" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
İnşşş sağlıklı olsun da ama gönlümdeb geçen erkek ama geö döllenmeyi kız diye biliyorum ama bakalım folic asiti illa hergün aynı saattemi almak lazım acaba
Hiç belli olmaz orası cnm eğer yum catladigi zamana yakın ilişki ölüm erkektir büyük ihtimal ınş. Gonlundekidir

Cnm vajinal ultrason kesinlikle aci veren birsey degilki zaten jel sürüyor uc kısma normal muane alanina yatiyorsun gebelik icin uzandigimiz yere , yani catala oturmuyon.bide örtü veriyor ortuyorsun. kendini rahat tutarak git hic bir sıkıntısı yok önceki gebeligimde 2haftsya bir bunu yaşıyordum inan hic agrisi yok kendini kasma ama rahat ol bu önemli

Ya aslında normal doğum için hamile iken kc cm açılma var diye drum el ile muayene etti tabi ben kendimi kasmakdan başımdan aşağı kaynar su döktüler bir ter bastı o anda anlatamam bagirdimda :)))Dr az kalsın kovacakti beni :) tek sikintim kasmam,vajinadaki kaslarda karşılıyor haliyle..yeni hamilelikte Dr alttan spekulumla bakmak istedi baktirmadim iki hafta sonra ultrasyon muayenesi ile baktı..spekulumu vajinaya sokturamiyorum bir türlü alerji basiyor,ne kadar sokuyorlar o aleti vajinaya,benim tamamen korkum bilinçaltı :KK43:((

Ya aslında normal doğum için hamile iken kc cm açılma var diye drum el ile muayene etti tabi ben kendimi kasmakdan başımdan aşağı kaynar su döktüler bir ter bastı o anda anlatamam bagirdimda :)))Dr az kalsın kovacakti beni :) tek sikintim kasmam,vajinadaki kaslarda karşılıyor haliyle..yeni hamilelikte Dr alttan spekulumla bakmak istedi baktirmadim iki hafta sonra ultrasyon muayenesi ile baktı..spekulumu vajinaya sokturamiyorum bir türlü alerji basiyor,ne kadar sokuyorlar o aleti vajinaya,benim tamamen korkum bilinçaltı :KK43:((
Valla cnm bende de var o korku ama sağlık sorunun var onun için gitmen gerekiyor cesaretini toplamaya çalış

Hayırlı sabahlar kızlar. Rabbim herkesin gönlündeki muradini versin inşallah
Aminn canim sanada gunaydin

Günaydın Kızlar
Hayırlı Sabahlar
Allah bize yardım etsin İnşallah
Isalhhh sizede gunaydin
Kızlar herkese günaydın
iliski sırasında vajinada yanma devam ediyor.kadin dogumcu yolu kesin gözüktü :KK43: bana gaz verin lütfen öyle böyle tirsmiyorum.Nasıl bakıyorlar bi tarif edin bana,dogru söyleyin ama acıyor mu? Ayyy yazarken bile içim bir hoş oldu.o masa fobimi yenmem lazım..
Birde Ankara da ikamet edeniniz varsa bana kadın dogumcu onerebileceginiz var mı? Psikolojik olarak masaya çıkmadan rahatlatması lazım beni
gunaydin canim yanma varsa bence enfeksyon kapmissin en iyisi de gitmek bence bu sekil hamile de kalmazsin sprmlere zarar. Verir enfeksyonlar

Gözün aydın olsun canım benim. .bizede dua et. Allah verecek inşallah. . Ne gibi bir yöntem denedin yada denemedim mi.
egemenhalit egemenhalit canım yumurtlama ve çatlama gününü belirle,iliskiden sonra ayaklarını beline kadar kaldır 15 20 dk bekle öyle..benim bu şekilde hamileligim oldu şimdi 22 aylik bir oğlum var..yumurtlama ve çatlama günü hamile kalındığında erkek bebek olduguna inananlardanim bende

Valla cnm bende de var o korku ama sağlık sorunun var onun için gitmen gerekiyor cesaretini toplamaya çalış

Çok ilginc 7kat kesip sezeryanla çocuk dogurdum da bi muayene olamıyoruz,kiziyorumda aslında kendime..ee böyle yanma olunca da düzenli ilişkide olamıyor..doktor arastirayim bari başka topiklerde :KK43:(

egemenhalit egemenhalit canım yumurtlama ve çatlama gününü belirle,iliskiden sonra ayaklarını beline kadar kaldır 15 20 dk bekle öyle..benim bu şekilde hamileligim oldu şimdi 22 aylik bir oğlum var..yumurtlama ve çatlama günü hamile kalındığında erkek bebek olduguna inananlardanim bende
Dediğini yapacağım inşallah olur. . Oğlunu Allah bağışlasın. İkinci oğlan mı olsun istiyorsun

Cok az bisey canim fazla degil uc kısımlar, içe cok gitmiyor. bi kere rahat git iyi geçsin sonra bu sıkıntı bidaha olmaz cnm. benim kizkardesimde boyle bilinçaltı bıçak igne fobisi var normal dogum yapti 2dikiş atilacakti ve anestezi alarak attırdı :KK56::KK57::KK48::KK48:dr hayatımda ilk defa iki dikiş icin adam uyuttum diyordu:KK48:

Dediğini yapacağım inşallah olur. . Oğlunu Allah bağışlasın. İkinci oğlan mı olsun istiyorsun
Kız olsun istiyorum,değişik duyguyu tatmak istiyorum bende nasip bakalım ama ben hamileligimi ya nisan yada ağustos eylül gibi dusunuyorum

Gözün aydın olsun canım benim. .bizede dua et. Allah verecek inşallah. . Ne gibi bir yöntem denedin yada denemedim mi.
Sağol canım inşallah en kısa zamanda sizlerinde olsun.canım ben lh kiti ile denedim koyulasmadan sonraki hafif açılmayı gorunce tek iliski oldu.1,2saat oncesinde kocişe sert kahve icirdim

X