" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
canım sen kesın hamılesın ha. bu duygusallık hormonlardan mı ne :) uzulme hepımıze oluyor oyle benımde aılem başka sehırde bazen bunalıyorum kendını uzme ınsallah bebıs haberı alıp cok mutlu olursun
Bencede hamile tutturdu bu ay allahın izniylee:halay::halay::halay:

ay ne bilim canım ya ümitlenmiyim diyorum bu arada beyaz akıntıda başladı acaba adet mi olcam yaaa

Allah razı olsun canım bazen annemle babama kızıyorum neden çocuk yapmadılar diye bende kızlarım yaşamasın diye istiyorum yoksa 3.çocugu kaldıracak güçte değilim manen ama onlar için işte inşallah bir gün kızlarım bunu anlarlar
Emin ol cnm bekarken pek değilde evlendiklerinde tam anlamıyla anlayacaklar şimdi cocuklar sonra ergen sonra gençlik bizi anlamazlarda evlenince tam bi yoldaş olurlar allah sağlıklı ömür versin inşallah hepsinee

cnm göğüste kararma varmış ilişkiden 1 hafta kadar sonrada sık idrar olursa gebelik olabilir cnm bide kalktım diyorsun hiç fark etmez giden gidiyor emin olabilirsin cnm şöyleki erkekten gelen sıvı meniymiş meninin içindeki spermmiş meni içeri boşaltıldığı anda spermi salıp akıyomuş dışarı yani meni dışarı aktığında coktan sperm yola koyulmuş oluyormuş bi kamyasal gebelik gecirdim her ay yatardım tutmazdı ama kimyasal gecirdiğim ay hemen kalktım ve o ay tuttu cnm ama malesef kimyasaldı
Anladım canım inşallah tutmuştur o zaman, bende suçlu hissediyodum yatmadım diye

X