" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149

ALINTIDIR...
~ Cinsiyet tahmini 2. Yol:

Diger bir soylentide 11-12. haftada yaptirdiginiz Beta-Hcg degeri sonucu 50′den kucuk ise bebeginiz erkek olurmus

~ Cinsiyet tahmini 3. Yol:
Evet bu tahmin yontemimizde ilginc. Eger Plesanta solda ise beklediginiz bebek cinsiyeti kiz, sagda ise erkek olma olasiligi yuksekmis

Kızlar benim karnım simdiden cıktı insanlar anlar yakında hele aksam görseler kesin anlarlar aksamları oyle bir şişiyorki sanki 3.5 4aylık
dikkat et cnm kız hamileliği hiç erkeğe benzemez kızlarda cok kilo alınıyor kendimden ve cevremden gördüğüm kadarıyla erkekte sadece göbek cıkıyor bakalım artık :dondurma::dondurma:

Cnm bende anlamam ama yum kontrolüne gittiğimde alttan muayene yapınca yumurtan sağda dedi ama ekrana bakınca solda duruyordu sonra yine gittim karından baktı yumurta sağdaydı yine ekrandada sağda duruyordu yani karından sağdaysa gerçektede karından bakılan ekranla aynı cnm inşallah anlatabilmişimdir
Anladım canım zaten bende öyle düşünüyorum ama topikte ki arkadaş öyle değil diyor neyse canım zaten sorup sorup kafam iyice karıştıbildiklerim anladıklarım da karıştı onun için en iyisi hiç sormamak sanırım

Cnm ben kızımda vajinal ultrason çektirmiştim böyle ben gibi bşy ortadaydı sonrA sağa yerleşti sanıyorum hareketlendikten sonrada ful soldaydı yani bencede pek üstüne düşme allah esirgesin bi kızın bi oğlun var ztn allah gönlüne göre versin 7 hafta sonrA başlar dr ztn tahmin etmeye cnm
kız kadın zaten hamile eğlencesine zaman gecsin diye yapıyoruz cnm bunları inşallah hepimizin arzusu dileği öncelikle evlatlarımızın sağlıklı olması hem bilgilenmiş oluyoruz bu paylaşımlarla :KK66:

Anladım canım zaten bende öyle düşünüyorum ama topikte ki arkadaş öyle değil diyor neyse canım zaten sorup sorup kafam iyice karıştıbildiklerim anladıklarım da karıştı onun için en iyisi hiç sormamak sanırım
cnm ben kendim yum takibinde gördüm yumurtan sağda dedi bana ekrana bakınca solda görünüyordu alttan bakıldığında sonra yine gittim karından baktı yumurta yine sağdaydı ama ekranda solda gördüm hatta dikkatimi bile cekmişti eminim yani

Valla canım bende onları dedigi gibi biliyordum ama sen oyle yazımca ben yanlıs biliyorum sandım hatta sevindim cünkü benimde vajinal ve bebek sagda ama onda 8.haftada cekileni dogru kabul ediyorlarmis galiba
Yok canım bazıları yanlış biliyor mantıken düşündüğünde vajinal tersi oluyor karından doğru oluyor ben öyle düşünüyorum biri kesenin solunda erkek biri kesenin saginda erkek diyor valla bana hiç doğru gelmedi söylenenler biz tahmin de bile bulunsak daha iyiyiz onların yanında aman boş verelim

dikkat et cnm kız hamileliği hiç erkeğe benzemez kızlarda cok kilo alınıyor kendimden ve cevremden gördüğüm kadarıyla erkekte sadece göbek cıkıyor bakalım artık :dondurma::dondurma:
Ay oglumda 18kilo aldım ama gobegim kucucuktu kız kız deyip beni alıstırma sonunda pipi cıkarsa şok olmuyum

Yok canım bazıları yanlış biliyor mantıken düşündüğünde vajinal tersi oluyor karından doğru oluyor ben öyle düşünüyorum biri kesenin solunda erkek biri kesenin saginda erkek diyor valla bana hiç doğru gelmedi söylenenler biz tahmin de bile bulunsak daha iyiyiz onların yanında aman boş verelim
Aynen canım aman cok takılmamak lazım napalım bu arada bu saatte ayaktayım kova yanımda bekliyorum ilk defa kustum cok kotu bir duyguymus halada gecmedi bulantıdan uyuyamıyorum

Cnm ben kızımda vajinal ultrason çektirmiştim böyle ben gibi bşy ortadaydı sonrA sağa yerleşti sanıyorum hareketlendikten sonrada ful soldaydı yani bencede pek üstüne düşme allah esirgesin bi kızın bi oğlun var ztn allah gönlüne göre versin 7 hafta sonrA başlar dr ztn tahmin etmeye cnm
Kız ben üstüne düşmüyorum ki insanlara bilgi vermek için ordalar ama yanlış söylüyorlar mantıken alttan bakıldığında tersi karından bakıldığında doğrusu oluyor ben buna sinirlendim yoksa erkek veya kız olması değil derdim. Benim bir huyum var doğru bişeyi yanlış bilip kendi bildiğini doğru gibi söyleyen oldumu illa diyorum bunu düzelticem ama bunda öylr yapmicam yoksa kafayı yicem. Cinsiyet için değildi yani yanlış bilip yanlış yönlendirmek ti beni delirten canim

:KK9::KK9::KK9:

cnm ben kendim yum takibinde gördüm yumurtan sağda dedi bana ekrana bakınca solda görünüyordu alttan bakıldığında sonra yine gittim karından baktı yumurta yine sağdaydı ama ekranda solda gördüm hatta dikkatimi bile cekmişti eminim yani
Aynen bende öyle düşünüyorum ya ama işte boş ver canım bilgi alayım derken kafam karıştı en iyisi olduğu gibi bırakmak hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

X