- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.961
Hahaha hadi bakalım ama oğlumda çin tutmustu bunda tutmaz inşallahne desem şaşırdım inanki demek sende herşey tam tersi oluyorsa bununda tersini düşünelim cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha hadi bakalım ama oğlumda çin tutmustu bunda tutmaz inşallahne desem şaşırdım inanki demek sende herşey tam tersi oluyorsa bununda tersini düşünelim cnm
Benim ilk kızım tutmuyor birtek gerisi doğru çıkıyor :)kızlar alın size otomatik çin takvimi
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
ben inanmıyorum ama arada bakarım ilk kızım tutmuyor ikinçisi tutuyor ee yüzde 50 şans zaten illaki biri tutacak
Valla Rabbim in en büyük mucizelerinden biri. Çok şükür ki bu mucizesi başrolündeyiz.Kizlar benim hamilelik takvimimi okur musunuz ya. Yerim ben onlarin yumurtalarini :) ne tatlılar rabbimin mucizesi
Daha anne karnında olusuyor kac yaşındaysak yumurtalıklarımızda o yasta sükürler olsun rabbimeKizlar benim hamilelik takvimimi okur musunuz ya. Yerim ben onlarin yumurtalarini :) ne tatlılar rabbimin mucizesi
Kızlar ben dün doktora gittim altı haftalık dedi bana ama son adete göre yedi sekiz falan olması lazım dedim olsun dedi sorun yok geç döllenme olmuştur dedi kalp atışı için haftaya gel dedi.ve bana folik asit olarak folic iod verdi bana kızımda doktor decavit vermişti bu folic iod verdi var mı folic iod kullananlar bide bu folik asiti günün hangi saatinde almak daha faydalı acaba
İnşşş sağlıklı olsun da ama gönlümdeb geçen erkek ama geö döllenmeyi kız diye biliyorum ama bakalım folic asiti illa hergün aynı saattemi almak lazım acabaGünaydın Cnm benimde geç dollenmeydi.saglikla al inş...erkek olabilir senin cinsiyet.ilk uç dört ay folik kullanılıyor dort aydan sonra decavit veriliyor.sabah kahvalti sonrası iciyordum ben folik asiti
İnşallah bu KIZ,.. hissediyorum"inşallah "Hahaha hadi bakalım ama oğlumda çin tutmustu bunda tutmaz inşallah
Hayırlı sabahlar canım aminnHayırlı sabahlar kızlar. Rabbim herkesin gönlündeki muradini versin inşallah
Cnm vajinal ultrason kesinlikle aci veren birsey degilki zaten jel sürüyor uc kısma normal muane alanina yatiyorsun gebelik icin uzandigimiz yere , yani catala oturmuyon.bide örtü veriyor ortuyorsun. kendini rahat tutarak git hic bir sıkıntısı yok önceki gebeligimde 2haftsya bir bunu yaşıyordum inan hic agrisi yok kendini kasma ama rahat ol bu önemliKızlar herkese günaydın
iliski sırasında vajinada yanma devam ediyor.kadin dogumcu yolu kesin gözüktü bana gaz verin lütfen öyle böyle tirsmiyorum.Nasıl bakıyorlar bi tarif edin bana,dogru söyleyin ama acıyor mu? Ayyy yazarken bile içim bir hoş oldu.o masa fobimi yenmem lazım..
Birde Ankara da ikamet edeniniz varsa bana kadın dogumcu onerebileceginiz var mı? Psikolojik olarak masaya çıkmadan rahatlatması lazım beni
Evet cnm erkek dedi hayırlısı inşallah darısı sizlere olsunthe craysy gittinmi doktora ne dedi cinsiyete?
Anladım cnm ben bunda alttan baktırmadım çok kötü bşy ya rahatsız oluyo insanKız ben üstüne düşmüyorum ki insanlara bilgi vermek için ordalar ama yanlış söylüyorlar mantıken alttan bakıldığında tersi karından bakıldığında doğrusu oluyor ben buna sinirlendim yoksa erkek veya kız olması değil derdim. Benim bir huyum var doğru bişeyi yanlış bilip kendi bildiğini doğru gibi söyleyen oldumu illa diyorum bunu düzelticem ama bunda öylr yapmicam yoksa kafayı yicem. Cinsiyet için değildi yani yanlış bilip yanlış yönlendirmek ti beni delirten canim
Yok Cnm geç döllenme benim 22 aylık oğlum var :) sağlıklı olsun da..senin ilk çocuk olacaksa farketmez..gönlünce olsun inş..farketmez cnm saat olarak gün içinde iç yeterİnşşş sağlıklı olsun da ama gönlümdeb geçen erkek ama geö döllenmeyi kız diye biliyorum ama bakalım folic asiti illa hergün aynı saattemi almak lazım acaba
Aynen cnm ya Allah'ın hikmetiKizlar benim hamilelik takvimimi okur musunuz ya. Yerim ben onlarin yumurtalarini :) ne tatlılar rabbimin mucizesi