" SÜPER ANNELER 2017 "

Tam yumurtlama günü hamile kalanlar bebeğiniz kız mı erkek mi?

• Kız

OY: 63 42,3%
  • Erkek

OY: 86 57,7%

• Ankete Katılan
    149
herkese merhaba ne kadar uzun olmus buraya gırmeyelı özledım valla oğlum 6 aylık oldu işe başladım kızımda ıyıce hareketlendı hıc durmuyor sabah 7 de kalkıyorum aksam 23 yataga zor atıyorum kendımı. yarımgun calısıyorum bugun fırsat bulunca aklıma burası geldı:bicak: sizler nasılsınız dogum yapanlar gue gule buyutun bebek ısteyenler rabbım gonlunuze gore versın
merhaba canım maşallah kuzulara.Allah kolaylık versin inşallah.
bizde 7.ayin icindeyiz bi yandan kizim anaokuluna başladı ona kosuyorum bide sınıf annesiyim daha sık gidiyorum:işsiz:
anne olmak kolaymi hep bir kosturma :)Rabbim hepimize güç kuvvet versin yavrularimizada saglik uzun ömürler inşallah :nazar::anne::emir_bebek:

Aynen Canım çoğu arkadaşlar da gitti malesef bizde de durum farksız canım 3 çocukla daha da zor. Rabbim yavrularını sana bagislasin inşallah. Desene artık yemeklere falan tam başlarsınız bizim daha bir ayımız var 5 aylik olduk bizde canim
başladık biz ek gıdaya sutum az kılo alımı yavaslayınca mama basladılar once sonra ek gıdaya basladık gunde ıkıkez verıyoruz mamayı azalttık bugun ıtıbarıylede mamayı bırakıyoruz inşallah gecelerı emmeye devam edıyor. 3 cocukla allah kolaylık versın bır taneyken hıcbırsey yokmus aslında

merhaba canım maşallah kuzulara.Allah kolaylık versin inşallah.
bizde 7.ayin icindeyiz bi yandan kizim anaokuluna başladı ona kosuyorum bide sınıf annesiyim daha sık gidiyorum:işsiz:
anne olmak kolaymi hep bir kosturma :)Rabbim hepimize güç kuvvet versin yavrularimizada saglik uzun ömürler inşallah :nazar::anne::emir_bebek:
aminn canımm cumlemıze ınsallah saglıklı olsunlarda bu sekılde kosturmaktan memnunum

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bebeğimin çok sancısı var napsam bilemedim ağlıyor sabaha kadar tecrübeli anneler yardımcı olabilirlerse çok sevinirim
Bebeğin 6 ayı geçtiyse birkaç çay kaşığı rezene çayı verebilirsin. 6 aydan küçükse birkaç çay kaşığı ıhlamur verebilirsin aşırı olmamak şartıyla. Bebeği biraz rahatlatır, gaz çıkarmasını kolaylaştırır ve rahatça uyumasını sağlar. Ben oğlumda öyle yapmıştım ve rezene çayını sen kendin devamlı iç günde 1 bardak iç. Hem sütünu artırır hemde sütten bebeğe geçince bebegin gaz problemine de yardımcı olur kolay gelsin.

başladık biz ek gıdaya sutum az kılo alımı yavaslayınca mama basladılar once sonra ek gıdaya basladık gunde ıkıkez verıyoruz mamayı azalttık bugun ıtıbarıylede mamayı bırakıyoruz inşallah gecelerı emmeye devam edıyor. 3 cocukla allah kolaylık versın bır taneyken hıcbırsey yokmus aslında
Aynen canım benim iki aylık olduğundan beri sütüm yetmiyor mama ve sütümü de veriyorum ama biberona alıştığı zaman anne sütünü istemiyor. Ben zorluyorum sabah akşam illa veriyorum en çok uykudayken içiyor. Valla zor canım Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bebeğimin çok sancısı var napsam bilemedim ağlıyor sabaha kadar tecrübeli anneler yardımcı olabilirlerse çok sevinirim
Canım bizde dün öyle olmuştu saat gece 2 de uyandı bir ağladı hepimiz uykudan kalktık sütümü verdim almadı mama verdim almadı üst üste mahvoldu ağlaya ağlaya sonra elimi kulağına götürdüğümde kulakları ağrıyordu yavrumun. Hemen bere taktım kucağıma aldım kulaklarını hafifçe ovaladim öylece uyudu. Hiç durmadan ağladıysa muhakkak biseyi vardır ya gaz vardır ağrı yapıyor yada başka bişey bir daha öyle oldumu kulaklarınıda da dikkat et. İnşallah şimdi iyidir canım Rabbim yavrularımızi korusun inşallah aminnn

zeytin yagi ile karnina saat yönüne dogru hafifce dairesel hareketlerle masaj yapin ve bacaklarını nazikce karnina dogru cekip uzatin gaz cikarmasinda cok yardimci oluyor faydasını cok görüyorum inşallah sizde görürsünüz,
Allah kolaylik versin

Canım bizde kaç gündür yataklardayiz ilk başta kızım mide üsütmesi yaşadı karın ağrısı kusmasi vardı o iyileşti oğluma bulaştı bulaşıcı diye. Oda iyi çok şükür bu sefer de iki gündür ben öyle oldum. Bende kusma yok çok şükür ama karın ağrısı çok fazla kendiliğinden geçiyor dedi doktor başkada iyiz çok şükür canım bizim bücür git gide benim sütümü hiç istememeye başladı gerçi sütüm de gittikçe azaldı en fazla bir ay ya alır ya almaz allah bilir. Sen nasılsın canım çocukların nasıl iyimi

Canım bizde kaç gündür yataklardayiz ilk başta kızım mide üsütmesi yaşadı karın ağrısı kusmasi vardı o iyileşti oğluma bulaştı bulaşıcı diye. Oda iyi çok şükür bu sefer de iki gündür ben öyle oldum. Bende kusma yok çok şükür ama karın ağrısı çok fazla kendiliğinden geçiyor dedi doktor başkada iyiz çok şükür canım bizim bücür git gide benim sütümü hiç istememeye başladı gerçi sütüm de gittikçe azaldı en fazla bir ay ya alır ya almaz allah bilir. Sen nasılsın canım çocukların nasıl iyimi
bizde hastayız benım oglanda emmemek ıcın dırenıyor ek gıdaya gectık ondada agzını kılıtlıyor yemek yemek ıstemıyor zayıftı zaten hastalıkla mınnacık kaldı napcam bu ıstahı acacam

Cok gecmis olsun canım benimde oğlan hasta biraz simdide bende boğaz agrısı halsizlik başladı maskeyle dolasıyorum ufaklıgında burun tıkalı kış böyle gecicek malesef bizde gündüzleri asla emmiyor gece 2kez emiyoru gunduzde 2,3kere anca sagıp verebiliyorum gerisi hep mama ve ek gıda ekgıdayı zaten dogru duzgun yedigi yok bikac kasık yiyor istemiyor sütüm cok azaldı benimde

X