- 14 Kasım 2016
- 3.220
- 4.610
-
- Konu Sahibi meleklerim benim2
evet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıylebenım çocukların arası hep 3 yas. doktorumda oyle demıstı ne kadar doğurmak ıstıyorsanız doğurun bıtırın cok ara vermeyın dıye
bende adeti bekliyorum cnmİnşallah cnm ya allah razı olsun sen ne yaptın
Bence isteme sezeryen da zormus. .bugun yengem sezeryen oldu bel fitigi oldugu icin mecbur genel oldu. ..ama cok zor gectii hala da kendine gelmedi zar zor konusuyor Rabbim kolay dogumlar nasip etsin hepimize
en güzeli ara koymamak aslında doğru diyo doktorlar benim tam 10 yıl araları yaa hiçmi anlaşamaz kedi köpek gibiler bbüyüğü küçüğünü küçüğüde büyüğünü hem kıskanıyor hemde kızdırıyolarevet 3 kızım var buda erkek allah ın ıznıylebenım çocukların arası hep 3 yas. doktorumda oyle demıstı ne kadar doğurmak ıstıyorsanız doğurun bıtırın cok ara vermeyın dıye
amin cnm cümlemizin gönlündekini hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin rabbimHosbuldum cnm :) insaAllah gonlunden gecen en hayirli zamanda kucaginda olur cnm..Allah bagislasinnnn
cnm normal yap bi sorun yoksa acıyı başta cekmek sonradan cekmekten cok daha iyi bebeğe bile bakamıyosun bi kac gün ağrı oluncaevet normal doğum oldu. 3. cok zor oldu o yüzden bunda cesaretım yok normale belkı sezeryan ısterım
istiyoz ya ondan istemesek boy boy olurdu kesinBir tek ben o kazayı yapamadım. Elimde testler ortada geziniyorum.
eee zor olduğunu biliyonda neden sezeryan istiyon cnm kız bi araştır epidural normal ağrısız doğum yapan bi doktor bul izmirde bile cok yüksek değil fiyatları 2 hastaneye sordum biri 1 500 tl diğeri 1000 tl ağrısız normal doğum fiyatıEvet sezaryen zor. 15 gün tam olarak kendine gelemiyorsun
rabbim gönlündekini nasip etsin cnmEvet hemde coook :))))
cnm ayların etkisi yok bence tamamen yumurtlama günüyle alakalı hangi ay olursa olsun yumurtlamanın zamanına denk gelirse yüksek ihtimalle erkek oluyor yumurtlama adetten önce adetten sonra ve iki adet arasında olabiliyor sen ovilasyon testiyle takip et bence cnmKizlar bisey sorcam belki sacma gelecek ama eger Bu ay hamile kalamassam Aralık ve ocakta korunmak istiyorum. .2 cocugumada bu aylar da hamile kalmistim. .sizce
Benim ilk ikisi sezaryen. isteyerek olmadı. meburiyetten sezaryen oldu. Üçüncü de normal yapmaya korkarımeee zor olduğunu biliyonda neden sezeryan istiyon cnm kız bi araştır epidural normal ağrısız doğum yapan bi doktor bul izmirde bile cok yüksek değil fiyatları 2 hastaneye sordum biri 1 500 tl diğeri 1000 tl ağrısız normal doğum fiyatı
Aynen canim bende kizimda mecburen epidurel oldum altini bile degisemedim ilk 3,5gun hep birilerine ihtiyac duydumcnm normal yap bi sorun yoksa acıyı başta cekmek sonradan cekmekten cok daha iyi bebeğe bile bakamıyosun bi kac gün ağrı olunca
Iyiyim vlla canim cok sagol Sen nasilsin ne ler yapiyon gebelik nasil gidiyo kasik agrilarim Ve bel agrim Var ustelik nezleeee oldum ya ilac da alamiyom cok zor bakalim gecer isalhhh
Kiz vala nezle olmusum uzaniuom gozlerim acilmiyo yaa cok fena kizimda hasta olmus ugrasiyoz Oyle ust uste hapsiriyom valal hapsirikta karnim agiriyo belim agiriyo nerden cikti bi hastalik ya anlamadim halada kasik agrim Var benimbesirsu nerdesin canım. nasılsın?
Sen nasilsin canim rabbim sanada nasip etsinbesirsu nerdesin canım. nasılsın?
Iyi cnm çok şükür. Gecmis olsun cnm bol bol dinlen.Iyiyim vlla canim cok sagol Sen nasilsin ne ler yapiyon gebelik nasil gidiyo kasik agrilarim Ve bel agrim Var ustelik nezleeee oldum ya ilac da alamiyom cok zor bakalim gecer isalhhh
Seninde kasik agrilarim oluyomuydu bide sagdanmi ve is soldamiIyi cnm çok şükür. Gecmis olsun cnm bol bol dinlen.
Kasık ağrısı normal cnm hic korkma rabbim şifa versinKiz vala nezle olmusum uzaniuom gozlerim acilmiyo yaa cok fena kizimda hasta olmus ugrasiyoz Oyle ust uste hapsiriyom valal hapsirikta karnim agiriyo belim agiriyo nerden cikti bi hastalik ya anlamadim halada kasik agrim Var benim
Sagol canim benim az kaldi senin cinsiyeti ogrenmeye rabbim gonlune Gore versinKasık ağrısı normal cnm hic korkma rabbim şifa versin
Cnm oluyordu tabi hala oluyor benim genelde sagdan oluyor başından beri arada soldada oluyor ama bide bel sokumu agridan kopuyor kolaymi anne olmakSeninde kasik agrilarim oluyomuydu bide sagdanmi ve is soldami