" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
İyi aksamlar. Kızlar bi bakar mısınız .üstteki ikisi HCG test en alttaki lh ovulasyonntest. Bu ovu test ile gebelik öğreniliyormus. Cok cok silik 2.çizgi var. Bu ne demek oluyor. Bat a 8 var. 1o gün kala ovu test ile gebelik öğrenenler varmış. Ben de dayanamadım yaptım.
20161126_003058.jpg

Eklentiler

• 20161126_003058.jpg
    20161126_003058.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 19
İyi aksamlar. Kızlar bi bakar mısınız .üstteki ikisi HCG test en alttaki lh ovulasyonntest. Bu ovu test ile gebelik öğreniliyormus. Cok cok silik 2.çizgi var. Bu ne demek oluyor. Bat a 8 var. 1o gün kala ovu test ile gebelik öğrenenler varmış. Ben de dayanamadım yaptım.Eki Görüntüle 1917149
Can'ım cok sılık yanı ben de adete sanırım üç gun kala yapmiştım cok koyu cıkmıştı yum testı sonra gebelık testı yaptım sılık cıktı yanı bu senın fotoda henuz erken bişi dıyemeyız bekle bıraz daha ilişkiden 12 gun geçmesi lazım

Can'ım cok sılık yanı ben de adete sanırım üç gun kala yapmiştım cok koyu cıkmıştı yum testı sonra gebelık testı yaptım sılık cıktı yanı bu senın fotoda henuz erken bişi dıyemeyız bekle bıraz daha ilişkiden 12 gun geçmesi lazım
Tamam teşekkür ederim. Silik olsa bile bi heycanlandım. Adeti bekliyorum yaklassın erken gebelik testi yapcam inşallah. Yorum icin sag ol.

Bence de çok yazisiyosunuz :KK51:çalıştığım için akşamları bakabiliyorum oku oku bitmiyo:KK45:bide çok stresliyim cinsiyet e az kaldı diye:KK57:
Maşallah canim rabbim gönlüne göre versin inşallah sen kız olmasını istiyordun degilmi her hangi bişey yaptın mı canim

Kızlar benım sağ kasık agırırdı solda az olurdu ve Bebek alttan baktığında soldaydı
besirsu besirsu cnm bebisin iyiymiş kalp atışları da başlamış çok şükür. Sağ sol olayına önceden bende takardim ama görüyorum ki solda oğlu olanda çok komşum var mesela 3 oglu da soldaymis. Ona takılma bence bol bol dua et rabbim bir erkek evlat verecektir insaallah

Kızlar ben yenı acilden geldım baktı cok kucuktu şuan ve kalbı ne kadar dedım dedı bılmıyorum belkı olmuyo bu makınada burda sadece anormal bışi varmi ona bakıyor bebegı kontrol etmıyom bakıyoz benek ıyı ve yerındeyse tamdır o kadar dedı ya boşuna mı gıttım kalbı atıyo dedı baktım gercekten sınyal gıbı yanıp sonuyodu cok kucuktu saglıklı ve ıyı dedı dıkat et kendıne dedı ıdrar testı kan testı verdım geldım yanı soylemedı kac atıyo artık salı günkü normal muanede sorarım onlarda normal bı alet var tansyon aletıne benzıyo kalp sesını duyuyom ordan orda gozterıeı işallh ne kadar atıyo ses varsa ne kadar atıyo o da yazar deme
Maşallah canım bebisin saglıklıya en önemlisi o cok sevindim hepsinde yazmiyor bendede bi yerde 182 yaziyor ama o kalp mi ne bilmiyorum sen onlara sor kac atiyor diye gidince

besirsu besirsu cnm bebisin iyiymiş kalp atışları da başlamış çok şükür. Sağ sol olayına önceden bende takardim ama görüyorum ki solda oğlu olanda çok komşum var mesela 3 oglu da soldaymis. Ona takılma bence bol bol dua et rabbim bir erkek evlat verecektir insaallah
işallah Allah nasıp etsın hepımıze de yok takılmıyom artık sağ sol olayına nasıpp artık Can'ım

Günaydın canlar
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin
Çoook aminn hepimiz için güzel bir hafta sonu olsun besirsu besirsu inşalh tatlı mı tatlış bi oğlun olur:KK49:
Ay cok sagol kız işallah hepımizinde olur :dua::KK68:
Maşallah canım bebisin saglıklıya en önemlisi o cok sevindim hepsinde yazmiyor bendede bi yerde 182 yaziyor ama o kalp mi ne bilmiyorum sen onlara sor kac atiyor diye gidince
evet valla yazmıyordu söylemedi dınletmedı bıle şu saglık ocagındakı kalp dınleme cıhazında yazıyomu peki

X