" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
1 yıl değil cnm bayağı oldu yaa allah bizlerin sonunu hayr etsin cok kötüya
Zaten ne varsa biz herşey biz kadınların omuzunda evi çekip çevir 9 ay bebegi karnında taşı o kadar sancı ağrıyla doğur sonra büyüt her ay adetle uğraş en son da menopoz a gir. Eh erkekler bir grip oldumu çekilmiyor vallahi Rabbim bize kuvvet güç vermiş. Eşime bazen diyorum çocuğu ben taşim keşke sende sancıları çekip doğursaydin ama işte olmuyor onlar asla bizi anlamicak:işsiz:

saol cnm teşekkür ettim iyiyiz biraz şimdi malum kış bi öyle bi böyle gececek :hasta:
İnşallah çabucak iyilesirsiniz bu kış da inşallah çabuk geçer bu sene
benim eşim gece calıştığı için yanımda yatar yine bile üstünü örtmeye yetişemiyorum ya yok böyle bişey bir kac sene sonra örterler inşallah küçükler daha ne yapalım idare edicez
Valla bizimkiler büyürler se de böyle olurlar ailede var bu eşim kendisi diyor kardeşim 15 yaşların da biz kalktığımızda kapının önünden alırdık. Eskiden yerde yatarlardı ya şimdide köyde öyle de yani düşün kocaman olmuş uyurken bile yuvarlanıyor kapının taaaa yanına gidiyor ailede var bu bacım. Çocuklar bazen gelip yanımızda uyuyorlar ben sabah kalktim mi ayakları yüzümün üstünde o derece düşün yani:110:

gecmiş olsun cnm sanada valla hamileliktede hastalık zor ya ne ilaç alabilirsin ne bişey
Sagol canım ama hafif üşütmeydi allaha şükür iyim geçti gribe çevirmedi Allahtan. idrarım da yanma yok açılmış yine demekki üsüttügümde koyulaşiyor bakalım bu idrar bizde çıkarmı merak ediyorum doğrusu

gecmis olsun kuzuna canim.benimkilerde öyle.büyük kizim büyüdükce fazla acmiyor neyseki.amA kücük aciyor

besirsu besirsu sizede gecmis olsun kizlarhamileyken zordur hastalik.Rabbim kolaylik versin
sagol canim benim allah razi olsun

sordum bi kac kişiye daha varmış veriyolarmış ama hiç iyi değilmiş vucuda kansere kadar gidebiliyomuş o yüzden kullanmaması en iyisi
O zaman kullanmasin beklemesi iyi isalhh cabuk atlatir bu durumu
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Rabbim hasta olan herkese şifa versin inşallah
hayirli sabahlar canim ne yaptin test koyu oldumu

Arkadaşlar yeri mi valla bilmiyorum ama yazmasam çıldırıcam ya ben yeni hamileyim onun duygusallığı mı nedir ya eşimden çok şikayetçiyim çıldırıcam en sonunda herşeyi laf ediyor bekliyoki bişe olsun da dedikodu çıkarayım kadınlar halt yemiş dedikodu da onun yanında özellikle aileme karşı böyle sorsan onları sevdiğini söyler ama lafta..kendi aranızdada kafasına bişeyi koyuyor ya yanında yirmi saat konuşsam kararını değiştiremiyorum surat asıyo çocuk gibi bende huzursuzluk çıkmasın diye doğal olarak taviz veriyorum ya acaba hamileyim diyemi böleyim bilmiyorum inanın çok bunaldım

saol cnm teşekkür ederim cnm cocuklar hasta oldumu fena allahtan ateşi yokta içim rahat cok şükür ateşten cok korkuyorum ben ee artık bi zahmet büyükler acmasın üstlerini değilmi cnm yaa üstünü actığında fark etmediğimde cok vicdan azabı cekiyorum ben :işsiz::işsiz::işsiz:
ayni durumu bende yasiyorum.birde gece odalarin gitmeye useniyorum uykulu olunca.gidincede üstü aciksa acaba kac saatdir böyle düsünüb duruyorum.o yüzden ben kecenlerde uyku tulumu aldim.onun icine koyunca ohhhh kafam rahat.üstünü örtmeyede gerek olmuyor zaten.
Amin canım allah razı olsun birde bücürler varken dinlenmekde birahane zor oluyor tabi. Kış zamanı geldimi hastalıklar kesilmiyor zaten aslında yaz aylarında hamile kalıp kış aylarında doğurmak en doğrusu. Düşünüyorum da yazın o karnımız la nasıl olucak o sıcakta hiç bilemiyorum valla:110:
bence hastalik her ay ola bilir.ama tabii kisin artiyor.bu bir gercek.bide kücük bebekle nasil olur yazik hic bir fikrim yokki:anneadayı: ben kisin dogum yaptim.birde nisan basi.yaza kadar büyüyorlardi.

Arkadaşlar yeri mi valla bilmiyorum ama yazmasam çıldırıcam ya ben yeni hamileyim onun duygusallığı mı nedir ya eşimden çok şikayetçiyim çıldırıcam en sonunda herşeyi laf ediyor bekliyoki bişe olsun da dedikodu çıkarayım kadınlar halt yemiş dedikodu da onun yanında özellikle aileme karşı böyle sorsan onları sevdiğini söyler ama lafta..kendi aranızdada kafasına bişeyi koyuyor ya yanında yirmi saat konuşsam kararını değiştiremiyorum surat asıyo çocuk gibi bende huzursuzluk çıkmasın diye doğal olarak taviz veriyorum ya acaba hamileyim diyemi böleyim bilmiyorum inanın çok bunaldım
Erkekler hep aynı canım ya. bi de şimdi senin hormonlar da tavan. ne olsa batiyordur sana. takmaya çalış canım ya. Bu saatten sonra adam değişmez ya. öyle kabul et napcan başka

Erkekler hep aynı canım ya. bi de şimdi senin hormonlar da tavan. ne olsa batiyordur sana. takmaya çalış canım ya. Bu saatten sonra adam değişmez ya. öyle kabul et napcan başka
Ama böyle ömür geçmezki ben ömür boyu tetikte mi yaşıycam aman neye laf çıkaracak diye:KK43:

canım uzme kendını hamılelıkten daha bır hassas oluyoruz. ufacık seylerı bıle sorun edıyoruz. benım esımde daha dun aksam dedı ufacık bıseyde bana çatıyorsun nıye böyle yapıyorsun dıye :)

Zaten ne varsa biz herşey biz kadınların omuzunda evi çekip çevir 9 ay bebegi karnında taşı o kadar sancı ağrıyla doğur sonra büyüt her ay adetle uğraş en son da menopoz a gir. Eh erkekler bir grip oldumu çekilmiyor vallahi Rabbim bize kuvvet güç vermiş. Eşime bazen diyorum çocuğu ben taşim keşke sende sancıları çekip doğursaydin ama işte olmuyor onlar asla bizi anlamicak:işsiz:
aynen cnm esım 3. doğumda yanımdaydı sancı çekerken sımdı dıyorum buda normal olursa yıne gel yanımda destek oluyorsun dıye adam yook asla gelmem senı oyle sordukce bır tuhaf oldum bıle bıle gelemem tekrar dıyor. bırak doğum yapmayı sancı cekenı görmeye dayanamıyorlar :) kayınvalıdem anlatıyor benı dogumhneye goturduklerınde ellerını yüzüne kapatıp nasıl ağladı dıyor. kv dem de aglamıs hemsırede ne oluyor sıze sevının birazdan bebegınız gelecek demıs:KK70:

Canım eskiden de öyle miydi eskiden böyle şeyler olmadıysa belki hamilelik hormonlarindan oluyordur. Ben şahsen duygusaldım şimdi dahada kötü olmuşum çocuklarla çizgi film bakarken bile duygusal bir şeyde ağlamaya başlıyorum. İnşallah herşey en kısa zamanda geçer canım. Ama genelde erkekler sorumsuz bizim gibi asla olamıyorlar

ayni durumu bende yasiyorum.birde gece odalarin gitmeye useniyorum uykulu olunca.gidincede üstü aciksa acaba kac saatdir böyle düsünüb duruyorum.o yüzden ben kecenlerde uyku tulumu aldim.onun icine koyunca ohhhh kafam rahat.üstünü örtmeyede gerek olmuyor zaten.

bence hastalik her ay ola bilir.ama tabii kisin artiyor.bu bir gercek.bide kücük bebekle nasil olur yazik hic bir fikrim yokki:anneadayı: ben kisin dogum yaptim.birde nisan basi.yaza kadar büyüyorlardi.
Ben oğlumda kışın doğum yaptım zaten o zamana kadar ağır oluyorsun ama havalar sıcak olmadığından rahat oluyor ama kızımda tam yazın ortasında ki şimdiki de aynı aya denk geliyor o sıcakta nasıl olucak düşünüp duyuruyorum birde ben sıcağa hiç dayanamıyorum nefesim daralıyor durduk yere terler basıyor hamile olursam nasıl olucak hiç düşünmek bile istemiyorum :KK43:

aynen cnm esım 3. doğumda yanımdaydı sancı çekerken sımdı dıyorum buda normal olursa yıne gel yanımda destek oluyorsun dıye adam yook asla gelmem senı oyle sordukce bır tuhaf oldum bıle bıle gelemem tekrar dıyor. bırak doğum yapmayı sancı cekenı görmeye dayanamıyorlar :) kayınvalıdem anlatıyor benı dogumhneye goturduklerınde ellerını yüzüne kapatıp nasıl ağladı dıyor. kv dem de aglamıs hemsırede ne oluyor sıze sevının birazdan bebegınız gelecek demıs:KK70:
Aynen canım ben kızım da sancı ve agrıdan eşim bana sarılmış bende hırstan onun omuzu ısırdım doğumdan sonra eve geldim diyor hele surama bak nasıl yaptın mahvoldum diyor dedim asıl sen bana bak ben ne hale geldim sen oraya mı üzülüyorsun oh yaptım dedim. Şimdi yemin ettim Rabbim nasip ederse sancılarım her geldikçe ben onu ısırıcam umurumda bile değil inşallah Rabbim o günleri bana nasip etsinde ben ona göstereceğimi biliyorum :sinirli::KK62::KK62:

Aynen canım ben kızım da sancı ve agrıdan eşim bana sarılmış bende hırstan onun omuzu ısırdım doğumdan sonra eve geldim diyor hele surama bak nasıl yaptın mahvoldum diyor dedim asıl sen bana bak ben ne hale geldim sen oraya mı üzülüyorsun oh yaptım dedim. Şimdi yemin ettim Rabbim nasip ederse sancılarım her geldikçe ben onu ısırıcam umurumda bile değil inşallah Rabbim o günleri bana nasip etsinde ben ona göstereceğimi biliyorum :sinirli::KK62::KK62:
:KK70::KK70::KK70::KK4:

X