" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
İyi aksamlar. Kızlar bi bakar mısınız .üstteki ikisi HCG test en alttaki lh ovulasyonntest. Bu ovu test ile gebelik öğreniliyormus. Cok cok silik 2.çizgi var. Bu ne demek oluyor. Bat a 8 var. 1o gün kala ovu test ile gebelik öğrenenler varmış. Ben de dayanamadım yaptım.Eki Görüntüle 1917149
Selam canım, ben adetim geciktikten sonra ovü testi yaptım ve 2. Çizgi koyu çıkmıştı ama hamile değilim malesef, yani pekte güven olmuyor en iyisi biraz daha bekleyip gebelik testi yapman , yoksa üzülüyor insan gebelik olamayınca

saol cnm kuru öksürük var bakalım yedirip içiriyoz bişeyler cok şükür ateş yok üstünü acıp yatıyor ya deli ediyor beni sabaha kadar kac sefer örtüyorum o acıyor
gecmis olsun kuzuna canim.benimkilerde öyle.büyük kizim büyüdükce fazla acmiyor neyseki.amA kücük aciyor
Canım bende iki gündür üsütmüsüm başım ağrıyor burnum akıyor valla aslında hamilelikten değil tam soğuk zamana denk geldi bize öyle geliyor canım inşallah Rabbim bu günleri hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah
besirsu besirsu sizede gecmis olsun kizlarhamileyken zordur hastalik.Rabbim kolaylik versin

Bizimkiler de öyle canım inan örttüğüm falla tekme atarak bana inat geri atıyor bir bek bir eşim dakka bir örtüyoruz zaten hep ondan hasta oluyorlar ya Rabbim kuzucuklarimizi korusun inşallah
benim eşim gece calıştığı için yanımda yatar yine bile üstünü örtmeye yetişemiyorum ya yok böyle bişey bir kac sene sonra örterler inşallah küçükler daha ne yapalım idare edicez

Canım bende iki gündür üsütmüsüm başım ağrıyor burnum akıyor valla aslında hamilelikten değil tam soğuk zamana denk geldi bize öyle geliyor canım inşallah Rabbim bu günleri hayırlısıyla geçirmeyi nasip etsin inşallah
gecmiş olsun cnm sanada valla hamileliktede hastalık zor ya ne ilaç alabilirsin ne bişey

Kızlar bu kalp atışı ultrasyon kağıdında filan yazarmi? Ben oglumda 8+1 de duymustuk bilseydin bunu sorardım merak ettim şimdi.doktorumun yanına gidip sorucam arşivden baksın kaçmış kalp atışı :))))))
yazmıyor diye biliyorum ama belki doktorda kayıtlı olabilir

Benim annemde Oyle menepozda sinir terr sikinti normalmis ama ilac vermedi yani Sen gene gotur belki verir oralar farkli
sordum bi kac kişiye daha varmış veriyolarmış ama hiç iyi değilmiş vucuda kansere kadar gidebiliyomuş o yüzden kullanmaması en iyisi

gecmis olsun kuzuna canim.benimkilerde öyle.büyük kizim büyüdükce fazla acmiyor neyseki.amA kücük aciyor
saol cnm teşekkür ederim cnm cocuklar hasta oldumu fena allahtan ateşi yokta içim rahat cok şükür ateşten cok korkuyorum ben ee artık bi zahmet büyükler acmasın üstlerini değilmi cnm yaa üstünü actığında fark etmediğimde cok vicdan azabı cekiyorum ben :işsiz::işsiz::işsiz:

besirsu besirsu sizede gecmis olsun kizlarhamileyken zordur hastalik.Rabbim kolaylik versin
Amin canım allah razı olsun birde bücürler varken dinlenmekde birahane zor oluyor tabi. Kış zamanı geldimi hastalıklar kesilmiyor zaten aslında yaz aylarında hamile kalıp kış aylarında doğurmak en doğrusu. Düşünüyorum da yazın o karnımız la nasıl olucak o sıcakta hiç bilemiyorum valla:110:

X