-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
evet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıyle@berenbetul maşallah sana ben unutmusum senin bu 4.oldugunu diger 3ü kız bu erkekti dimi canım
Hosbuldum cnm :) insaAllah gonlunden gecen en hayirli zamanda kucaginda olur cnm..Allah bagislasinnnnhoş geldin cnm bende 3 çi için uğraşıyorum gönlümden gecen erkek 2 kızım var allaha cok şükür
Allah bagıslasın canımevet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıylebenım çocukların arası hep 3 yas. doktorumda oyle demıstı ne kadar doğurmak ıstıyorsanız doğurun bıtırın cok ara vermeyın dıye
Allah bağışlasın canım.sende ovu testiyle hamilke kalmıştın dimi?peki eşine takviye,cinsel perhiz,takvimler falan uyguladınmı?son adet tarihin neydi?evet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıylebenım çocukların arası hep 3 yas. doktorumda oyle demıstı ne kadar doğurmak ıstıyorsanız doğurun bıtırın cok ara vermeyın dıye
Hosbuldum cnm ..ellerinden oper 2 oglum var Rabbim hepimizn gonlune gore versin :)Hoşgeldin canım bizde üçüncüyü düşünüyorduk Rabbim nasip çok şükür senin kız oğlan mi ? İnşallah gönlündekine hamile kalırsın allahin izniyle canım
Sizin dogumlar normal dogum olsa gerek? Allah bagıslasin insallah hepsini.evet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıylebenım çocukların arası hep 3 yas. doktorumda oyle demıstı ne kadar doğurmak ıstıyorsanız doğurun bıtırın cok ara vermeyın dıye
ben ovulasyon testı kullandım. esıme de pek bısey uyguladım sayılmaz sadece çocuk dusundugumuz ay hergun 2 soda ıcırdım bende ıctım alkalı olması ıcın. ılıskı olduğu gun 4 günlük cınsel perhız vardı rabbımde nasıp ettı. darısı tum ısteyenlereAllah bağışlasın canım.sende ovu testiyle hamilke kalmıştın dimi?peki eşine takviye,cinsel perhiz,takvimler falan uyguladınmı?son adet tarihin neydi?
evet normal doğum oldu. 3. cok zor oldu o yüzden bunda cesaretım yok normale belkı sezeryan ısterımSizin dogumlar normal dogum olsa gerek? Allah bagıslasin insallah hepsini.
Bir tek ben o kazayı yapamadım. Elimde testler ortada geziniyorum.şu kazayla kalanlarada hayranım
Ney senin 4. Bebisin mi olacakevet normal doğum oldu. 3. cok zor oldu o yüzden bunda cesaretım yok normale belkı sezeryan ısterım
Bence isteme sezeryen da zormus. .bugun yengem sezeryen oldu bel fitigi oldugu icin mecbur genel oldu. ..ama cok zor gectii hala da kendine gelmedi zar zor konusuyor Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimizeevet normal doğum oldu. 3. cok zor oldu o yüzden bunda cesaretım yok normale belkı sezeryan ısterım
Maşallah. kız istiyordun değil miHosbuldum cnm ..ellerinden oper 2 oglum var Rabbim hepimizn gonlune gore versin :)
Evet sezaryen zor. 15 gün tam olarak kendine gelemiyorsunBence isteme sezeryen da zormus. .bugun yengem sezeryen oldu bel fitigi oldugu icin mecbur genel oldu. ..ama cok zor gectii hala da kendine gelmedi zar zor konusuyor Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize
Evet hemde coook :))))Maşallah. kız istiyordun değil mi
İnşallah olur. Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat versin sana inşallahEvet hemde coook :))))
Aminnnn canim aminnn. .seninde hepimiznde gonlundeki olur insaAllahİnşallah olur. Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat versin sana inşallah
Bence yum testleriyle takip edersen deneyebilirsin.Kizlar bisey sorcam belki sacma gelecek ama eger Bu ay hamile kalamassam Aralık ve ocakta korunmak istiyorum. .2 cocugumada bu aylar da hamile kalmistim. .sizce
Tatlim zaten canim balim degiliz de gelince cenelerini tutsalar bana yeter. Hastanelikken bile arkamdan evimi kötüleyen insanlar esime. Huzur birakmadilar. Fobi oldu resmen. Esime kalsa hicbir önemi yok evin, ne kadar yoruldugumu bilir.
Benim stresim cocuklarima yansidigi icin bu konu cok önemli. Moralimi bozacak kimseyi istemiyorum. Zaten cok zorlu süreclerden yalniz geciyorum.
Allah böyle insanlari uzak tutsun bizlerden ne diyeyim.
Sizin kacinci haftaniz kacinci gebeliginiz bu arada =)