- 14 Nisan 2016
- 5.489
- 18.453
- Konu Sahibi meleklerim benim2
- #2.401
bu arada bende kırmızıları gördüm bugün bakalım bu ay neler getirecek bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm ya saol sohbetlere bakıyorum çok koyu bide yumdan fln hiç bölmim dedimgecmiş olsun cnm kolayda gelsin görünmeyince merek ettim
Canim sat larimız aynı hayırlı olsun Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah kaçıncı çocuk olucak ilk mi yoksa. Her hangi bişey yaptın mı canim erkek veya kız olması için?merhaba benı de ekler misiniz ? :)
sat 19 Ekim yeni hamileyim
Canım belli olmuyor daha erken bak aynısı bana da oldj adetim den 3 gün önce test yaptım yani ilişkiden 11 gün sonra test negatif çıktı ama benim hem göğüs ağrısı hemde adet belirtisi vardı sonra adet günüm geldi akşam oldu adetim gelmedi normalde hiç geçilmez çünkü dayanamadım o akşam yaptım az da olsa gözüktü sonra sabahına ilk idrarla yaptın tam belli olmuştu. Şimdilik herşey için çok erken inşallah hamilesindir canimkızlar dayanamyıp gebelik testini ikinci idrarla yaptım.17kasım gece ucte olmustu ilişkim.testte tek çizgi cıktı.gebelik olsa cıkardı dedim uzuldum aslında.acaba yumurtlamayı mı kacırdım.göguslerime dokunamıyom.adet gunum cuma.
Ay hadi inşallah ihtimaller kızdan yana ama ben acaba ordan ceeee diye bi pipi çıkarmı acep diye meraktayım.. insan değişik olsun istiyor ama sağlıklı olsun yeter, napalım bizde 3 kızla cennetlik oluruz madem :))Bekliyorum cnm inşallah istediğin haberi alırsın
Seninde hayirli olsun canim bebegin.. benim ilk gebeligim canim hic bisey yapmadim ben. Zatn ilk denemeydi yumurtlama haftasi iki gunde bir iliski olayini yaptik tuttu :) kiz erkek farketmez saglikli olsunda. Bnim gecen hafta beta kontrollerim vardi iki gunde bir kan verdim tam iki kat artmadi tehlikeli dediler. Yarin yine vericem en son gecen hafta vermistim insallah yukselmistir ya kiz erkek olmasi icin ne yapilabilir ki ovu testini anlatmisti burda kizlar onn gibi bisey mi?Canim sat larimız aynı hayırlı olsun Rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah kaçıncı çocuk olucak ilk mi yoksa. Her hangi bişey yaptın mı canim erkek veya kız olması için?
Hadi bakalım aralık ayı uğurlu gelsin sana inşallah..bu arada bende kırmızıları gördüm bugün bakalım bu ay neler getirecek bana
Hayırlı olsun sıkmayin canınızı iyi düşünün iyi şeyler olsun..Seninde hayirli olsun canim bebegin.. benim ilk gebeligim canim hic bisey yapmadim ben. Zatn ilk denemeydi yumurtlama haftasi iki gunde bir iliski olayini yaptik tuttu :) kiz erkek farketmez saglikli olsunda. Bnim gecen hafta beta kontrollerim vardi iki gunde bir kan verdim tam iki kat artmadi tehlikeli dediler. Yarin yine vericem en son gecen hafta vermistim insallah yukselmistir ya kiz erkek olmasi icin ne yapilabilir ki ovu testini anlatmisti burda kizlar onn gibi bisey mi?
Canım inan bazen öyle olması daha iyi benim fikrim bak bu zamanda anlatıp da ne yapacaksın gidip dedikodunu yaparlar arkandan konuşurlar. Ben gece gündüz yanlız evimdeyim kimseye gitmem annem benden uzakta bir iki haftada bir anca isim olursa giderim başka da çocuklarım yetiyor. İnan bu zaman da kimseye güvenilmiyor. Burdaki arkadaşlar yetiyor bana ne derdin varsa dinleyip sana yardımcı oluyorlar dua ediyorlar. Başka da bence hiç bir yerde arama bence yoksa inan başa bela oluyor canım. İnşallah iyi olur cnm sıkma kendini sağlık olsun herşeye çare bulunur canımÇok kötüyüm kimsem yok yapayalnızım şu hayattahiç dostum yok kimseye derdimi acamıyoum kardeşim yok ailem uzakta esim derseniz anlayışsız bunaldım kızlarnbugün bi siz vsrsınız
Canım inan bazen öyle olması daha iyi benim fikrim bak bu zamanda anlatıp da ne yapacaksın gidip dedikodunu yaparlar arkandan konuşurlar. Ben gece gündüz yanlız evimdeyim kimseye gitmem annem benden uzakta bir iki haftada bir anca isim olursa giderim başka da çocuklarım yetiyor. İnan bu zaman da kimseye güvenilmiyor. Burdaki arkadaşlar yetiyor bana ne derdin varsa dinleyip sana yardımcı oluyorlar dua ediyorlar. Başka da bence hiç bir yerde arama bence yoksa inan başa bela oluyor canım. İnşallah iyi olur cnm sıkma kendini sağlık olsun herşeye çare bulunur canımÇok kötüyüm kimsem yok yapayalnızım şu hayattahiç dostum yok kimseye derdimi acamıyoum kardeşim yok ailem uzakta esim derseniz anlayışsız bunaldım kızlarnbugün bi siz vsrsınız
O zaman canım inşallah hamileyimdir hepimiz hamileyizdir inşallahyok cnm atı alan üsküdarı geciyor yeterki rabbim yazsın
Sagol canım ben iyim allaha şükür ama oğlumda aynı kızım gibi hastalandı gece saat 1 de bir kustu hiç br yer kalmadı ben kovayla uyudum adeta. Ama ishal de oldu diye şimdi daha iyi çok şükür kızım da hep kusma var diye 3 gün boyunca. Ama şimdi biraz hafif bişeyler yedi allaha şükür ıyiz canım allah razı olsun. Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulaştın falan hiç oldumu yada daha varmi benlm bulantılar yavaş yavaş başlıyor sabahları git gide kusmaya çevirir bende 7 inci haftalarda başladı her iki çocuğum da da bunda da öyle olucak sanırımHayatimsiniz121385 iyimisin canım bugün gormedim seni hiç
Bacım şimdi girebildim oğlum hastaydi hiç zamanım olmadı kocam da izinliydi evin alış verişi araba tamiri yemek şu bu derken şimdi zaman buldum canım. Sen nasılsın canim
Dikkat et canım inşallah iyisindir canimCnm ne yapım temizlik yaptım dahada bitmedi biraz rahatsızım öyle
Ay hadi hayırlısı inşallah bu son kırmızılar olur canım bir dahakine kırmızılar yerine çift kırmızılı hamilelik çizgileri görmeyi nasip etsin Rabbim sizlere inşallahbu arada bende kırmızıları gördüm bugün bakalım bu ay neler getirecek bana
Ay hadi hayırlısı inşallah bu son kırmızılar olur canım bir dahakine kırmızılar yerine çift kırmızılı hamilelik çizgileri görmeyi nasip etsin Rabbim sizlere inşallahbu arada bende kırmızıları gördüm bugün bakalım bu ay neler getirecek bana
Sagol canım allah razı olsun evet canım ovulasyon testleri ile takip ediyoruz allahin takdiri tabiki o ol derse olur ancak bizde elimizden geldiğince şanslarımizi yükseltmeye çalışıyoruz. Valla canim ben daha kan testi hiç bişey yaptırmadım daha sabah ilk randevum var nasıl olucak bende bilmiyorum. Ama sende geç döllenme veya geç yerleşme de olabilir ondan hcg değerin yavaş yavaş yükseliyor olabilir. İnşallah sağlıcakla kucağına da alırsın canımSeninde hayirli olsun canim bebegin.. benim ilk gebeligim canim hic bisey yapmadim ben. Zatn ilk denemeydi yumurtlama haftasi iki gunde bir iliski olayini yaptik tuttu :) kiz erkek farketmez saglikli olsunda. Bnim gecen hafta beta kontrollerim vardi iki gunde bir kan verdim tam iki kat artmadi tehlikeli dediler. Yarin yine vericem en son gecen hafta vermistim insallah yukselmistir ya kiz erkek olmasi icin ne yapilabilir ki ovu testini anlatmisti burda kizlar onn gibi bisey mi?
Ayy canım geçmiş olsun,rabbim şifa versin.ben de iyiyim kismetse çarşambaya randevu aldım bakalim gorecekmi cinsiyeti merakla bekliyorum.bulantim hic olmadi ya şükür dahada olmaz gb inşallah srninde olmaz cnm rahat bi gebelik nasip etsn mevlam bizlereSagol canım ben iyim allaha şükür ama oğlumda aynı kızım gibi hastalandı gece saat 1 de bir kustu hiç br yer kalmadı ben kovayla uyudum adeta. Ama ishal de oldu diye şimdi daha iyi çok şükür kızım da hep kusma var diye 3 gün boyunca. Ama şimdi biraz hafif bişeyler yedi allaha şükür ıyiz canım allah razı olsun. Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor bulaştın falan hiç oldumu yada daha varmi benlm bulantılar yavaş yavaş başlıyor sabahları git gide kusmaya çevirir bende 7 inci haftalarda başladı her iki çocuğum da da bunda da öyle olucak sanırım
Heycandandir o cnm gün sayiyon yaKızlar bu arada bendeki bu hat safhadaki sakarlıkta hamilelik belirtisi olabilirmi evde kırıp dökmediğim şey kalmadı 2 gündür