" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
Ben ilkkez bugun coook kustum varya mide de bos sadece sari bi su geldi oldum kusmaktan bugun sadece ac karinla basliyo gibi ama bisi alinca gecer di bu kez gecmedi ama genel anlamda. Bulantilarim yok ilk kez bu sabah Oyle oldum
:KK57::KK57::KK57: kiyamam ya çok zor varya bende çok korkuyorum bende dahada kötü olursa diye şimdilik sadece bulantı hissi var bişey yediğim de geçiyor Allah bize sabır versin bende korkuyorum zaten bu kaç hafta içinde kusma olmazsa bende ondan sonra geçer bende çünkü 4 üncü aydan sonra geçiyor bende kızımda daha uzun sürdü oğlunda 3 aylık olur olmaz geçmişti

Ben ilkkez bugun coook kustum varya mide de bos sadece sari bi su geldi oldum kusmaktan bugun sadece ac karinla basliyo gibi ama bisi alinca gecer di bu kez gecmedi ama genel anlamda. Bulantilarim yok ilk kez bu sabah Oyle oldum
Ay canım kusmalarada basladık insallah cabuk atlatırız gözlerimin altı minik minik lekeler oldu kan oturmus gibi netten baktım kusarken kılcal damarlar patlayabiliyormus ondan oluyormus cildim iyice mahvoldu gören dayak yedim sanıcak

Amin canım leblebi sarı tuzlu olanmı yoksa sarı benekli oluyorya ondanmı alıyım hangisi
Canım biraz tuzlu olandan aldım ben böyle siyah noktalar da var üstünde normal karışık çerez içinde de oluyor ya onlardan ama sadece leblebi al gerçekten çok iyi geliyor bu bizim the craysy the craysy varya herşeyi biliyor sabah sabah nasıl dua ettim vallahi Rabbim gönlüne göre versin bacım inşallah

bulut29 bulut29 canım bak bunlardan aldım bana iyi geldi Sanada iyi gelir inşallah canım her markadan var ama tuzsuz olanları da var benimkiler biraz tuzlu daha iyi sanki besirsu besirsu canım sende dene istersen belki sana da iyi gelir 20161201_113815.jpg

Kızlar hepinize hayırlı günler :KK200:
Kızlar benim bazen sabah idrari koyu oluyor buna ne dersiniz? Acaba hep açık mı olması gerekiyor :110:
Yok cnm benim 8 haftalıkken acıktı bu aralar koyu gibi ama ben ne nzmn hamile kalsam enfeksiyon başlıyo o yüzden hep değişiyor

Ay canım kusmalarada basladık insallah cabuk atlatırız gözlerimin altı minik minik lekeler oldu kan oturmus gibi netten baktım kusarken kılcal damarlar patlayabiliyormus ondan oluyormus cildim iyice mahvoldu gören dayak yedim sanıcak
Ayyy senin cok asiri demekki benim Oyle degil isallh cabuk gecer canim

yok cnm hep acık olmaz arar ara koyulaşıyordu benımde senın kı allah ın ıznıyle erkek goreceksın :)
:anneadayı:Kız sen nerden biliyorsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok sağol inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

Canım biraz tuzlu olandan aldım ben böyle siyah noktalar da var üstünde normal karışık çerez içinde de oluyor ya onlardan ama sadece leblebi al gerçekten çok iyi geliyor bu bizim the craysy the craysy varya herşeyi biliyor sabah sabah nasıl dua ettim vallahi Rabbim gönlüne göre versin bacım inşallah
valla maşallahı var arkadaşımızın :KK68:

X