" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
bende birini haziran başı diğerinide kasım ayında ama kış bebeği daha iyidi sanki haziranda doğan kızım sıcaktan hep isilik oluyodu kasımda doğanıda gönlümce kundak yaptım paket gibi rahat gecti sanki kısş bebişi daha iyi gibi geldi bana
Paket ha iyiymiş :KK70::KK70:bikere rahmetli anneannem benim kizimi yapmıştı oyle ama okadar sıkıydiki dedim bu ne basma peynir gibi acin yavrumuuu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kızlar ben oglumu eylülün sonunda dogurdum bütün bir yazı hamile gecirdim cok zordu geceleri hic uyuyamazdım sıcaktan simdi temmuz diye seviniyom en azindan daha erken dogum yapicam diye kısa kadar en azîndan bebekte biraz büyümüs olur ama en güzeli nisan mayıs dogum icin tabi
ya sağlıkla doğsunlarda bence hiç önemli değil cnm yazda olsa kışta olsa geciçi günler hem de bi kadının başına gelen en güzel şey gebelik rabbimin mücizesine tanık olmak

aynen cnm benım ılk kızım eylül doğumlu butun yazın sıcağını cekuıp oyle doğurdum en zor hamılelıgım dıyebılırım onun ıcın. dıger çocuklarımda baharda dogsun dıye yazın hamıle kaldım :) ıkıncı mayıs 3. mart buda allah ızın verırse nısan doğumlu olacak hayırlısıyla gelsın ınsallah
seni planlı hatun senii bak sen:KK19::sampiyon:

Paket ha iyiymiş :KK70::KK70:bikere rahmetli anneannem benim kizimi yapmıştı oyle ama okadar sıkıydiki dedim bu ne basma peynir gibi acin yavrumuuu:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
gülme kız cok ciddiyim 2 aylık olana kadar paket yapardım ne beli ağrırdı ne bişey:KK70::KK70::KK70::KK71::KK76:bi daha olsa bi daha paket yaparım hiç pişman değilim

aynen cnm benım ılk kızım eylül doğumlu butun yazın sıcağını cekuıp oyle doğurdum en zor hamılelıgım dıyebılırım onun ıcın. dıger çocuklarımda baharda dogsun dıye yazın hamıle kaldım :) ıkıncı mayıs 3. mart buda allah ızın verırse nısan doğumlu olacak hayırlısıyla gelsın ınsallah
Zamanları hepsinin süper canım bahar iyidir:)

Ben oğlumda kışın doğum yaptım zaten o zamana kadar ağır oluyorsun ama havalar sıcak olmadığından rahat oluyor ama kızımda tam yazın ortasında ki şimdiki de aynı aya denk geliyor o sıcakta nasıl olucak düşünüp duyuruyorum birde ben sıcağa hiç dayanamıyorum nefesim daralıyor durduk yere terler basıyor hamile olursam nasıl olucak hiç düşünmek bile istemiyorum :KK43:

bende birini haziran başı diğerinide kasım ayında ama kış bebeği daha iyidi sanki haziranda doğan kızım sıcaktan hep isilik oluyodu kasımda doğanıda gönlümce kundak yaptım paket gibi rahat gecti sanki kısş bebişi daha iyi gibi geldi bana
öylemi diyorsunuz kizlar.bende hep yazin dogum yapmak istemisim.
Hayatimsiniz121385 Hayatimsiniz121385 simdi öyle geliyor sana.Allah o an yardim ediyor canim.

bence öyle cnm yaza kadar ele avucada gelmiş oluyor tabiki herkesin görüşü farklı olabilir
aslinda bende merak ediyorum yazin nasil olur.gerci ben yazi filan sececek durumda degilimde.olursa kacinci yaza bahara kisa olur artik:KK45:

kızlar bu benim kullandiğim takvim yum günü ve öncesini erkek yum gününe 4 ve 3 gün kalada kız gösteriyor ama yumurtlama günlerim tutmuyor tabiki testlere göre

Eklentiler

• 15216006_1167089313368553_1978097198_o (1).jpg
    15216006_1167089313368553_1978097198_o (1).jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 28
  • 15231642_1167089300035221_1760388825_o.jpg
    15231642_1167089300035221_1760388825_o.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar bayağı kaynatmışsınız bende bi tek ben gıcığım kocaya sanıyodum bu aralar gözüme batıyo:KK11:benim büyük kızda bacak kemiği yuvasında degildi kalça çıkıgına meyilliydi o yüzden kundak yaptırmadı dr.Özel bi aparat taktık 1 ay.Ondan gözüm korktu 2.kızıma da yapmadım kundak
Kızlar bu arada sık idrar yok bende :KK43:ağzımda acı bir tat var sadeceo_Oöf 1 hafta nasıl gecer şimdi

Kızlar bayağı kaynatmışsınız bende bi tek ben gıcığım kocaya sanıyodum bu aralar gözüme batıyo:KK11:benim büyük :KK43:kızda bacak kemiği yuvasında degildi kalça çıkıgına meyilliydi o yüzden kundak yaptırmadı dr.Özel bi aparat taktık 1 ay.Ondan gözüm korktu 2.kızıma da yapmadım kundak
Kızlar bu arada sık idrar yok bende ağzımda acı bir tat var sadeceo_Oöf 1 hafta nasıl gecer şimdi
Canım 1haftan varsa belirtiler yeni yeni cikar benimde agzimin tadı bir haftadır yok zehir gibi insallah seninkide bebise isarettir

X