" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Aynen canım peşine düşme bak kendisi nasıl ister biz istiyoruz diye nazlaniyorlar aman hele bir üstüne düşme söyleme bakalım nasıl arkandan geliyor yapalım diyor hiç oralı olma bakalım ne yapacak
aynen canim.bende o arada kendimi hazirliyim bebek sürecine.

Iyi geceler kizlar birkaç gündür giremedim topige bugunde kosturmaca kucugu disciye goturdum carsi pazar aksamda misafirim vardi.Bu arada 17.gunum ama yum olmadi takipteyim.Yarin dr a gidiyorum bakalim ne diyecek bi muayene olalım
Bence git canım. bi görünmekte yarar var

Cok şukur canm benım kız aglıyo sureklı kucak ıstıyo o yuzden sık sık alıyorum ondandır belkı belım agrıyo sureklı
Olabiliyor canım ama dikkat et otururken tek kucağına gelsin kaldırma fazla bu bir iki ay geçsin ondan sonra fazla riskli değil ama bu aylar çok riskli dikkat et canım

Iyi geceler kizlar birkaç gündür giremedim topige bugunde kosturmaca kucugu disciye goturdum carsi pazar aksamda misafirim vardi.Bu arada 17.gunum ama yum olmadi takipteyim.Yarin dr a gidiyorum bakalim ne diyecek bi muayene olalım
Hadi bakalım canım merakla bekliyoruz ama sende de benim gibi erken çat oluyorsa pik olduğunda deneyin canım inşallah gönlündeki olur canım

Olabiliyor canım ama dikkat et otururken tek kucağına gelsin kaldırma fazla bu bir iki ay geçsin ondan sonra fazla riskli değil ama bu aylar çok riskli dikkat et canım
Edıyomda simdi Bıde hasta ıyıce kucak ıstıyo arada mecbur alıyom Bıde tuvalete cıkamıyo yuksek ben kaldırıp oturtuyom klozete o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…