" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
vaz gecip bahar ayınımı beklesem doğru diyon şimdii
Benim de aklımdan geçmedi değil keşke Şubat Mart ayından sonra deneme yapsaydım diye ama kismet bu. Aslında böyle de düşünsek bebekler için yaz ayları daha iyi çünkü kış aylarında doğum yaptınmı küçükler ya daha çabuk hastalanabiliyorlar. Şimdiki kızımın doğum ayına denk geliyor 4 üncüyü de oğlumun ayına gelecek şekilde ayarlarım allahin izniyle çifter çifter aynı aylarda doğum günleri olsun bari iki tane öyle iki tane öyle ne güzel olur Du Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Bebek için yazın bir yandan iyi canim daha küçükler kış aylarında daha çabuk hastalaniyorlar ama bizler içinde çekilmiyor Rabbim kolaylık versin inşallah

Canım dünkü testin sanki daha koyu idi o kadar sıvı tükettiğin halde yumurtayı kaçırmış olmayasın ?
Bilmiyorum ki,kafam karmakarışık oldu..artik aralık ayında adet bitiminin ertesi günü her gün sabah 11 de yapayım bir kez ovu.testi..yumurtlamista olabilirim,olmayadabilirim anlamadim :))))))

kız anam ne istiyonuz bu adamlardan daha düne kadar sesiniz cıkmıyordu tabi hamile kaldınız işiniz görüldü kullanıp cöpe atıyonuzz yapmayın kızlar israf iyi değil
Valla biz o kadar çekiyoruz azıcık da onlar çeksin ne olacak ki. Valla hiç acımicam bu sefer

öylemi diyorsunuz kizlar.bende hep yazin dogum yapmak istemisim.
Hayatimsiniz121385 simdi öyle geliyor sana.Allah o an yardim ediyor canim.
İnşallah canım herşeyin hayırlısı bebek içinde belki daha iyidir bilmiyorum küçük oldumu kışın üsütüyorlar. Mesela küçük olan kış çocuğu şimdiden küçükken bronşit olmuştu biraz ayakları üşüdümü kapıyor hemen hastalığı. Giydirip terliyorlar açtığında üsüyorlar bir yandan dezavantajları da var. Aslında herşeyin avantaj ve dezavantajları var Rabbim herşeyde kolaylık versin inşallah

kızlar bu benim kullandiğim takvim yum günü ve öncesini erkek yum gününe 4 ve 3 gün kalada kız gösteriyor ama yumurtlama günlerim tutmuyor tabiki testlere göre
Canım bende bunu kullanıyorum aynen bazen yum erken veya geç çat olduğun da denk gelmiyor tam zaten ama adet olduğun da o günü kaydettiğin anda otomatikman yumurtlama gününü eskiye dönük doğru gösteriyor. Eğer kaydettiysen eski aylara bak yum günü hep doğru çıkmıştır çünkü adet yum arası 14 gün ya. Ama bir dahaki aya mesela daha yum olmadığı ay kendine göre hesaplama yapıyor Adet gününü verdiğin an o gün değişiyor kendiliginden

Canım ben iki çocuğumu da kundak yapmadım bilmiyorum ne etkisi olur. İlişkiden kaçıncı günün canım senin? Göğüs hassasiyeti baş ağrısı kasik ağrısı yokmu

Bilmiyorum ki,kafam karmakarışık oldu..artik aralık ayında adet bitiminin ertesi günü her gün sabah 11 de yapayım bir kez ovu.testi..yumurtlamista olabilirim,olmayadabilirim anlamadim :))))))
Aynen canım ben reglin 8 inci günü başlardım her sabah ikinci idrarla bir tane yapardım taki koyulaşana kadar sende öyle yap yoksa yumurta bu belli olmuyor ne zaman cat olduğu

Bebek için yazın bir yandan iyi canim daha küçükler kış aylarında daha çabuk hastalaniyorlar ama bizler içinde çekilmiyor Rabbim kolaylık versin inşallah
Evet bebek acısından gercekten cok iyi kısa kadar biraz ele avuca gelirler hem hayırlısı rabbim yeterki o günleri görmeyi nasip etsin ben yengec burcu bi cocugum olsun cok istiyordum hep gecen senede ekimde baslamistik calismalara aralıkta tutmustu simdi insallah temmuzda olucak

Aynen canım ben reglin 8 inci günü başlardım her sabah ikinci idrarla bir tane yapardım taki koyulaşana kadar sende öyle yap yoksa yumurta bu belli olmuyor ne zaman cat olduğu

Yumurtam beni çok şaşırttı,oysaki takvime göre adapte olmuştum :)))))sağlık olsun,catlayacagi ve yumurtlayacagim zamanı yakalayamazsın bende adet biter ertesi gün baslarim ilişkiye 5-6gun sık ilişki ile denerim.allahim ne verirse sağlıklı olsunda

Cnm takvim işi saglam degil zaten bidahakine en bastan tarih ve saat yazarak yaparsin testlerini gidişe gore belli olur burayada atmak istersen yorum yapariz. böyle karmaşa oldu tabi ama bence cat olmuş sende.

Bi göz attımda yaz kış bebeģi muhabbeti yapmişsınız. benimkilerde temmuz başı doğdular.. doğurup annemlerin yanına yazlığa gitmiştim hem güneşten bol bol d vitamini alarak hemde deniz kenarında püfür püfür çıkmışlardı meydana çok da rahattı.. hergün banyo sonra çek bi bady tamam :))

Canım ben iki çocuğumu da kundak yapmadım bilmiyorum ne etkisi olur. İlişkiden kaçıncı günün canım senin? Göğüs hassasiyeti baş ağrısı kasik ağrısı yokmu
tam 1 hafta oldu canım cuma 12.gün oluyor.Göğüslerim fena sızlıyo acıyo catlayacak gibi ama adet öncesi de böyle olur benim baş agrısı yok kasık ağrısı da yok tutmadı sanırım bu ay da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…