalim ne diyecek bi muayene olalım
aynen canim.bende o arada kendimi hazirliyim bebek sürecine.
Aminnnnn inşallah canım darısı bu topikte ki herkesin başına isteyen herkese inşallahAmin canım darısı senleHayatimsiniz121385 a
Sagol Can'ım benımmcok gecmis olsun canim prensese.
İşallahhhh kız işalhhhAmin canım darısı senleHayatimsiniz121385 a
Edıyomda simdi Bıde hasta ıyıce kucak ıstıyo arada mecbur alıyom Bıde tuvalete cıkamıyo yuksek ben kaldırıp oturtuyom klozete o kadarOlabiliyor canım ama dikkat et otururken tek kucağına gelsin kaldırma fazla bu bir iki ay geçsin ondan sonra fazla riskli değil ama bu aylar çok riskli dikkat et canım
Geçmiş olsu cnm rabnim şifa versin kuzunaValla benım kızım cok hasta Dr götürdük bugun atesımı dusuruyom oyle ugrasıyom onla cok halsızlık ver bende ya Bıde bel ve karın agrısı sen ne yapıyon nasılsın Nasıl gecıyo hamılelk
Masallah ne güzel.yumurtlama takibiyle mi hamile kadınzevet 12 de gıttım benziyor dedı 16 da pıpıyı gosterdı
amin canim.bakalim hemen olucakmi.birde olmuyor bazen sürec uzuyor.ilk kizimda cok uzun süre hamile kalamamisdim.ikincide hemen kalmistim.hadi bakalım en yakın zamanda topik göbüşler le dolsun inşallah
İnşallah sağlıklı sıhatlı olurHayırlısı olsun canım bakalım bekleyip gòrücez yeterki saglıklı bir gebelik olsun oncesi gibi olucak diye cok korkuyorum kız erkek kabulum rabbim nasip etsin kucagima alıyım yeterki
İnşallah cnm rabbim kabul buyursunhadi bakalım en yakın zamanda topik göbüşler le dolsun inşallah
selam kismetse nasipse 2017 nisan annesi olucam.. bi erkek bebek bekliyorum.. ve uzunnnn zamandir bekledim bu bebek icin.. herkese merhabalar almanyadan2017 nin anneleri buraya