" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
@berenbetul maşallah sana ben unutmusum senin bu 4.oldugunu diger 3ü kız bu erkekti dimi canım
evet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıyle benım çocukların arası hep 3 yas. doktorumda oyle demıstı ne kadar doğurmak ıstıyorsanız doğurun bıtırın cok ara vermeyın dıye

evet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıyle benım çocukların arası hep 3 yas. doktorumda oyle demıstı ne kadar doğurmak ıstıyorsanız doğurun bıtırın cok ara vermeyın dıye
Allah bağışlasın canım.sende ovu testiyle hamilke kalmıştın dimi?peki eşine takviye,cinsel perhiz,takvimler falan uyguladınmı?son adet tarihin neydi?

Hoşgeldin canım bizde üçüncüyü düşünüyorduk Rabbim nasip çok şükür senin kız oğlan mi ? İnşallah gönlündekine hamile kalırsın allahin izniyle canım
Hosbuldum cnm ..ellerinden oper 2 oglum var Rabbim hepimizn gonlune gore versin :)

Sizin dogumlar normal dogum olsa gerek? Allah bagıslasin insallah hepsini.

Allah bağışlasın canım.sende ovu testiyle hamilke kalmıştın dimi?peki eşine takviye,cinsel perhiz,takvimler falan uyguladınmı?son adet tarihin neydi?
ben ovulasyon testı kullandım. esıme de pek bısey uyguladım sayılmaz sadece çocuk dusundugumuz ay hergun 2 soda ıcırdım bende ıctım alkalı olması ıcın. ılıskı olduğu gun 4 günlük cınsel perhız vardı rabbımde nasıp ettı. darısı tum ısteyenlere

evet normal doğum oldu. 3. cok zor oldu o yüzden bunda cesaretım yok normale belkı sezeryan ısterım
Bence isteme sezeryen da zormus. .bugun yengem sezeryen oldu bel fitigi oldugu icin mecbur genel oldu. ..ama cok zor gectii hala da kendine gelmedi zar zor konusuyor Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize

Bence isteme sezeryen da zormus. .bugun yengem sezeryen oldu bel fitigi oldugu icin mecbur genel oldu. ..ama cok zor gectii hala da kendine gelmedi zar zor konusuyor Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize
Evet sezaryen zor. 15 gün tam olarak kendine gelemiyorsun

Aminnnn inş.tabi ki bir anne için öncelik çocuğu,sonra ev huzuru.benim 22 aylik bir oğlum var.nasip olursa 2017 yaz sonu hamilelik istiyorum.aralari 3.5 yas olunca ne derece zorluk olur iki çocuk la düşünmüyor değilim.bende tek basima bakacagim.tabi ikincim inş Kiz olur,dillegimi tam diliyorum allahimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…